Mes taip pat praradome savo stebukleli 8 sav.
dabar laukiame pirmu mmm, o tada ziuresime kaip bus. manau toki skausma gali suprasti tik tokie zmones, kurie ta pati patyre, o zodziai lieka tik zodziais.

mes praradome 8 sav. Dabar jau praejo 4 menesiai po operacijos. Fiziskai ir dvasiskai jau esu atsigavusi, taciau buna momentu, kai apima begalinis liudesys...kai pagalvoju, koks butu pas mane dabar pilvukas, kaip jau butu issivystes kudikelis...bet reikia ziureti i prieki, reikia ismokti nustoti gaileti saves
QUOTE(fonema_79 @ 2009 06 05, 19:10)
Mes taip pat praradome savo stebukleli 8 sav.
dabar laukiame pirmu mmm, o tada ziuresime kaip bus. manau toki skausma gali suprasti tik tokie zmones, kurie ta pati patyre, o zodziai lieka tik zodziais.

Ir tau linkiu greiciau sulaukti savo Mmm ir planuoti.
Sveikutes ! As naujoke . Na nutariau parasyti ir as
Pries metus turejau nesivystanti 17,5 sav.
dabar jau planuojam bet vis nepavyksta nes ciklas nereguliarus . Kad ir sendien jau 38 cik. diena o menesiniu nera tikiuosi kad ir nebus . Bent jau taip noreciau

QUOTE(Gelsve @ 2009 07 01, 15:17)
mes praradome 8 sav. Dabar jau praejo 4 menesiai po operacijos. Fiziskai ir dvasiskai jau esu atsigavusi, taciau buna momentu, kai apima begalinis liudesys...kai pagalvoju, koks butu pas mane dabar pilvukas, kaip jau butu issivystes kudikelis...bet reikia ziureti i prieki, reikia ismokti nustoti gaileti saves
As ir vis taip pagalvoju, koks jau maziuaks butu, kaip mes jaustumemes, bet...
linkiu jums kuo greiciau sulaukti savo stebuklelio

QUOTE(RITULYS @ 2009 07 02, 09:36)
Sveikutes ! As naujoke . Na nutariau parasyti ir as
Pries metus turejau nesivystanti 17,5 sav.
dabar jau planuojam bet vis nepavyksta nes ciklas nereguliarus . Kad ir sendien jau 38 cik. diena o menesiniu nera tikiuosi kad ir nebus . Bent jau taip noreciau 

ohokoks didelis nestumas buvo

as tai rytoj eisiu pas gydytoja, ziuresiu ka ji man pasakys

QUOTE(fonema_79 @ 2009 07 02, 19:59)
As ir vis taip pagalvoju, koks jau maziuaks butu, kaip mes jaustumemes, bet...
linkiu kuo greiciau sulaukti savo stebuklelio
stiprybes

Labai dekui uz palinkejimus . tikiuosi kad gydytoja pasakys tik geras naujienas

Sveikutes,
pries 9 men. ir man buvo atlikta abrazija. Nestumas buvo 15 sav., o vaisius zuves 9 savaite (nors tuo metu kai vaisius buvo zuves pas gine buvau 2 kartus ir klausiau ar nereikia daryt echo. ji nedare, nes gali vaisiui pakenkt...) suzinojau tik tada kai pradejau kraujuot. Tai buvo didziausias mano gyvenime kosmaras, kurio nelinkeciau patirt, net pikciausiam priesui. Kai pasake, kad sito vaikucio as neturesiu,labai verkiau, nesuprantu kodel taip atsitko man? To vaikucio mes labai laukem, mylejom...o jam buvo nelemta pas mus ateit...
Gydytoja ledo pastot po 6 men., bet mes bandem vos 3 tepraejus ir vis nieko. Kartais atrodo, kad man nelemta tapti mama. Raminu save, kad taip turejo nutikti, kad nieko nevyksta gyvenime be priezasties, bet kad ir 9 men. jau praejo po A, man vis labai skauda sirdi...
Tikiuosi, kad mums pavyks prisisaukt gandrus ir sulaukt savo issvajoto kudikelio
pries 9 men. ir man buvo atlikta abrazija. Nestumas buvo 15 sav., o vaisius zuves 9 savaite (nors tuo metu kai vaisius buvo zuves pas gine buvau 2 kartus ir klausiau ar nereikia daryt echo. ji nedare, nes gali vaisiui pakenkt...) suzinojau tik tada kai pradejau kraujuot. Tai buvo didziausias mano gyvenime kosmaras, kurio nelinkeciau patirt, net pikciausiam priesui. Kai pasake, kad sito vaikucio as neturesiu,labai verkiau, nesuprantu kodel taip atsitko man? To vaikucio mes labai laukem, mylejom...o jam buvo nelemta pas mus ateit...
Gydytoja ledo pastot po 6 men., bet mes bandem vos 3 tepraejus ir vis nieko. Kartais atrodo, kad man nelemta tapti mama. Raminu save, kad taip turejo nutikti, kad nieko nevyksta gyvenime be priezasties, bet kad ir 9 men. jau praejo po A, man vis labai skauda sirdi...
Tikiuosi, kad mums pavyks prisisaukt gandrus ir sulaukt savo issvajoto kudikelio
QUOTE(auguste27 @ 2009 07 05, 11:34)
Sveikutes,
didziausios sekmes

QUOTE(fonema_79 @ 2009 07 05, 19:57)
aga, as ir neseniai patyriau ta siauba....
man tai pikta ant tu, kur abortus darosi, o cia zmogus nori, lauki ir se tau

Ar kuri nors zino kaip tiksliai yra atliekama abrazija - ir kas geriau organizmui ar isvalymas, ar kai naturaliai issivalo (turiu omeny ne psichologiskai, o fiziskai)???
su pirmu nestumu kai gulejau ligoninej, su manim viena moteriske gulejo, kuri buvo pastojus iskart sekanti menesi po persileidimo, bet man atrodo, kad jai operacijos nedare.... dabar turi sveika grazia mergyte
kaip faina kai taip greit vel pasiseka ir viskas sekmingai

su pirmu nestumu kai gulejau ligoninej, su manim viena moteriske gulejo, kuri buvo pastojus iskart sekanti menesi po persileidimo, bet man atrodo, kad jai operacijos nedare.... dabar turi sveika grazia mergyte

kaip faina kai taip greit vel pasiseka ir viskas sekmingai

Sveikutes, jungiuos ir as prie jusu. Mes praradom savo vaikeliuka pries pora savaiciu, kad ir kaip sunku butu "paleisti" pirmaji, nuo vakar jau pradejom antrojo "gamyba" nes man tai geriausias vaistas. Gydytojas nemate priezasciu kodel negaletume bandyti is karto. Man buvo 5 sav. viskas issivale savaime (kraujavimas stiprus 7 dienas) As esu optimiste, bent jau bandau ja buti, ir tikiu kad pastosim greitai, (pirmas uztruko metus
) ir isnesiosim iki galo. Mergaites kad ir kaip sunku butu bandom kelti nuotaikas kadangi tas vaikeliukas kuris pas mus jau keliauja, nori laimingos ir besisypsancios mamos.

sekmes tau violet 79