Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po nesivystančio

QUOTE(uoga 3 @ 2008 08 10, 12:25)
labuka,pas mane ir buvo nesivystantis....Po abrazijos buvo juodas periodas,kai sakiau daugiau nieko nenoriu.Bet kaip sakoma laikas gydo zaizdas.Praejo puse metu,ir mes vel pradejom ieskoti .....Ir ka gi pati pirma menesi mums pavyko thumbup.gif O dabar musu dziaugsmui jau 4,5 men.Taip kad nenusiminkit,po juodos dienos vistiek isaus grazi diena ir jusu veidas nusvis pamacius 2juosteles NT.Ir viskas bus ir toliau gerai 4u.gif

Labai smagu uz tave 4u.gif , tikiuosi ir mums tas puse metu prabegs greitai ir pasiseks susilaukti sveiko ir stipraus mazuliuko, o kol kas belieka tik viltis, kad galbut tikrai viskas bus gerai...
Atsakyti
Sveikos mergytes.

Labai uzjauciu visas, kas prarado savo angeliukus. Lygiai pries 2 menesius ir man buvo nesivystantis nestumas. Labai noriu issipasakoti, nes is tikruju man labai sunku tai pergyventi, bet ir nera tokio zmogaus, kuris galetu mane suprasti. Visos drauges siais metais susilauke savo issvajotu vaikeliu, taigi as likau viena, kuri juo neturi ir vargu ar jos gali suprasti mane. Vyras nelabai nori sia tema kalbeti, nes jam irgi skaudu. Tokio kosmaro dar nebuvau patyrusi. Mano leliukui jau buvo 17 sav. Viskas ejo labai gerai, nestumas buvo lengvas, nei pykino, nei ka. Buvau laimingiausia pasaulyje. Bet viena vakara, atsirado trupuciuko kraujo ir mes su vyru nulekem i ligonine. Mane apziurejo, nieko konkretaus nepasake, dar buvo sekmadienio naktis ir nebuvo ten normalaus daktaro. kita diena buvo nedarbo diena, taigi vel manes niekas neapziurejo. Tik seseles mane ramino ir sake, kad taip daznai buna ir nera cia ko pergyventi. As jau patikejau, nes viltis mirsta paskutine. Tik antradieni atejo ta daktare, su kuria susitariau ir apziurejus mane nustate kad vaikas nesivysto nuo 13 sav. verysad.gif As negalejau patiketa, kad tai gali man nutikti, galvojau bet kas gali buti, tik ne tai:( Mane palaike visa mano seima, vyras, draugai, niekada nemaciau palatoje tiek zmoniu kiek buvo pas mane, bet nuo to man kazkaip nebuvo lengviau. maciau asaras savo mamos ir anytos akyse, tevo akys buvo raudonos, o vyras kai mane apkabino visas drebejo. Galiu pasakyti, kad tai buvo visos seimos tragedija.
Praejo 2 men. Po 1 men. prasidejo mmm ir pries 2 dienas buvau pas gine, jinai pasake, kad galiu planuoti tik po 6 men. As negaliu tiek laukti, labai nori savo mazylio. Protu suprantu, kad organizmui reikia atsistatyti, bet sirdis nenori laukti. Skaiciau, kad vienos laukia 6 men. kitos ne, idomu jeigu nelauksiu ar padides rizika?
Atsakyti
[quote=julandz,2008 09 10, 13:53]
sveikute,
lygiai pries menesi dvi savaites ir man taip nutiko..buvo baisu.zinau kaip jautiesi..man buvo truputeli baisiau,paliko dali vaikiuko ir gimda sekmingai ji augino dar visa menesi.abrazija jau teko iskesti antra karta.
labai noriu vaikiuko,pastoti siek tiek bijau nes nezinau kada galima,liepe laukti puse metu,kankina mintis o kas jai nelaukciau..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odetule22: 10 rugsėjo 2008 - 13:36
QUOTE(julandz @ 2008 09 10, 13:53)
Sveikos mergytes.

