Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

nenaudojom schmoll.gif
Atsakyti
nereikalingas ir mums smile.gif
Atsakyti
mes kartais naudojam. padedu prie veiduko, o jis pats nosi kisa i ji biggrin.gif . tik niekaip nesuprantu, kame ten tas stebuklas. sakau gal kai kankins bemieges naktys paciai pabandyti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuuute @ 2010 07 20, 17:06)
mes kartais naudojam. padedu prie veiduko, o jis pats nosi kisa i ji  biggrin.gif . tik niekaip nesuprantu, kame ten tas stebuklas. sakau gal kai kankins bemieges naktys paciai pabandyti?  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Nenaudojom, nes man baisiai negrazu buvo, kai pamaciau svetima vaika 2metu su baisiniu marles gabalu vaikstant, kai uzsinori miego doh.gif Apsiejom mes be marliuku. ax.gif
Atsakyti
Maniskei niekada nereikejo merliuko uzmigimui, iki metu uzmigdavo prie kruties, o nuo metu uzteko mamos ranka palakyt smile.gif
Atsakyti
Minkštas žaisliukas - tas pats - vaikai nori prisiglaust prie kažko minkšto švelnaus tongue.gif
Atsakyti
naudojam,labai ramina maziu, iskart glaudziasi prie veiduko ir merkesi smile.gif
Atsakyti
Mano vaikams jokių merliukų nereikėjo, bet reikėjo dviejų čiulptukų - vienas burnytėj, kitas rankytėj...čia atsargai, jei vienas pasimeta... wub.gif
Atsakyti
Pastebiu, kad mano maziuke irgi uzmigdama turi i kazka nosyte patrinti lotuliukas.gif , bet specialiai nieko neduodu, nes maciau pas vienus pazystamus, kaip mergyte su nutriususiu merlios gabaliuku miegojo...manoji slepias i zaisliuka minksta arba i tai kuo uzsikloja, arba nusisuka i vezimelio sona ... 4u.gif
Atsakyti
naudojom ir dukrytei ir dabar mazyliui reikia merliuko, kad uzsidengt veiduka, kai miegelio nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 08 04, 22:52)
Pastebiu, kad mano maziuke irgi uzmigdama turi i kazka nosyte patrinti  lotuliukas.gif , bet specialiai nieko neduodu, nes maciau pas vienus pazystamus, kaip mergyte su nutriususiu merlios gabaliuku miegojo...manoji slepias i zaisliuka minksta arba i tai kuo uzsikloja, arba nusisuka i vezimelio sona ... 4u.gif

na kad merliukas nutriuses tik mamyte kalta,juk gali ir nauja grazu duoti blush2.gif
Atsakyti