Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinuko norma kūdikiui

vadinasi jai tiek užtenka, pienukas sotus:) jei jau labai mažai priaugs svorio tada galvosi ką daryt... o jei labai neramu tai pasisverk:)
Atsakyti
Šiuo metu maniškė sugeria apie 170 ml mišinio.
Atsakyti
mano mergyte 2.5 suvalgo
Atsakyti
O maniskis suvalgo ivairiai, nuo 70 iki 110 pakolkas, o valgo jei maziau pries tai suvalge ir kas dvi valandas, bet dazniausiai kas tris, keturias... Aisku, nakti dar tenka kaltis... ax.gif
Atsakyti
musu mazulyte suvalgo 170ml kazkur kas 4-3val, o nakti isvis nebesikeliam valgyti thumbup.gif
Atsakyti
o manoji visai nevalgi verysad.gif suvalgo paskutiniu metu tik 40-70 verysad.gif
valgo mazdaug kas 3-4 val. bijau, kad svoris neaugs verysad.gif
Atsakyti
Na maniske budama tokiu menesiu suvalgydavo apie 100ml ne maziau smile.gif
Atsakyti
Mums greit bus 2 men. valgom kas 3 val MP is buteliuko per para suvalgom tik 450-650 ml svoriukas auga gerai tad mamyte nesuka del to galvos smile.gif
Atsakyti
Mes irgi panasiai biggrin.gif
Atsakyti
Mums suejo trys menesiukai, neturejau as savo pienelio tai maitinau misinuku, bet man sunelis suvalgo tik 100 - 125ml kas tris valandas ar tai nera mazai....
Atsakyti
QUOTE(AusraTur @ 2009 03 04, 12:54)
Mums suejo trys menesiukai, neturejau as savo pienelio tai maitinau misinuku, bet man sunelis suvalgo tik 100 - 125ml kas tris valandas ar tai nera mazai....

vaikutis valgo tiek kiek nori..jei svoris auga normaliai reiskia viskas thumbup.gif as pati maitinu MP tai net nzn kiek suvalgo,o nakti jau isbuna nevalgiusnuo 4-6val,diena valgo daznai,vakare du kartus daug kas valanda...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
parduodu firmos Nestle H.A. Nan 1 misinukus pigiau nei parduotuvei. mirksiukas.gif
Pripirkau savo mazajam dauk nes tikrai sitas labai geras misinukas thumbup.gif ,o pasirodo maniskis netoleruoja karvutes baltymo verysad.gif tai tenka keisti misinuka labai jau alergiskiems vaikams be karvutes baltymu unsure.gif verysad.gif ..
todel parduodu savo geraji misinuka kurio turiu apie 25 indukus doh.gif
ka domina prasau rasykit i az ax.gif
pati esu is kauno mirksiukas.gif
laukiu kas domosi 4u.gif
Atsakyti