Ji priziuri mano nestuma, kurio eiga tikrai ne vadoveline. Esu labai patenkinta. Matosi, kad gydytoja profesionale, turi didele patirti. Gal kitas atbaido jos budas - ji nedaug sneka, bet konkreciai. Gydytoja taves neglosto, neguodzia - aiskiai isdesto, kas kaip ir ka darysim. Man taip tinka ir patinka. Dar nebuvo taip, kad butu nors i viena klausima nebuciau gavusi aiskaus atsakymo. Skaiciau, kad viena mama uzsigavo, kai gydytoja pasiteiravo, ar ji neistekejusi. Man atrodo cia toks smulkmenu sureiksminimas. Mano pacios pavarde baigiasi -ute, bet kad tai uzkliutu... Juokinga. Priesingai. I echoskopa visada ateinam dviese ir gydytoja mielai viska aiskina mano draugui apie maziuka - rodo kaip rankyte sugniauzta i kumsciuka arba pirstukas burnytej ir pan.
Taip, man irgi teko laukti veluojancios gydytojos. Karta net 50 min. Bet ji atskubejo is nestumo patologijos skyriaus. Nepamirskite, kad Mazylio gimdymo namai yra ligonine. Ir ten bet kada gali iskilti extra atvejis. Tuomet naturalu, kad planiniu apziuru nestukes konsultacijoj turi palaukti.
Kiek snekejau su nestukemis, kurios lankosi pas gyd. Apanaviciene, beveik visos planuoja pas ja ir gimdyti. As pati del galimu komplikaciju rinksiuosi KMUK.
As manau, kad gydytoja kiekviena renkasi pagal savo charakteri. As megstu konkretuma. Galiu tik patarti, kad jei jusu nestumas nera sklandus, tyrimai blogi, yra tam tikru patologiju, gresmiu ir pan. - rinkites profesionalu gydytoja, kuris zinos kaip elgtis. O ne ta, kuri jus glostys, ramins ir kartu su jumis tikesis, kad viskas bus gerai.
Sekmes visoms