Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po nesivystančio

ne, nieko nedariau - man konsultacijoj pasiūlė eiti tyrtis privačiai ir sakė kainuos virš 200lt. Mums tuo metų tai dideli pinigai buvo... O užsienyje kiek žinau į tokius dalykus paprasčiau žiuri - turi tokia nuostotą, kad jeigu persileido, reiškia taip turėjo būti - greičiausiai su vaisiu kaškas buvo negerai.

Šiaip kai man tai nutiko, paaiškėjo, kad beveik visoms mano draugėms tai buvo, tiesiog niekas apie tokius dalykus viešai nepasakoja schmoll.gif - per skaudi tema unsure.gif

Mano draugė išgyveno du nesivystančius neštumus, išsityrė bet nieko nerado, trečią kartą pastojo sekmingai, dabar augina dvi mergytes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 24 spalio 2006 - 21:39
na turbut cia kitaip ziurima nei LT i tokius atvejus.Man sake kad su vaisiu kazkas ne taip buvo ir organizmas atmete.na istiesu geriau dabar negu velesnioje nestumo eigoje taip butu atsitike,arba butu gimes su negalia.Bandysim dar syki ir tikesimes kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2006 10 21, 19:25)
buvo 12savaiciu nestumas verysad.gif

Uzuojauta, cuname 4u.gif
Zinok praeis kiek laiko, palengves (bent man taip buvo). Nors gydytojai sake neskubeti (tipo pirmas nesivystantis, naturali gamtos atranka ir t.t.), bet as del saves pacios po abrazijos pasidariau tyrimus, bet viskas buvo thumbup.gif . Dabar laukiuosi 5-6 sav., labai neramu, kad nepasikartotu atvejis unsure.gif , bet tikiuosi ir bandau save drasinti, kad si karta viskas bus gerai mirksiukas.gif
O pastojau 4 men po nesisaugojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2006 10 24, 22:12)
Sakyk NATUKE,o tu dareisi tyrimus po nesivystancio del visu virusu ir infekciju kaip cia kad visi raso???? ax.gif

labukas, praeitais metais irgi turejau nesivystanti 7 savaiciu, padare valyma verysad.gif o dabar paaiskejo kad vel pastojau jau mazdaug 7-8 savaites. Labai bijojau, net pas ta daktara nuejau kuris tada mane operavo, kad patikrintu kaip ten yra. tai kolkas viskas kaip ir gerai bet rizikos yra iki 12 savaiciu perspejo. Jokiu tirimu kaip man ir nedare tada. Tik kad krauja vis tikrino, ar viskas gerai. O dabr laukiu ir gyvenu su viltim kad viskas bus gerai ir nereikes dar karta isgyventi to kosmaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2006 10 24, 21:05)
Ar buvo kam kad pastotumet vel, neatlikus jokiu tyrimu g.gif net nezinau ka ir daryti unsure.gif

