QUOTE(julandz @ 2008 09 12, 16:15)
Galiu pasakyti tik tiek, kad pries pastojima ir kai laukiausi, tai jauciau, kad kazkas su leliuku bus blogai, meldziau Dieva, kad vaikas tik sveikas butu ir kai buvome Vatikane sia ziema irgi meldziausi. Vis gi motinos sirdis jaucia nelaime.
Dabar nors tu ka as tikiu ir jauciu, kad kita karta bus viskas gerai, tiesiog gal tai buvo lemta.
Rasiuke, labai baisu kai prarandi du labai laukiamus leliukus, manau neistverciau, tu labai stipri!!!!
Kaip faina, kad yra sitas psl, kur mes visi galime pasidalinti savo isgyvenimais ir dziaugsmu, tai labai padeda:)
Aš kai pastojau, tai negalvojau, kad kažkas bus blogai,o tik vėliau supratau ir buvo motiniška nuojauta, kad bus blogai. Su antru jau tikėjaus, kad viskas bus gerai, nes 2 kart sakau Dievas nenuskriaus, nes aš juk nieko niekam tokio blogo neesu padarius, kad taip 2 su manim pasielgtu. Bet po kurio laiko supratau, kad vėl bus blogai ir tai pasitvirtino.
Nežinau aš jau ką man ir galvoti, viliuos, kad 3 kartas bus laimingas
Žinok po pirmo labai blogai jaučiaus, po antro nebuvo nei ašarų nei ko, bet vidus virė, nebegalėjau vekti iš skausmo

Bet vistiek kažkaips atsistojau ant kojų ir bandau toliau gyventi

Po antros abrazijos praėjo daugiau kaip 3 sav.
Tikrai yra gera, kai gali kam pasiguosti ir žinai, kad tave supras, nuramins ir paguos