Aš lyg kažkur girdėjau,kad nuimti kartumą,tai reikia kepenėles pamirkyti piene.
JEIGU VALGO KODEL NE? AS TAI PASIZIURIU PARDUOTUVESE ANT "HIPP" AR KITOS FIRMOS TYRELIU KA MAZDAUG GALIMA DUOTI(SUDETI) VAIKAMS TOKIO AR KITOKIO AMZIAUS . KEPENELES ATRODO GALIMA DUOT NUO 8 MENESIU. MANISKE NEVALGO, TURBUT NEPATINKA , KARTOKAS SKONIS .NEVALGO IR ZUVIES JEI PERKU TYRELES. GAL IR NESKANU VAIKUI, NEGI DUOSI PER PRIEVARTA!
as irgi girdejau kad vistu kepeneles labai sveika vaikams, bet va maniskiui jau 1,2 metu ir dar nesu davusi
butinai reiks pasitaisyti..ir duot paragaut

QUOTE(adrija @ 2006 10 27, 21:42)
Aš lyg kažkur girdėjau,kad nuimti kartumą,tai reikia kepenėles pamirkyti piene.
aš irgi tai girdėjau,bet dar nebandžiau ar tikrai veikia

Na nežinau, kur Jūs girdėjote, kad kepenėlės sveika
Aš pati rengiau straipsnį apie paukštieną. Dietologai ir gydytojai nepaneigia, kad kepenėlės nesveika, tačiau pabrėžia, kad per gyvulių ir paukščių kepenis (kaip ir žmogaus) yra šalinomos visos kenksmingos medžiagos, šlakai ir t.t. Todėl mažiems vaikams kepenėlių duoti nepatartina.
Dar vienas faktas - kai kurios vištos maitinamos visokiais antibiotikais, kad greičiau augtų, šie taip pat pašalinami per kepenis, tad nežinau ar tikrai jau taip kepenėlės sveika
Savo mažiukei bandžiau duoti, ji labai mėgsta, bet po sužinotos informacijos vengiu duoti.

Dar vienas faktas - kai kurios vištos maitinamos visokiais antibiotikais, kad greičiau augtų, šie taip pat pašalinami per kepenis, tad nežinau ar tikrai jau taip kepenėlės sveika

Tiesa sakant davinėjau paragaut,bet jis kategoriškai atsisakė jas valgyt

Kepenėlių ir aš dar nebandžiau duot... mano vaikui 1.1 Bet jei duočiau, tai pradėčiau nuo jaučio kepenų

Mums jau tuoj metukai ir manau galesim bent jau paragauti kepeneliu,nes kol kas dar nebandziau duoti.
QUOTE(ingere @ 2007 01 18, 09:36)
Na nežinau, kur Jūs girdėjote, kad kepenėlės sveika
Aš pati rengiau straipsnį apie paukštieną. Dietologai ir gydytojai nepaneigia, kad kepenėlės nesveika, tačiau pabrėžia, kad per gyvulių ir paukščių kepenis (kaip ir žmogaus) yra šalinomos visos kenksmingos medžiagos, šlakai ir t.t. Todėl mažiems vaikams kepenėlių duoti nepatartina.
Savo mažiukei bandžiau duoti, ji labai mėgsta, bet po sužinotos informacijos vengiu duoti.

Na zinote pasakysiu ir as savo nuomone , jei nori vaika sveikai maitinti tai jokiu pieno produktu ar mesos is parduotuves negalima duoti nes visur visokio sh.. pilna. Tad auginti vaika tikrai sveikom salygom reiktu gryzti prie budu kuriais buvo auginami musu seneliai tai yra augintis patiems savo karves ir tik ju piena duoti , tik is to pieno daryti varskytes ir visus kitus pieno produktus, auginti savo gyvulius ir duoti tik ju mesa, tai pat augintis tik SAVO vaisus ir darzoves nes tik jos bus tikrai sveikos ir nekenksmingos. Nezinau , po teisybei nelabai as kreipiu demesi ir nesuku sau galvos ar tos kepenelse geriau ar tos, ar ta zuvis geresne ar kita. Nes po teisybei , jau nieko neliko sveika, kas parduodama parduotuveje. TAi reikstu , kad vaikus reiktu auginti pusbadziu

Mums alergologe rekomedavo duoti kepeneliu, bet galviju , o ne paukstienos. Paukstiena ir taip nelabai sveika siais laikais pasidare, nebent mociutes uzauginta.Kepeneliu galima duoti jau iki metu vaikui.Nuo 8 men tai tikrai.Kepeneles maniskis labai megsta, ir mesyte tokia minksta .Galima drasiai duoti, o kepeneles sveika, nes turi tiek pat maistiniu medziagu kaip ir kita mesa.
Jersey
su tavim. Mano vaikas ilga laika bivo lbai alergiskas as labai prisikankinau su vaiko maitinimu.Ir padariau isvada, kad viskas vienaip ar kitaip nesveika.O ka jau kalbeti apie uzsieni?Kur vakai is vis tik pusfabrikaciais maitinami!Musu vaikuciai dar labai sveikai maitinasi!Beda ta kad musu aplinka yra labai uztersta!
Jersey

QUOTE(saly @ 2006 10 06, 14:39)
Mano mazge pirma kart vistu kepeneles valge budama 6men. Valge tai net ausys linko
kiek esu girdejus(is kitu) sako kad sveika.
O kiek joje tiesos yra tai vencai zino... 

kiek esu girdejus(is kitu) sako kad sveika.

As irgi nuo 6 menesiu emiau duot.