Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietija

QUOTE(Julytėė @ 2011 11 19, 22:36)
Laba. Prieš tai ne į tą temą parašiau (višta smile.gif ), tai čia viską pakartosiu.
Mano viena draugė prieš kelias dienas važiavo apsipirkti firminių drabužių į Olandiją. Sakė "SUPER". Tiesiog viskas 2 kartus pigiau. O jei ir kažkas nepigiau, bet kokybė stipriai lenkia tas prekes, kurios prekiaujamos Lietuvoje. Be to, ten išpardavimai vyksta kiaurus metus.
Dėl to, kad pati nevairuoja, o vyras dirba, tai pasisamdė kažkokį autobusiuką, kuris ir nuvežė į vietą, ir parvežė atgal už dorą kainą. Sakė, jog buvo 8 moterys bei vairuotojas. Taigi išvažiavo sekmadienį vakar, po kažkur 16val. buvo Olandijoje, per dieną apsipirko, o vakare pajudėjo Lietuvos link. Taigi antradienį ryte buvo namie. Aišku, kelionė nėra iš lengvųjų, bet ji nesigaili. Galvoju, kad ir aš noriu apsipirkti. Be to, artėja dovanų pirkimo metas. Vis tiek reiks "šopintis". Tai man šis variantas irgi labai tiktų. Nes pati su mašina nedrįsčiau važiuoti, o be to, ir pigiau žymiai.

ką reklamuoji Julytee? lotuliukas.gif
ar busiuką bandai prastumti?
Į Olandiją su autobusiuku patikimu greičiausiai per parą gali nuvažiuoti, o su tokiu neaišku į kokią Olandiją cool.gif
Atsakyti
smile.gif vyšnute, nieko aš čia nesistengiu reklamuoti Tik norėjau pasidalint žinia. Nebūtina visur matyt reklamą, ar dar ką nors blogiau. Tik nereikia manyti, kad į Raudonų žibintų kvartalą veža. smile.gif
O dėl laiko teisingai, suklydau, pripažįstu. Gaunasi apie 18-19val. 4u.gif
Atsakyti
Laba. Prieš tai ne į tą temą parašiau (višta smile.gif ), tai čia viską pakartosiu.
Mano viena draugė prieš kelias dienas važiavo apsipirkti firminių drabužių į Olandiją. Sakė "SUPER". Tiesiog viskas 2 kartus pigiau. O jei ir kažkas nepigiau, bet kokybė stipriai lenkia tas prekes, kurios prekiaujamos Lietuvoje. Be to, ten išpardavimai vyksta kiaurus metus.
Dėl to, kad pati nevairuoja, o vyras dirba, tai pasisamdė kažkokį autobusiuką, kuris ir nuvežė į vietą, ir parvežė atgal už dorą kainą. Sakė, jog buvo 8 moterys bei vairuotojas. Taigi išvažiavo sekmadienį vakar, po kažkur 16val. buvo Olandijoje, per dieną apsipirko, o vakare pajudėjo Lietuvos link. Taigi antradienį ryte buvo namie. Aišku, kelionė nėra iš lengvųjų, bet ji nesigaili. Galvoju, kad ir aš noriu apsipirkti. Be to, artėja dovanų pirkimo metas. Vis tiek reiks "šopintis". Tai man šis variantas irgi labai tiktų. Nes pati su mašina nedrįsčiau važiuoti, o be to, ir pigiau žymiai.

Papildyta:

Aš manau, kad į Olandiją gal per toli važiuoti, vien kelionė per Lenkiją trunka apie 14 val. ( Vokietijos kryptimi ), o dar per Vokietiją vos ne tiek. Manau, kad visai neblogai apsipirkti ir Vokietijoje, sakykim kad ir Berlyne, arba Bremene.
dabar yra pigių skrydžių į Bremeną. Mačiau visai pigius skrydžius į Briuselį - ten taip pat galima sėkmingai apsipirkti, neseniai buvau, tikrai prekės dauuuug kokybiškesnės, asortimentas platus, kainos tikrai nėra labai didelės.
Atsakyti
Žinokit, kitą trečiadienį važiuoju apsipirkti į Olandiją. Įspūdžius papasakosiu grįžusi smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mielieji. Prižadėjau papasakoti įspūdžius apie "shoping'ą" Olandijoje, tai ir noriu trumpai pasidalinti.
Nuvažiavom į Roermundą. Ten yra firminių drabužių išparduotuvės, kur prekiaujama besibaigiančių kolekcijų produktais. Pavadinimų yra įvairių: nuo Mexx, Calvin Klein iki Hugo Boss, Armani, Gucci. Norėdami juos parduoti, kainas muša 30-70%. Tai apsiprekinau ir vaikui, ir vyrui, ir sau. Ir kelionpinigiai tikrai atsipirko 200%. Jaučiuosi super:)))

