kyla klausimas kada jau isaus toks rytas, kai ramiai galesim eiti i darba, kai vaikuciai sypsosis ir dziaugsis eidami i darzeli

O mes šiandien nusprendėm neiti į darželį. Jau buvom susiruošusios, bet pradėjo taip kosėti, o dar ir snargliukas truputį bėga, tai nusprendžiau nevesti, kai pasakiau jai, tai buvo patenkinta kaip rublis
. Dabar namus siaubia
. O kiek galima laikyti vaiką namie be gydytojo pažymos?

QUOTE(fleita @ 2006 10 26, 09:52)
O kiek galima laikyti vaiką namie be gydytojo pažymos?
Oficialiai 3 dienas, kai kurios darželio slaugytojos leidžia 5 dienas. O aš kartais sutariu su auklėtojomis, kad žymėtų kas kelias dienas esantį (vistiek gi mokėti reikia, jei jokių atostogų ar kitokių "išeiginių" pažymos nesusiveiki), tai ir ilgiau pasėdime.

Fleita, man atrodo, jei būni namie be gydytojo pažymos už darželį vistiek moki..
Lauricia, man jau išaušo tokia diena.. šian ryte, bandžiau padėt, kad greičiau būtų basutes apmaut, tai kaip užrėkė: AŠ PATI..... sakau: gerai tada, bėgu, bučkį pakšt ir išlėkiau
:
Lauricia, man jau išaušo tokia diena.. šian ryte, bandžiau padėt, kad greičiau būtų basutes apmaut, tai kaip užrėkė: AŠ PATI..... sakau: gerai tada, bėgu, bučkį pakšt ir išlėkiau

pas mus darže po 3 dienų reikia pažymą atnešti. labiausiai siutina, kad į tas dienas yra įtraukiami ir šeštadienis bei sekmadienis.
kažkurią dieną penktadienį skiepijau vaiką, tai nevedžiau į daržą. auklėtoja pasakė, kad pirmadienį be pažymos nepriims vaiko
paprašiau gydytojso, kad pažymą parašytų.
o va dabar - nuo pirmadienio mokyklose vaikų atostogos ir močiutė atostogaus. tai norėjo Liepą pasilikti pirmadienį pas save. bet tada antradienį turėčiau vėl nešti "pažymą". bet šiandien sutariau, kad pirmadienį, jei Liepos nebūtų, pažymėtų kaip esančią grupėje.
kažkurią dieną penktadienį skiepijau vaiką, tai nevedžiau į daržą. auklėtoja pasakė, kad pirmadienį be pažymos nepriims vaiko

o va dabar - nuo pirmadienio mokyklose vaikų atostogos ir močiutė atostogaus. tai norėjo Liepą pasilikti pirmadienį pas save. bet tada antradienį turėčiau vėl nešti "pažymą". bet šiandien sutariau, kad pirmadienį, jei Liepos nebūtų, pažymėtų kaip esančią grupėje.
QUOTE(jovana @ 2006 10 26, 09:55)
Fleita, man atrodo, jei būni namie be gydytojo pažymos už darželį vistiek moki..
Tai čia neproblema, o tai kiek laiko gali taip būti, ar nėra nustatyto termino? Tarkim, jei mes šią savaitę nebepasirodysim, tai gal nieko tokio

QUOTE(jovana @ 2006 10 26, 09:55)
šian ryte, bandžiau padėt, kad greičiau būtų basutes apmaut, tai kaip užrėkė: AŠ PATI..... sakau: gerai tada, bėgu, bučkį pakšt ir išlėkiau
:

manoji irgi pradėjo pati rengtis, bet vis tiek aš turiu sedėti šalia. auklėtojos klausiau ar ilgai verkia. tai sakė - nea

va aš irg igalvojau, kad kai nebvesiu tą skiepų dieną, tai vis viena sumokėsiu už tą dieną, bet va auklėtoja kažkaip taip pasakė, kad be pažymos nepriims

rytoj darže kriaušių diena

Pas mus kolegos tai pasirašo "lievą" pažymmą, tipo atostogavao, a r laisvą dieną pasiėmė ir tada nereik gydytojo pažymos ir nereik mokėt už tas dienas... nu čia va Krikos atveju, kai močiutė pareiškia norą būt su vaiku...
musu darzelyje nelankius tris dienas -butina reikia is gydytojo pazymos,tiesa sestadienis ir sekmadienis nesiskaito

QUOTE(jovana @ 2006 10 26, 10:41)
Pas mus kolegos tai pasirašo "lievą" pažymmą, tipo atostogavao, a r laisvą dieną pasiėmė ir tada nereik gydytojo pažymos ir nereik mokėt už tas dienas... nu čia va Krikos atveju, kai močiutė pareiškia norą būt su vaiku...
Mokytojos neturi rudens atostogų, jos yra tik vaikams. Tiesiog tą savaitę nėra pamokų ir būna laisviau.