Labai uzjauciu visas, kas prarado savo angeliukus. Lygiai pries 2 menesius ir man buvo nesivystantis nestumas. Labai noriu issipasakoti, nes is tikruju man labai sunku tai pergyventi, bet ir nera tokio zmogaus, kuris galetu mane suprasti. Visos drauges siais metais susilauke savo issvajotu vaikeliu, taigi as likau viena, kuri juo neturi ir vargu ar jos gali suprasti mane. Vyras nelabai nori sia tema kalbeti, nes jam irgi skaudu. Tokio kosmaro dar nebuvau patyrusi. Mano leliukui jau buvo 17 sav. Viskas ejo labai gerai, nestumas buvo lengvas, nei pykino, nei ka. Buvau laimingiausia pasaulyje. Bet viena vakara, atsirado trupuciuko kraujo ir mes su vyru nulekem i ligonine. Mane apziurejo, nieko konkretaus nepasake, dar buvo sekmadienio naktis ir nebuvo ten normalaus daktaro. kita diena buvo nedarbo diena, taigi vel manes niekas neapziurejo. Tik seseles mane ramino ir sake, kad taip daznai buna ir nera cia ko pergyventi. As jau patikejau, nes viltis mirsta paskutine. Tik antradieni atejo ta daktare, su kuria susitariau ir apziurejus mane nustate kad vaikas nesivysto nuo 13 sav.  verysad.gif As negalejau patiketa, kad tai gali man nutikti, galvojau bet kas gali buti, tik ne tai:( Mane palaike visa mano seima, vyras, draugai, niekada nemaciau palatoje tiek zmoniu kiek buvo pas mane, bet nuo to man kazkaip nebuvo lengviau. maciau asaras savo mamos ir anytos akyse, tevo akys buvo raudonos, o vyras kai mane apkabino visas drebejo. Galiu pasakyti, kad tai buvo visos seimos tragedija.
Praejo 2 men. Po 1 men. prasidejo mmm ir pries 2 dienas buvau pas gine, jinai pasake, kad galiu planuoti tik po 6 men. As negaliu tiek laukti, labai nori savo mazylio. Protu suprantu, kad organizmui reikia atsistatyti, bet sirdis nenori laukti. Skaiciau, kad vienos laukia 6 men. kitos ne, idomu jeigu nelauksiu ar padides rizika?

Suprantu tave ir užjaučiu. Pati esu tai patyrusi ir žinau tą skausmą. Mums leido planuoti po 3 mėn. Pastojau maždaug po pusės metų. Dabar jau džiaugiamės sūneliu. Linkiu ir tau to paties. Skausmas po truputį mažės. Linkiu kuo greičiau atsigauti ir susilaukti taip laukiamo vaikelio 4u.gif
Atsakyti
odetule..tavo organizmas patyre trauma ir jam reiketu susibalansuoti, priklausomai nuo nestumo dydzio, kuris buvo, turi ir hormonai susibalansuoti. Siaip bent jau 3 men. taipalauk, o paskui asitark su gine, paziurek, kokia savijauta..nes tiesiog gali patirti persileidima delto, kad organizmas bus pervarges ir negales pilnavertiskai auginti zirniuko
Atsakyti
Aciu mergytes uz palaikyma. Jeigu galite parasykite kiek savaiciu pas jus buvo, kai nustate nesivystanti?
Jums irgi stiprybes ir reikia tiketi, kad kita karta mums pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(julandz @ 2008 09 11, 22:06)
Aciu mergytes uz palaikyma. Jeigu galite parasykite kiek savaiciu pas jus buvo, kai nustate nesivystanti?
Jums irgi stiprybes ir reikia tiketi, kad kita karta mums pasiseks.

Labutis,
Buvo beveik 10 sav, kai nustatė, o atitiko maždaug 6-7 savaitę. verysad.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif sveikutes,man buvo devynios savaites ir dvynukai... aciu uz patarima,lauksiu puse metu kaip ir liepe gine,o tada ziuresiu.
Atsakyti
buvo 16 savaiciu..del ko nustojo vystytis neaisku
Atsakyti
user posted image
atitinka musu isgyvenimus, net susigraudinau perskaicius cry.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(moggie @ 2008 09 12, 13:25)
user posted image
atitinka musu isgyvenimus, net susigraudinau perskaicius cry.gif  cray.gif

Tikrai labai atitinka mūsų išgyvenimus, graudu labai pasidarė cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
o siaubas kaip suspaude sirdele..mano angeleliai..
cry.gif cry.gif cray.gif
Atsakyti