Mano abi taip užaugo

Nenaudoju,nes nesuprantu kaip ir mazyle jau priprato be merliuko

O as pradzioje, kai maziuke buvo nelabai rami, pasiguodziau mamai, tai ji ir pasiule pabandyti merliuka. Likau nustebinta, kaip sitas daikciukas veikia - pasitrina dukryte juo apie akis ir miega
, ir siaip keliauja su mumis tas dalykelis visur
, tik aciu Dievui, dar nereikalauja visada to paties, nes girdejau, kad vaikiukai paskui net skalbimui jo nenori atiduoti
. As saviskei ji kartais net kelis kartus per diena pakeiciu

QUOTE(Mininga @ 2007 08 19, 15:48)
O as pradzioje, kai maziuke buvo nelabai rami, pasiguodziau mamai, tai ji ir pasiule pabandyti merliuka. Likau nustebinta, kaip sitas daikciukas veikia - pasitrina dukryte juo apie akis ir miega
, ir siaip keliauja su mumis tas dalykelis visur
, tik aciu Dievui, dar nereikalauja visada to paties, nes girdejau, kad vaikiukai paskui net skalbimui jo nenori atiduoti
. As saviskei ji kartais net kelis kartus per diena pakeiciu 

O vat mes daugiausiai ir vargom, kad vis to paties reikejo... toks nuskalbtas, pilkas net buvo. Ne merliukas, bet toks mazas ranksluostelis su kiskiuku...O paskui, aciu dievui, i Maxima tokiu uzveze, tai nors svaru vaika veziojomes

Mums dar ir dabar reikia ir tūtės , ir merliuko...

mūsų merliukas ''išskrenda''iš lovytės ar vežimėlio
kiek paduosi-tiek išmes
bet pastebėjau,kad mėgsta nosį įkišt į dekutį arba prispaudžia prie vežimėlio krašto

O mano mažyliui joks merliukas nepadeda, jam visai nereikia tokio dalyko.

mano sunus ne su merliuku uzmigdavo o palute tai iki kokiu 6 metu su ja ir miegodavo,dukrytei nieko nereikia uzmiega apsikabinusi buteliuka

Be marliuko nera nei kalbos apie miega. Tik pridedi prie veidelio ir akytes pacios merkiasi

pas mus tas pat kaip ir pas dauguma mamyciu- sunelis nuo pat gimimo yra labai neramus, uzmiega tik su merliuku prie zanduko, net nosi kartais i ji susikisa, ir su tiute burnoje... na ir pasupuoti dar reikia...

mano vyresnėlė užaugo su marliuku, būdavo padedi prie veidelio ir nulūšta, o sūnui netinka, jam nereikia
jam nupirkau chicco migduką pirmomis dienomis nelabai ėmė, dabar pripranta ir žino, jei turi rankoj reikia miegoti, kaip toliau bus žiūrėsim, taip bandysim atprasti ir nuo krūties