Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

Mano abi taip užaugo thumbup.gif
Atsakyti
Nenaudoju,nes nesuprantu kaip ir mazyle jau priprato be merliuko ax.gif
Atsakyti
O as pradzioje, kai maziuke buvo nelabai rami, pasiguodziau mamai, tai ji ir pasiule pabandyti merliuka. Likau nustebinta, kaip sitas daikciukas veikia - pasitrina dukryte juo apie akis ir miega bigsmile.gif , ir siaip keliauja su mumis tas dalykelis visur tongue.gif , tik aciu Dievui, dar nereikalauja visada to paties, nes girdejau, kad vaikiukai paskui net skalbimui jo nenori atiduoti blink.gif . As saviskei ji kartais net kelis kartus per diena pakeiciu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mininga @ 2007 08 19, 15:48)
O as pradzioje, kai maziuke buvo nelabai rami, pasiguodziau mamai, tai ji ir pasiule pabandyti merliuka. Likau nustebinta, kaip sitas daikciukas veikia - pasitrina dukryte juo apie akis ir miega  bigsmile.gif , ir siaip keliauja su mumis tas dalykelis visur  tongue.gif , tik aciu Dievui, dar nereikalauja visada to paties, nes girdejau, kad vaikiukai paskui net skalbimui jo nenori atiduoti  blink.gif . As saviskei ji kartais net kelis kartus per diena pakeiciu  tongue.gif

O vat mes daugiausiai ir vargom, kad vis to paties reikejo... toks nuskalbtas, pilkas net buvo. Ne merliukas, bet toks mazas ranksluostelis su kiskiuku...O paskui, aciu dievui, i Maxima tokiu uzveze, tai nors svaru vaika veziojomes smile.gif
Atsakyti
Mums dar ir dabar reikia ir tūtės , ir merliuko... blush2.gif
Atsakyti
mūsų merliukas ''išskrenda''iš lovytės ar vežimėlio rolleyes.gif kiek paduosi-tiek išmes lotuliukas.gif bet pastebėjau,kad mėgsta nosį įkišt į dekutį arba prispaudžia prie vežimėlio krašto biggrin.gif
Atsakyti
Nenaudoju ir niekada nenaudojom ax.gif Merliukas skirtas tik veiduko ir rankyčių pavalymui valgio metu ir po valgio.
Atsakyti
O mano mažyliui joks merliukas nepadeda, jam visai nereikia tokio dalyko. g.gif
Atsakyti
mano sunus ne su merliuku uzmigdavo o palute tai iki kokiu 6 metu su ja ir miegodavo,dukrytei nieko nereikia uzmiega apsikabinusi buteliuka smile.gif
Atsakyti
Be marliuko nera nei kalbos apie miega. Tik pridedi prie veidelio ir akytes pacios merkiasi 4u.gif
Atsakyti
pas mus tas pat kaip ir pas dauguma mamyciu- sunelis nuo pat gimimo yra labai neramus, uzmiega tik su merliuku prie zanduko, net nosi kartais i ji susikisa, ir su tiute burnoje... na ir pasupuoti dar reikia... unsure.gif
Atsakyti
mano vyresnėlė užaugo su marliuku, būdavo padedi prie veidelio ir nulūšta, o sūnui netinka, jam nereikia schmoll.gif jam nupirkau chicco migduką pirmomis dienomis nelabai ėmė, dabar pripranta ir žino, jei turi rankoj reikia miegoti, kaip toliau bus žiūrėsim, taip bandysim atprasti ir nuo krūties
Atsakyti