Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

Ką žinot apie Čiauškučius, nes MB sesuo ten žada leisti vaikus, tai įdomūs atsiliepimai. Žinau, kad jis logopedinis, nors jiems logopedo nereikia.
Atsakyti
ezra - jei vaikams nereikia logopedinio darželio , tai nereikia jų ten vesti. Apie jį aš nieko nežinau, tik tiek ,kad jis logopedinis. Darželį lanko vaikai turintys logopedinių problemų. mirksiukas.gif taip,kad jei sesers vaikams nereikia logopedo paslaugų- nesiūlyčiau- juk dauguma švepluojančių ir dar mažai kalbančių..o vaikai mėgsta vieni kitus mėgdžioti taip,kmanu, geriau tegul eina į paprastą darželį. Na, čia mano tokia nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
paskaitinejau apie jusu ligas - vejaraupius,tai net siurpas nukrate blink.gif sveikit kuo greiciau
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2006 10 22, 22:32)
ezra - jei vaikams nereikia logopedinio darželio , tai nereikia jų ten vesti. Apie jį aš nieko nežinau, tik tiek ,kad jis logopedinis. Darželį lanko vaikai turintys logopedinių problemų. mirksiukas.gif taip,kad jei sesers vaikams nereikia logopedo paslaugų- nesiūlyčiau- juk dauguma švepluojančių ir dar mažai kalbančių..o vaikai mėgsta vieni kitus mėgdžioti taip,kmanu, geriau tegul eina į paprastą darželį. Na, čia mano tokia  nuomonė mirksiukas.gif

Ir aš taip manyčiau, bet ten ne tas variantas, kad paklausytų. Nu reiks pabandyt pasikalbėt. Nors jie jau buvo prad'ję eiti į kitą darželį, tai ten jiems labai nepatiko viena auklėtoja.
Atsakyti
Sveikos! Aš čia paskaitinėjau truputį, o gal kas žino ką apie l.d "Boružėlę"? Šiandien buvome pirmą kartą, tai nieko visai pasirodė, tik grupeje drėgna pasirodė, nes nešildo dar blink.gif . O maniškis pirmą kartą visai nieko laikėsi- kai pamatė vaikus ir žaislus tai nebereikėjo manęs tongue.gif , tik lauke pradėjo zirsti g.gif , gal pavargo.
Atsakyti
nu mes jau menesi keliaujam..jau jau paskutine savaite persilauzem ir va susirgom doh.gif nu kaip nefaina visai.... verysad.gif bijau vel tu rytiniu skyrimosi scenu unsure.gif beje pastebejom kad tetukas kai veda,maziau emociju negu prie manes unsure.gif bet nevisada jis gali....nu ka..sveiksim ir ziuresim kas toliau...
Atsakyti
ponia dilma, kodel nelankote darzelio ir kodel neapsimokate, a, iskilo klausimas siandien toks ryte tongue.gif laukite oficialaus skambucio ax.gif
Atsakyti
aš jau pavargstu morališkai per tas 10 min kur rytais atsisveikinam verysad.gif
svarbiausia iš vakaro, ryte atsikėlus, mašinoj važiuojant į daržą kaip poterius kala "neverksiu, mamytė eina į darbelį, o paskui ateis ir pasiims". tik reikia įeiti į grupę - apsivynioja aplink kaklą ir verkia verysad.gif

šį rytą pas mus darželyje šildymą įjungė thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus vakar įjungė.
Krika, ryte apie tave pagalvojau... gi tuoj nebeliks tokių akimirkų, lėks neatsisukdama, pas drauges, į šokius ir t.t.t Pasidžiauk, kol Liepai esi reikalingiausias žmogus pasauly...
Atsakyti
tiek to ir dziaugsmo kai ryte atstumi nuo saves,kaip koki priesa cray.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2006 10 24, 10:45)
Pasidžiauk, kol Liepai esi reikalingiausias žmogus pasauly...

mes kitaip džiaugiamės, o čia jokio džiaugsmo verysad.gif

QUOTE(lauricinaa @ 2006 10 24, 10:58)
tiek to ir dziaugsmo kai ryte atstumi nuo saves,kaip koki priesa  cray.gif

arba pabėgi verysad.gif
Atsakyti
....jo.....jauties vaiką kišdamas ne ten ku reik...nes man tos ašros į neviltį varo...........kas bus ,kai abu paie kaklą man apsikabins...nu žodžiu jau dabar sunku pasdarė.... doh.gif

jo..viską susako- miegosi, valgysiu, neverksiu- tik nueinam vėl taspats.... rolleyes.gif

Jovana- o Gabi ramiai į daželį eina?....
Atsakyti