Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po nesivystančio

QUOTE(odetule22 @ 2008 09 12, 13:47)
o siaubas kaip suspaude sirdele..mano angeleliai..
cry.gif  cry.gif  cray.gif

console.gif console.gif
Atsakyti
negalima tokiu eilerasciu deti cia..dabar sedziu darbe apsizliumbusi
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 12, 14:24)
negalima tokiu eilerasciu deti cia..dabar sedziu darbe apsizliumbusi

Neverk console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
Saunuole Rasiuke, visus bandai nuraminti.

Tikrai labai graudus eilerastis, sirdele suspaude kai perskaiciau.
O man vienas draugas, kuris labai tiki Dievu pasake, kad kai mes irgi busim danguje, tai butinai auginsime savo prarastus angeliukus. Bet *****, mes gi norejom juos auginti cia, o ne danguje (jeigu ten kada nors atsidursim). bash.gif
Atsakyti
QUOTE(julandz @ 2008 09 12, 15:39)
Saunuole Rasiuke, visus bandai nuraminti.

Tikrai labai graudus eilerastis, sirdele suspaude kai perskaiciau.
O man vienas draugas, kuris labai tiki Dievu pasake, kad kai mes irgi busim danguje, tai butinai auginsime savo prarastus angeliukus. Bet *****, mes gi norejom juos auginti cia, o ne danguje (jeigu ten kada nors atsidursim).  bash.gif

Reikia juk visas nuraminti ir padrąsinti, nes visos tą patį išgyvenom ir žinom, kaip tai yra sunku verysad.gif verysad.gif Aš tai išgyvenau 2 kartus cray.gif cray.gif cray.gif Bet kažkaip su tuo susitaikiau, atsistojau ant kojų ir bandau po truputį planuoti g.gif Pikta ir skaudu būna man, kad dievuliukas atemė iš manęs 2 angeliukus, kurių aš Su MB be proto laukiau. Bet manau tikrai dar atsiųs ir viskas bus gerai. Patikėk tuo ir tu. mirksiukas.gif Pamatysi greit būsim nestuke.gif ir supuosim savo mažylius blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Neliūdėk ir laikykis mažute 4u: 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 09 12, 15:50)
Reikia juk visas nuraminti ir padrąsinti, nes visos tą patį išgyvenom ir žinom, kaip tai yra sunku  verysad.gif  verysad.gif Aš tai išgyvenau 2 kartus  cray.gif  cray.gif  cray.gif Bet kažkaip su tuo susitaikiau, atsistojau ant kojų ir bandau po truputį planuoti  g.gif Pikta ir skaudu būna man, kad dievuliukas atemė iš manęs 2 angeliukus, kurių aš Su MB be proto laukiau. Bet manau tikrai dar atsiųs ir viskas bus gerai. Patikėk tuo ir tu.  mirksiukas.gif Pamatysi greit būsim  nestuke.gif ir supuosim savo mažylius  blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Neliūdėk ir laikykis  mažute 4u:  4u.gif  4u.gif

Galiu pasakyti tik tiek, kad pries pastojima ir kai laukiausi, tai jauciau, kad kazkas su leliuku bus blogai, meldziau Dieva, kad vaikas tik sveikas butu ir kai buvome Vatikane sia ziema irgi meldziausi. Vis gi motinos sirdis jaucia nelaime.
Dabar nors tu ka as tikiu ir jauciu, kad kita karta bus viskas gerai, tiesiog gal tai buvo lemta.
Rasiuke, labai baisu kai prarandi du labai laukiamus leliukus, manau neistverciau, tu labai stipri!!!!
Kaip faina, kad yra sitas psl, kur mes visi galime pasidalinti savo isgyvenimais ir dziaugsmu, tai labai padeda:)
Atsakyti
QUOTE(julandz @ 2008 09 12, 16:15)
Galiu pasakyti tik tiek, kad pries pastojima ir kai laukiausi, tai jauciau, kad kazkas su leliuku bus blogai, meldziau Dieva, kad vaikas tik sveikas butu ir kai buvome Vatikane sia ziema irgi meldziausi. Vis gi motinos sirdis jaucia nelaime.
Dabar nors tu ka as tikiu ir jauciu, kad kita karta bus viskas gerai, tiesiog gal tai buvo lemta.
Rasiuke, labai baisu kai prarandi du  labai laukiamus leliukus, manau neistverciau, tu labai stipri!!!!
Kaip faina, kad yra sitas psl, kur mes visi galime pasidalinti savo isgyvenimais ir dziaugsmu, tai labai padeda:)

Aš kai pastojau, tai negalvojau, kad kažkas bus blogai,o tik vėliau supratau ir buvo motiniška nuojauta, kad bus blogai. Su antru jau tikėjaus, kad viskas bus gerai, nes 2 kart sakau Dievas nenuskriaus, nes aš juk nieko niekam tokio blogo neesu padarius, kad taip 2 su manim pasielgtu. Bet po kurio laiko supratau, kad vėl bus blogai ir tai pasitvirtino.
Nežinau aš jau ką man ir galvoti, viliuos, kad 3 kartas bus laimingas mirksiukas.gif
Žinok po pirmo labai blogai jaučiaus, po antro nebuvo nei ašarų nei ko, bet vidus virė, nebegalėjau vekti iš skausmo verysad.gif Bet vistiek kažkaips atsistojau ant kojų ir bandau toliau gyventi verysad.gif Po antros abrazijos praėjo daugiau kaip 3 sav. verysad.gif
Tikrai yra gera, kai gali kam pasiguosti ir žinai, kad tave supras, nuramins ir paguos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julandz @ 2008 09 11, 22:06)
Aciu mergytes uz palaikyma. Jeigu galite parasykite kiek savaiciu pas jus buvo, kai nustate nesivystanti?
Jums irgi stiprybes ir reikia tiketi, kad kita karta mums pasiseks.

man buvo 12 sav., nesivystė nui 10 sav.

QUOTE(moggie @ 2008 09 12, 13:25)
user posted image
atitinka musu isgyvenimus, net susigraudinau perskaicius cry.gif  cray.gif

ir gražu, ir graudu...
Atsakyti
Sveikos o pas mane 3 nesivystantis, o dar sikarta ir dvynukai buvo. Galvojau Dievas atlygins uz ankstesnius praradimus, o pasirodo dave dar didesnius.
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2008 09 15, 13:44)
Sveikos o pas mane 3 nesivystantis, o dar sikarta ir dvynukai buvo. Galvojau Dievas atlygins uz ankstesnius praradimus, o pasirodo dave dar didesnius.

o siaube verysad.gif ... daug daug ir dar karteli daug tau stiprybes.
o ar suzinojai del kokios priezasties visa tai ir tiek kartu ivyko?
labai uzjauciu..is visos sirdeles..
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2008 09 15, 13:44)

Labai uzjauciu tave imarta. Laikykis. As tikiu, kad sekantis kartas bus sekmingas, bet matai kaip atsitinka. Ko toliau skaitau, to baisiau darosi.
Atsakyti
Turiu klausyma. Ar jus kalbates su vyru apie savo praradima? Ar nepasikeite santykiai su vyru. Mes vede 3 metus, o kartu jau 10 metu, bet po leliuko praradimo kazkas pasikeite. Mes nesipykstam, bet as praradau kazkokia ugnele ir aistra. As jau nesidziaugiu taip gyvenimu kaip anksciau. As nenoriu myletis, vyras kartai mane nervina. Nezinau kas su manimi, niekada taip nebuvo. Papasakokite kas pasikeite jusu gyvenime.
Atsakyti