Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

mums tai merlius geriau nei soske.,jeigu kur nors vaziuojam man net geda,o jis jei nori miego ilenda i mano tase ir issikrapsto merliuka.,mes miegojimo neisivaizduojam be merliaus nors tuoj bus metukai tai net nezinau kaip reikes atpratinti juk didelis vyras nevaikscios su skurliu..... ax.gif
Atsakyti
Nei čiulptuko, nei jokių merlių nenaudojam nuo gimimo mirksiukas.gif nėra poreikio
Atsakyti
QUOTE(Kaspare @ 2007 04 26, 15:48)

ir dar girdėjau - Prancūzijoj vaikai tiesiog pratinami prie kokio "fetišo". na, nebūtinai marliukas. dažnai tai būna mamos naktiniai ar apatiniai   (svarbiausia - su mamos kvapu).

...nu... cia tai tik Prancuzijoj turbut jau kudikiai su stringais pratinami apsieiti biggrin.gif
O siaip jau daug metu turiu, bet apie stebuklingus merliukus pirmasyk isgirdau. Gal ir nebloga mintis. Turiu patirties kaip auga vaikas be jokio fetiso (dukrai tiutes niekas nuo gimimo negalejo isiulyt, o apie mistinius merliukus nieks nepapasakojo blink.gif ). Tai kiekvienas migdymas su kautynemis, rekimu ir iiiilgu supimu budavo... reikia apsimetyt kokiu merliuku kol dar laiko turiu, gal prireiks... rolleyes.gif
Atsakyti
Nenaudojom, nenaudojam g.gif nežinojau apie tokį daiktą biggrin.gif užtat čiulptukas reikalingas reikalas biggrin.gif
Atsakyti
nereikalingas mums buvo merliukas migdymuisi schmoll.gif o su soskyte, tai jau labai draugauja mazyle.
Atsakyti
schmoll.gif , mes turim pakaitala merliukui,tai du mieli mazyciai kaciukai,jie visalaik lovytej ax.gif
Atsakyti
Mano mazius nei merliuko, nei kitokiu "mielu daikciuku" nenorejo, uztat ciulptukas iki siol yra geriausias draugas nakciai smile.gif
Atsakyti
Mums tai ir merliukas ir čiulptukas labai patinka, net nežinau, kas labiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Nea schmoll.gif Naudoju tik kai geria mišinį, nes bėga pro šonus smile.gif
Atsakyti
O mums merliukas veikia geriau už bet kokius migdomuosius blush2.gif
Atsakyti
Neįsivaizduojamas pas mus užmigimas be merliuko bent kolkas smile.gif
Atsakyti
mums irgi jie reikalingi.Ir kuo daugiau tuo geriau thumbup.gif
Atsakyti