Įkraunama...
Įkraunama...

Kepenėlės

mes ir jau ragavome kepeneliu, patiko jam ax.gif , o tai nuo keliu metuku butu sveika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 06 08, 18:02)
Neduodu,ju vaikam negalima duoti,nes jos yra detoksikacijos saltinis,anksciau sakydavo,kad sveika,o dabar priesingai... unsure.gif

g.gif sito nesu girdejus.
mes kepeneles valgom nuo 11men.patinka labai vistienos kepeneles.
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 01 18, 16:36)
Na nežinau, kur Jūs girdėjote, kad kepenėlės sveika g.gif Aš pati rengiau straipsnį apie paukštieną. Dietologai ir gydytojai nepaneigia, kad kepenėlės nesveika, tačiau pabrėžia, kad per gyvulių ir paukščių kepenis (kaip ir žmogaus) yra šalinomos visos kenksmingos medžiagos, šlakai ir t.t. Todėl mažiems vaikams kepenėlių duoti nepatartina.
Dar vienas faktas - kai kurios vištos maitinamos visokiais antibiotikais, kad greičiau augtų, šie taip pat pašalinami per kepenis, tad nežinau ar tikrai jau taip kepenėlės sveika g.gif Savo mažiukei bandžiau duoti, ji labai mėgsta, bet po sužinotos informacijos vengiu duoti.

Sutinku drinks_cheers.gif
Kepenys yra subproduktai. Kaip jas galima valgyti ir dar duoti mazam vaikuciui???
O vistiena, jeigu vista neauginta namuose, isvis nepatartina duoti vaikams, nes jos tikrai auginamos ant hormonu. Paziurekit per 3 dienas ir vista uzauga ohoho kokia dabar. Taip kad mamytes ziurekit kuo maitinat savo atzaleles!
Atsakyti
QUOTE(Solemi @ 2007 10 20, 02:10)
Sutinku  drinks_cheers.gif
Kepenys yra subproduktai. Kaip jas galima valgyti ir dar duoti mazam vaikuciui???
Taip kad mamytes ziurekit kuo maitinat savo atzaleles!

Niekur nereikia perlenkti lazdos. Jei vaikas per mėnesį porą kartų gaus kepenėlių, tai jokios nuo jų žalos tikrai nebus. Taip, per kepenis šalinamos kenksmingos medžiagos, bet juk nekemšame jų kasdien. O kad subproduktas, tai liežuvis irgi subproduktas, bet jame labai daug geležies mirksiukas.gif .
Pratinti reikia prie įvairaus maisto ir skonių, kad paskui nereikėtų į balius su savo termosais lėkti, nes vaikas nevalgys nuo bendro stalo doh.gif
Atsakyti
neskaiciau visos temos, bet parasysiu: kepeneles pries gaminat reikia bent valanda-pora pamirkyti piene, taip pasalinama dalis tu sunkiuju susikaupusiu medziagu.

manau, ir siuo atveju galioja taisykle-kas per daug, tas nesveika. o saikingai jas vartojant nuo +/- metuku galima puikiai papildyt vaikucio raciona gelezim turtingu maisteliu.
Atsakyti
Maniškė kepenėlių nemėgsta kažkodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule.a @ 2007 11 07, 11:11)
neskaiciau visos temos, bet parasysiu: kepeneles pries gaminat reikia bent valanda-pora pamirkyti piene, taip pasalinama dalis tu sunkiuju susikaupusiu medziagu.

Aš mirkau per naktį rolleyes.gif
Atsakyti
Mano mazajai buvo mazas gemaglobinas dar nebuvo jai ne metuku,daktate sake ,kad duociau versienos kepeneliu,valge ir gan su apetitu ax.gif
Atsakyti
Saviškei buvau padarius kai jai buvo 1, 7, bet ji nevalgė visai schmoll.gif . Daugiau nedariau.
Atsakyti
Mano mazius dar taipat neragavo kepeneliu,bet neabejojiu,kad patiks,nes mociutes kepenine desra,tai kimso su noru thumbup.gif Reikes nupirgti vistienos kepeneliu ir pabandyt. g.gif
Atsakyti
as duodu,akda me spaty svalgome
Atsakyti
O mes valgome vištienos kepenėles, paruoštas su daržovių koše kartą per savaitę smile.gif
Atsakyti