Įkraunama...
Įkraunama...

torrentai

QUOTE(klopedija @ 2007 07 07, 21:24)
Beje, gal kas paaiškintų, kaip uTorrent 1.6.1 "sumažint" parsisiuntimą ir "padidint" išsiuntimą?  blush2.gif

Dešinis pelės klavišas ant torento -> Bandwidth Allocation -> Set Download/Upload limit smile.gif Ir nustatinėji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 07 07, 22:01)
Gaila, kad pati nespejau per tas kelias diena sprisiregistruoti, tai dabar kaip ismaldos cia visu reikalu,....Kaip kokia ikyri vargeta verysad.gif

na nereikia taip.... rolleyes.gif
mielai pasidalinčiau, bet... dar neužsitarnavau nei vieno pakvietimo cool.gif mažai ką siunčiuosi iš linkomanijos, man ten kažkaip nejauku unsure.gif tik tas privalumas, kad greitis geras....
Atsakyti
Calaquendi,2007 07 07, 23:21
Dešinis pelės klavišas ant torento -> Bandwidth Allocation -> Set Download/Upload limit smile.gif Ir nustatinėji smile.gif
Eik tu sau, kaip paprasta! blink.gif O aš kad ieškau per ... doh.gif Ačiū! aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Turiu 3 pakvietimus į Torrent.Lt 4u.gif Mielai pasidalinčiau. Rašyti į AŽ. Nes čia prašiusios gal jau gavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 07 08, 00:19)
Eik tu sau, kaip paprasta!  blink.gif O aš kad ieškau per ...  doh.gif Ačiū!  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Joa, nesunku smile.gif Nėra už ką smile.gif
Atsakyti
turiu 3 pakvietimus i torrent.lt, kam reikia rasykite az su savo e mailu
Atsakyti
Aš irgi turiu 3 pakvietimus į torrent.lt, jai kam reikia dar tai rašykit į AŽ
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2007 07 08, 15:41)
Aš irgi turiu 3 pakvietimus į torrent.lt, jai kam reikia dar tai rašykit į AŽ

Pridalino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2007 07 08, 08:28)
Turiu 3 pakvietimus į Torrent.Lt  4u.gif  Mielai pasidalinčiau. Rašyti į AŽ. Nes čia prašiusios gal jau gavo  mirksiukas.gif

Dar turiu 1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GTE @ 2007 07 07, 21:00)
Labutis  smile.gif

Gal kas galite atsiųsti pakvietimą į torrent.lt: edita00@gmail.com
Būtų DIDELIS ĄČIŪ  wub.gif

issiunciau jums pakvietima mirksiukas.gif
Papildyta:
ir dar viena turiu jai kam reikia rasykit thumbup.gif
Atsakyti
man irgi dar likes vienas pakvietimas i torrent.lt, tad jei dar atsirastu norinciu savo e maila rasykite az
Atsakyti
pagaliau jau nebeliko pakvietimu, aciu, kas padejo isdalinti juos.
Atsakyti