QUOTE(tom @ 2008 01 02, 19:43)
Na ka, pradesiu apie jusu isgirtaja vokietija. Buvau tarp kaledu ir nauju metu kur berlynas turejo sprogt nuo ispardavimu. Ir sale daugiausiai iki 30%, H#M visos prekes made in china, unitet colors of beneton brangu, o new yorker tas pats kas Lietuvoj. Tai lyginant su Anglija, kaip diena ir naktis, tiesiog grizau nieko nenusipirkes

, kaip pvz: Londone tiesiog vasara per sale, neuzteko visko prisipirkt, o kitais metu laikais visad yra Tk-max..nors visgi vokietijoj verta buitine technika pirkt, skaitmeninej fotikai pigiau perpus nei lietuvoj, taip pat automagnetolos ir t.t.
Buvau Berlyne zvalgyboje

sausio 9-13 dienomis. Ispardavimai jau prasideje. Labai geros kainos Adidas parduotuveje. Kedukai kainave apie 80 eu nukainuoti 50 proc. Pasirinkimas super. Prekinomes prie apgriautos baznycios, ten pagrindine prekybine gatve. Ka de we laiko gaisti neverta (nebent turi pinigu pertekliu). Ten visokie bossai, prados ir kt. Perlekeme kaip per muzieju. Ispardavimai vyksta, bet vis tiek brangu

Be to nieko ten ipatingo uz ka verta butu moketi tokius pinigus nepastebejau

Salia to garsiojo univermago dar kelios pardes kuriose tie patys bosai tik sumesti i kruvas. Kainos irgi kanda. Paejus toliau yra Hm parde nuo ten jau galima pradeti dairytis. Taigi mano nuomone vaziuoti apsipirkti verta. Pasirinkimas didesnis, kainos priimtinos. Be to visa tai pagrindinej gatvej, o kas dedasi toliau nuo centro

Gaila nespejau apziureti rytinio Berlyno prekybiniu plotu. Tai tiek naujienu. Dar patarciau naudotis visuoju transportu. Labai isvystytas metro. nusipirkom 2 d. bilieta 15,5 eu. Tai galejom atsidurti bet kurioje miesto dalyje. Dave ir zemelapi.