Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

geras daiktas, kaip kanarele, uzdengia nera vaizdo ir ramus miega mirksiukas.gif
QUOTE(egle2003 @ 2010 01 06, 13:40)
nei merliuko , nei ciulptuko neprireike ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurius: 06 sausio 2010 - 15:09
niekada nenaudojau schmoll.gif
Atsakyti
Nenaudojau ax.gif
Atsakyti
Naudojam,greiciau uzmiega smile.gif
Atsakyti
Nenaudojom. Kažkaip neprireikė, nes nežinojom. Jei būtumėm bandę, gal būtų ir patikę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxxx @ 2006 10 04, 22:05)
mūsų mamos auginant mus naudodavo marliukus-kad greičiau užmigtume,būtume ramesni.ar ir jūs auginant savo atžalas naudojate šį"stebuklą"

as irgi mamos ikalbinta pries gimdyma nusipirkau tos merlines medziagos, nunesiau i siuvykla, pasiuvo...ir kai gime sunus kisdavau kisdavau ta merliu, mama irgi kai ateidavo pirmi zodziai kur merlius paskui pamaciau kad jo visai nereikia ir didziausiai nesamone cia...tai ismeciau visus. o mano puseseres sunus dabar 8 metu tai dar su merliu tebemiega doh.gif
Atsakyti
bvo monentas kaip jo reikejo, bet trumpai gal koki 1 men. ax.gif daugiau jo neprireike smile.gif
Atsakyti
nenaudojam, pora kartu bandem, bet vaikuciui labai nepatiko ax.gif
Atsakyti
naudojom,dukrytei patikdavo,užsidengdavo akytes ir užmigdavo smile.gif
Atsakyti
man tai neprireike merliuko,bet ciulptukas as manau,kad geras daiktas iki tam tikro laiko,nei vejas i burnyte pucia ir nusiramina,juknekisi kruties lauke,kad nurimtu 4u.gif Bet manovaikams reikejomanoplaku,koluzmigdavo tarp pirstu sukdavo ,aciu dievui iki 1.5m.paskui atprato.tai mano plaukai gerokai apmazejo... biggrin.gif
Atsakyti
Musu mazasis pirmus menesius labai atpylinedavo ir daznai valgydavo, tai po galvyte tekdavo merliuka deti. Patogu buvo ir tuo atzvilgiu, kad kai maitindavau pienukas labai purksdavo, tai jei paleisdavo papa, tai irgi ne paklode o ant merliukas suslapdavo. Kai baigesi atpylinejaimai, merliuko nebereikejo, jis ir nebuvo susietas su migdymu. Kaip migdymo priemone as jo neisivaizduoju.
Atsakyti
Apie merliuko naudojima pirma karta perskaiciau forume. Is pradzioj nelabai supratau jo paskirties, kol viena mama parase paaiskinima biggrin.gif
Mes merliuko nenaudojam, uzmiega pats, nors dazniausiai valgant ir ant ranku, tada paguldau i lovyte. Mes ir soskes nenaudojam, verciames sakyciau gerai ir be jos.
Atsakyti