Atsakyti

QUOTE(Julytėė @ 2011 12 06, 13:56)
Sveiki, mielieji. Prižadėjau papasakoti įspūdžius apie "shoping'ą" Olandijoje, tai ir noriu trumpai pasidalinti.
Nuvažiavom į Roermundą. Ten yra firminių drabužių išparduotuvės, kur prekiaujama besibaigiančių kolekcijų produktais. Pavadinimų yra įvairių: nuo Mexx, Calvin Klein iki Hugo Boss, Armani, Gucci. Norėdami juos parduoti, kainas muša 30-70%. Tai apsiprekinau ir vaikui, ir vyrui, ir sau. Ir kelionpinigiai tikrai atsipirko 200%. Jaučiuosi super:)))

Gal galite šiek tiek pavyzdžiais, kainas pavardinti ? Ir kurioj vietoj yra tos išparduotuvės, gal turite kokią nuorodą internete.
Atsakyti
rositta>
Pvz.: Moteriški batai Salamander - 100 eurų (kai Lietuvoje - 800Lt)
Liemenėlės be pakietinimų Triumph - 15 eurų (2 poros)
Vyriška striukė Pierre Cardin - 170 eurų (Lietuvoje - 1700Lt)
Vyr. kelnaitės Calvin Klein - 15 eurų (2 poros)
Crocs - brangiausi 30 eurų, kai čia - ~200Lt
Sesės 7 metų berniukui nupirkau batų kelias poras - 30-50eurų, bet Lietuvoj dar brangiau

Linkai, kuriuos radau: http://www.designer-...t-roermond.com/
http://www.mcarthurg...rands/index.htm

Tai va, siūlyčiau važiuoti - tikrai nepasigailėsite. Jei dar kas domina, klauskite. Tikrai atsakysiu:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julytėė: 06 gruodžio 2011 - 16:52
Na nieko kainos .
reikia pasiskaičiuoti , kaip čia geriau būtų tą Olandiją pasiekti g.gif

gal galite į privat. įmesti to busiuko kontaktus .
Atsakyti
QUOTE(Julytėė @ 2011 12 06, 12:56)

Roermund'e esu buvusi, kai atostogavau belgijoje. Liuks thumbup.gif tiems kas norit isigyti firminiu kokybisku rubu. dar dabar uzstrigus kaina - Hugo Boss lb grazus bateliai ~150lt smile.gif
aisku, jei tikites H&M lygio kainu, tai tokiu ten nebus
Atsakyti
Sveikos, Gal kas galėtų padėti?? smile.gif Labai ieškau merginos, gyvenančios Vokietijoje ir galinčios patarpininkauti vieną kartelį. Nusižiūrėjau keletą daiktelių iš vokiškos H&M parduotuvės ( o jie siunčia tik Vokietijos ribose..)
Kitose šalyse tų daiktų ar man reikiamų dydžių nėra, o ten pilna visko! bigsmile.gif HEEELP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aisteice @ 2012 01 22, 15:56)
Sveikos, Gal kas galėtų padėti??  smile.gif  Labai ieškau merginos, gyvenančios Vokietijoje ir galinčios patarpininkauti vieną kartelį. Nusižiūrėjau keletą daiktelių iš vokiškos H&M parduotuvės ( o jie siunčia tik Vokietijos ribose..) 
Kitose šalyse tų daiktų ar man reikiamų dydžių nėra, o ten pilna visko!  bigsmile.gif  HEEELP smile.gif

Yra tarpininkės, kurios tarpininkauja užsakant iš H&M ir kitų Vokietijos parduotuvių. Visą informaciją apie salygas rasite čia.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2012 01 22, 16:19)
Yra tarpininkės, kurios tarpininkauja užsakant iš H&M ir kitų Vokietijos parduotuvių. Visą informaciją apie salygas rasite čia.

Ačiū labai, būtent to ir ieškojau smile.gif
Atsakyti