Na ir mus likimas nuskriaude pries puse metu - po triju metu bandymo pastoti turejau nesivystanti nestuma, kuris visiskai nutruko apie 7 savaite. Man nedare abrazijos, pati gimda issivale, nors istikruju buvo kraupu viska paciai matyti, bet toks buvo mano pasirinkimas...
Ir mano atvejis buvo ivardintas - kaip naturali gamtos atranka. Menesi pries ta nestuma buvau pasidarius visus tyrimus - viskas buvo gerai. Tai as ju ir nekartojau po persileidimo.
Saugojomes tris menesius - paskui pradejom vel planuot-pavyko vel pastoti rugseji. Labai dziaugemes, bet ir beprotiskai bijojau, kad nepasikartotu tas pat. Ir dabar dar bijau. Sunkiausia buvo islaukti iki to septintos savaites, dabar jau kazkaip persilauziau, jau po truputi ramiau jauciuosi, bet ta baime manau nedings per visa nestuma.
Atsakyti
Dekui visoms uz uzuojauta.Siand.jauciuos lyg geriau,stengiuosi apie tai negalvoti.Gyvenimas nesustoja,reikia judet i prieki 4u.gif Tikiuosi kita karta bus geriau. Eisiu pasiskiepyt nuo raudoniukes,nes istyre krauja ir pasake,kad neturiu to skiepo.Ar jus ka girdeje kad reikia turet sita vakcina???? blush2.gif
Atsakyti
merginos, laikykites 4u.gif su jusu leliukais tikrai bus viskas gerai ax.gif as pati turejau nesivystanti nestuma, vaikelis zuvo 13 savo, o pastebejo, kad jau sirdele neplaka 17 sav, jausmas buvo baisus, kelio per asaras nemaciau kol grizau namo verysad.gif Bet dabar as esu labai labai laiminga mamyte ir turiu 8 men dukryte, antra karta pastojau po metu, saugojomes puse metu, o kita puse vis bandeme ir bandeme kol pagaliau atejo angeliukas pas mus ax.gif noriu pasakyti, kad jei jau taip atsitiko, reikia tiketi, kad vistiek sulauksim tu issvajotu vaikiuku mirksiukas.gif o baime visa nestuma ir mane kankino, i kiekviena apziura eidavau su drebancia sirdimi, kad tik pasakyti viskas gerai, turbut praejo ta baime tik tada kai paemiau pirma karta savo grazuole ant ranku wub.gif
linkiu sekmes ir stiprybes jums, mergytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, as turejau du nesivystancius is eiles verysad.gif 6 ir 10 sav, gulejau ir ligonineje ir namuose bijojau ka daryti, ka nors pakelti,norejosi kad tik butu viskas gerai, bet turbut taip likimas nusprende duoti toki isbandyma, o dabar dave kitoki isbandyma, susilaukiau sunaus, o po 3 men vel pastojau ir greitai turesiu dar viena angelelei smile.gif
Po pirmo nesivystancio, pastojau po 3 men, tai gal buvo per mazai laiko praeje, todel ir antras nestumas buvo nesivystantis, o paskui palaukem kazkur 1.5 metu ir viskas buvo gerai, nors labai bijojau, kad ir vel butu nesivystantis blink.gif
Tad nepraraskit vilties ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Laurada sveikinu!!! tik tokios istorijos suteikia vilciu toliau gyventi del vienintelio ir labai laukiamo stebukliuko 2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, pagaliau nusprendziau ir as prie jusu prisijungti....Jau pusmeti skaitau foruma ir ieskau tokios istorijos, kuri galetu suteikti vilties...Aciu laurada, uz tavo istorija, ji tikrai neleidzia nuleisti ranku smile.gif Mano istorija tokia: 2006 08 pirmas nesivystantis nestumas, 6-7sav, po to abrazija, tyrimai del galimos infekcijos, atsakymai neigiami. Saugojomes 6 men (pagal visas rekomendacijas), pastojau po pirmo bandymo, dziaugsmo buvo daug, viskas vel planuota 2007m. lapkricio men, ir....prasidejo tepliojimas, geriau Duphastona, gulejau lovoj ir nejudejau (per 2 sav. 3 kartus dare echoskopija, maciau leliuko sirdeles plakima), bet ir vel mano mazius nustojo vystytis, dabar 9sav. verysad.gif Sikart pasirinkau medikamentini valyma ir vel laukiu, svajoju ir bijau..Ka toliau daryt, planuot kokius tyrimus, reikia ar ne, nes treciakart nebenoriu patirt tu jausmu...
Laurada, jei dar uzsuksi i si puslapi, parasyk, ar dareisi kokius nors tyrimus, gal lankeisi kokio gydytojo konsultacijoje, kuris turi patirties...Nenoriu nuleisti ranku..
Atsakyti
Galiu ir aš papasakoti savo istoriją. Pirmas nėštumas buvo sėkmingas, jokių nesklandumų nebuvo, gimė sveika mergytė. Po dviejų metų bandėme antrą kartą. Vaisiukas nustojo vystytis septynių savaičių, tai buvo pastebėta, kai buvo maždaug dešimt savaičių, kai prasidėjo kraujavimas. Padarė abraziją. Tyriausi dėl chlamidijų, atsakymas neigiamas. Dar po dviejų metų vėl bandėme. Šįkart buvo bevaisis nėštumas, kai vystosi gemalinė pūslelė, o vaisiuko nėra. schmoll.gif Po šio liūdno įvykio dariausi tyrimą Kauno klinikose dėl antifosfolipidinio sindromo ir įgimtų trombofilijų. Atsakymai buvo neigiami, taigi gydytojai sakė, kad viskas man gerai, tik reikia kantrybės. Praėjo pusantrų metų ir dabar jau devynių savaičių nestuke.gif Nors nerimo kirminėlis truputį graužia, bet tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif
Labiausiai sesutės ar broliuko norėtų mano dukrytė, vis klausia, na kada, mama, ir aš jau būsiu ne viena lotuliukas.gif
Svarbiausia ramiai laukti ir tikėti wub.gif
Atsakyti
man irgi buvo nesivystantis... išvalymą padarė 9 savaitėlių verysad.gif pasidariau visus tyrimus, kokie tik buvo, bet niekas nieko blogo nerodė... tai net nežinom, kodėl taip atsitiko... matyt taip buvo lemta... puse metų sakė saugotis nėštumo... saugojomės... oi, kaip lėtai tas laikas bėgo doh.gif pastoti pavyko tik dar po pusės metų... tai man tie metai buvo ilgas ilgas laukimas, nes labai jau troškom turėti vaikutį wub.gif pirmą kartą buvau pastojusi rugpjūčio 8d., o antrą kartą- rugpjūčio 2 d. biggrin.gif
Atsakyti