Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietija

QUOTE(sandrii @ 2011 11 20, 12:06)
Gal kas žino kur pigiau Pampersų yra pirkti?

Sveiki, gal kas zino kur Vokietijoje galima gauti pampersu pigiau? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes apsipirkinetojos drinks_cheers.gif , parupo man Frankfurto miestas, noreciau ten apsipir,ti, arba šalimais esanciuose miesteliuose, sandeliuose ir t.t. Rupi ivairios firmines parduotuves , labai megstimegstu Tkmaxo parduotuves, gal kuri turi info, ar gyvena Frankfurte, prasau pasidalinkite ziniomis. Dekui labai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2015 06 01, 14:19)
Sveikutes apsipirkinetojos  drinks_cheers.gif , parupo man Frankfurto miestas, noreciau ten apsipir,ti, arba šalimais esanciuose miesteliuose, sandeliuose ir t.t. Rupi ivairios firmines parduotuves , labai megstimegstu Tkmaxo parduotuves, gal kuri turi info, ar gyvena Frankfurte, prasau pasidalinkite ziniomis. Dekui labai. smile.gif

TK maxx ir man patinka. thumbup.gif Jus per google isiveskite ir paieskokite ar yra butent jusu mieste ir i kuri Frankfurta vykstat?
Atsakyti
Laba

Berlyne TK maxx, kuriuose outletuose yra.

Dekui
Atsakyti

Laba

Domina outletai Berlyne
Dekui
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2015 06 26, 21:07)
Laba

Domina outletai Berlyne
Dekui

O kaip sitas

http://www.a10center.de/
Atsakyti
Sveikos,

keliaujam pro Hamburgą. Gal patartumėt, kur geriausiai apsipirkti? Na batų, rūbų ir pan.

Dėkui wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
...išėjo taip, kad Lapkričio mėn. skrendu į Frankfurtą keliom dienom. Būtent į Hano oro uostą.
Gal kas lankėtes Frankfurte/tame oro uoste? Domina viskas šypsena
Ką pamatyti Frankfurte, kaip nusigauti iš oro uosto į miestą (žinau, kad yra autobusai, bet domina švieži įspūdžiai). Gal kokia kavinukė paliko įspūdį ir prisimenate pavadinimą?
Laukiu Jūsų patarimų ir pasakojimų.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti