QUOTE(egle2003 @ 2010 01 06, 13:40)
geras daiktas, kaip kanarele, uzdengia nera vaizdo ir ramus miega
niekada nenaudojau
Nenaudojau
Naudojam,greiciau uzmiega
Nenaudojom. Kažkaip neprireikė, nes nežinojom. Jei būtumėm bandę, gal būtų ir patikę.
QUOTE(alexxxx @ 2006 10 04, 22:05)
mūsų mamos auginant mus naudodavo marliukus-kad greičiau užmigtume,būtume ramesni.ar ir jūs auginant savo atžalas naudojate šį"stebuklą"
as irgi mamos ikalbinta pries gimdyma nusipirkau tos merlines medziagos, nunesiau i siuvykla, pasiuvo...ir kai gime sunus kisdavau kisdavau ta merliu, mama irgi kai ateidavo pirmi zodziai kur merlius paskui pamaciau kad jo visai nereikia ir didziausiai nesamone cia...tai ismeciau visus. o mano puseseres sunus dabar 8 metu tai dar su merliu tebemiega
bvo monentas kaip jo reikejo, bet trumpai gal koki 1 men.
daugiau jo neprireike
naudojom,dukrytei patikdavo,užsidengdavo akytes ir užmigdavo
man tai neprireike merliuko,bet ciulptukas as manau,kad geras daiktas iki tam tikro laiko,nei vejas i burnyte pucia ir nusiramina,juknekisi kruties lauke,kad nurimtu
Bet manovaikams reikejomanoplaku,koluzmigdavo tarp pirstu sukdavo ,aciu dievui iki 1.5m.paskui atprato.tai mano plaukai gerokai apmazejo...
Musu mazasis pirmus menesius labai atpylinedavo ir daznai valgydavo, tai po galvyte tekdavo merliuka deti. Patogu buvo ir tuo atzvilgiu, kad kai maitindavau pienukas labai purksdavo, tai jei paleisdavo papa, tai irgi ne paklode o ant merliukas suslapdavo. Kai baigesi atpylinejaimai, merliuko nebereikejo, jis ir nebuvo susietas su migdymu. Kaip migdymo priemone as jo neisivaizduoju.
Apie merliuko naudojima pirma karta perskaiciau forume. Is pradzioj nelabai supratau jo paskirties, kol viena mama parase paaiskinima
Mes merliuko nenaudojam, uzmiega pats, nors dazniausiai valgant ir ant ranku, tada paguldau i lovyte. Mes ir soskes nenaudojam, verciames sakyciau gerai ir be jos.
Mes merliuko nenaudojam, uzmiega pats, nors dazniausiai valgant ir ant ranku, tada paguldau i lovyte. Mes ir soskes nenaudojam, verciames sakyciau gerai ir be jos.