QUOTE(rjuoduke @ 2008 08 17, 16:29)
O nuo kokio amziaus jau duodat misinuka.Nuo kada arbateles galima duoti?
Tai jeigu turi savo pieno tai ir misinuko duot nereikia.

QUOTE(rjuoduke @ 2008 08 17, 17:29)
O nuo kokio amziaus jau duodat misinuka.Nuo kada arbateles galima duoti?
Misinuka galim duot nuo bet kada, kad ir nuo gimimo

O arbatele, bent jau musu gyd. sake galim duot mazdaug nuo 2-3savaiteliu

o mano maziukui dar tik 8 dienos o jis kas 3 val po 80 ml suvalgo.
net nezimnau ar tiek jis turi valgyt?

mano lelytė po nakties miego suvalgo kaip mėnesiu vyresnė ( čia pagal lentelę ant pakuotės ) o šiaip savo porcijos nesuvalgo

QUOTE(MILIJOSmama @ 2008 08 20, 20:21)
mano lelytė po nakties miego suvalgo kaip mėnesiu vyresnė ( čia pagal lentelę ant pakuotės ) o šiaip savo porcijos nesuvalgo 

oho... o manoji nors ir visa nakti ismiega, bet atsikelusi daugiau nesuvalgonegu visada... o ismiega iki 10 valandu, atrodo turetu trigubai suvalgyt bet kur tau

Sveikos. Gal galite pagelbeti.. Stengiuosi maitinti savo maziuka MP, taciau jo truksta.. todel misinuka pasitelkem i pagalba.. Nuo Aptamil mus labai isbere, vaikui net rankytes, pedutes bei ausytes patinusios buvo, taip kad teko pereiti prie Nan alergiskiems vaikams (NAN H.A 1).. taciau ar galima prie sio misinuko primaitinti MP.. ?? Prie kokiu misinuku primaitinti negalima???? aciu
labutis na mes tai valgom tuteli 1 misinuka ir jokiu problemu neturim suvalgo mazylis po 140-160 ml cia kaip kada ir valgom kas 3 val. nakti irgi buna kad ismiega kokias 5 val. kartais buna kad pucia pilveli bet labai retai ir ko gero nuo MP kurio tegauna vos karta per para nor labai noreciau kad kitaip butu

QUOTE(valengita @ 2008 08 30, 22:20)
labutis na mes tai valgom tuteli 1 misinuka ir jokiu problemu neturim suvalgo mazylis po 140-160 ml cia kaip kada ir valgom kas 3 val. nakti irgi buna kad ismiega kokias 5 val. kartais buna kad pucia pilveli bet labai retai ir ko gero nuo MP kurio tegauna vos karta per para nor labai noreciau kad kitaip butu 

labas mano sunelis taip pat matukas o gimes jis birzelio 20 dien alb mazas skirtumelis tarp musu matuku

Papildyta:
[quote=redukee,2008 09 13, 16:40]
labas mano sunelis taip pat matukas o gimes jis birzelio 20 dien alb mazas skirtumelis tarp musu matuku

gal pabendraujam pasidalinam pasiekimais matuku? jei sudomins 860466043
QUOTE(majority @ 2008 08 30, 20:11)
Sveikos. Gal galite pagelbeti.. Stengiuosi maitinti savo maziuka MP, taciau jo truksta.. todel misinuka pasitelkem i pagalba.. Nuo Aptamil mus labai isbere, vaikui net rankytes, pedutes bei ausytes patinusios buvo, taip kad teko pereiti prie Nan alergiskiems vaikams (NAN H.A 1).. taciau ar galima prie sio misinuko primaitinti MP.. ?? Prie kokiu misinuku primaitinti negalima???? aciu
Sveikutė,
primaitinti galima bet kokiu mišinuku, kokį tavo leliukas valgys ir jo nebers ir šiaip jausis geria

Bet jei turi savo pienuko ir nori toliau savo kūdikėlį maitinti MP, patarčiau kuo mažiau duoti buteliuką, nes pripras ir gali nebeimti krūties

čia forume yra skyrelis apie žindymą, tai nueik ten ir pasiskaityk, apie žindymą, nemačiau, kiek tavo leliukui laiko, gerk daug skysčių ir dažniau duok krūtį, kaip tik pasidaro neramus, tai ir duok, turi susinormalizuoti pieno gamyba
Sėkmės

sveikutes, mano mazuliui tuoj bus menesis, duodu po 90 ml, naudojam aptamil. man idomu kokie kakiai buna jusu leliu, nes musu nuo misinuko pasidare gelsvas toks ir kaip pasta.. o seniau kakindavo ryskiai geltonai ir krupom.. ar gerai kazn dabar yra? bje, kaip su gerimu kitu skysciu? ar duodat ir nuo kiek laiko? ir ka? as bijau kad jo netroskintu, bet nezinau ka duot atsigert ir kada.. ir kokiais kiekiais o pas daktara esim tik uz savaites

Nezinau kaip ten su krutim ir buteliu, bet mano mergaiciukei pirmos dienos buvo nekais kai nedaviau kruties nes galvojau valgo is buteliu puikiai tai nebus jokiu problemu.O buvo dar ir kokiu asaru pakalne net gaila budavo.Negaledavau duoti nes jau krutyse buvo vanduo o ne pienas.
Tai kad tikrai nesutinku su teiginiu kad priprates vaikas prie buteliuko neima mamos kruties.
As akrtais duodu arbatele labai silna.Duodu tik dienos metu.
Tai kad tikrai nesutinku su teiginiu kad priprates vaikas prie buteliuko neima mamos kruties.

As akrtais duodu arbatele labai silna.Duodu tik dienos metu.