Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

QUOTE(mama_ieva @ 2006 10 30, 21:47)
aciu  mirksiukas.gif

o tu nezinai, sportininkuose berods du darzeliai?  g.gif  as siandien kalbeja su tokia moteryte, ji dirba svietime, tai sake aceit geri tie darzai....  unsure.gif    bet va man pro sali einan siurpas nukrate  blink.gif

Va, va ir mane nukrate doh.gif o dar kai užejau grupę apžiūrėti tai labai jautiesi pelėsių kvapas, tai man vedėja aiškino kad tai prieš remontą, bet draugė buvo dar kartelį užėjus prieš rugsėjo 1-ą, nu ir jokių pasikeitimų neaptiko g.gif Aš tada nepaklausiau vedėjos bet lyg tai jis savaitinis( apšalau nuo interjero blink.gif ), o tas kitas tai dar baisesnis man pasirodė( čia kuris Bitutė ), bet kaimynkė dukrą vedė ir labai patenkinta buvo g.gif Geriausiai tu pati nueik ir apžiūrėk, nes gyveni šalia o tai didelis pliusas. gal visai geri jie tau bus mirksiukas.gif Aš manau kad už viską svarbiau ( už interjerus ir t.t) yra auklėtojos, jei jos geros ir rūpestingos, švelnios ir gerai dirbančios savo darbą , tai vaikas jausies thumbup.gif o tai ir yra svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(mama_ieva @ 2006 10 30, 21:47)

o tu nezinai, sportininkuose berods du darzeliai?  g.gif  as siandien kalbeja su tokia moteryte, ji dirba svietime, tai sake aceit geri tie darzai....  unsure.gif    bet va man pro sali einan siurpas nukrate  blink.gif

Apie darželius geriausiai gali papasakoti tos mamos, kurių vaikai ten eina, bet tikrai ne švietimo klerkai. Jei popieriai tvarkingi, tai nereiškia, kad viskas gerai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2006 10 30, 23:35)
Dilma, ar Gustė eina jau į "Pelėdžiuką"?  g.gif Kokia jūsų nuomonė?  g.gif

Kaip čia pasakius... Jau nebeina biggrin.gif - kaip susirgom, taip jau trečia savaitė namie sėdim doh.gif . O įspūdis - darželis kaip darželis, galbūt dėmesio vaikams daugiau galima skirti, nes grupėj - 3 suaugę žmonės. Vienžo, kiek mačiau, man patiko thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2006 10 31, 10:07)
Va, va ir mane nukrate doh.gif  o dar kai užejau grupę apžiūrėti tai labai jautiesi pelėsių kvapas, tai man vedėja aiškino kad tai prieš remontą, bet draugė buvo dar kartelį užėjus prieš rugsėjo 1-ą, nu ir jokių pasikeitimų neaptiko g.gif Aš tada nepaklausiau vedėjos bet lyg tai jis savaitinis( apšalau nuo interjero blink.gif ), o tas kitas tai dar baisesnis man pasirodė( čia kuris Bitutė ), bet kaimynkė dukrą vedė ir labai patenkinta buvo g.gif Geriausiai tu pati nueik ir apžiūrėk, nes gyveni šalia o tai didelis pliusas. gal visai geri jie tau bus mirksiukas.gif Aš manau kad už viską svarbiau ( už interjerus ir t.t) yra auklėtojos, jei jos geros ir rūpestingos, švelnios ir gerai dirbančios savo darbą , tai vaikas jausies  thumbup.gif o tai ir yra svarbiausia.

Tikra teisybe 4u.gif

QUOTE(ezra @ 2006 10 31, 10:09)
Apie darželius geriausiai gali papasakoti tos mamos, kurių vaikai ten eina, bet tikrai ne švietimo klerkai. Jei popieriai tvarkingi, tai nereiškia, kad viskas gerai. schmoll.gif

drinks_cheers.gif visikai su tavimi sutinku...
Manu tik pati mama pazinodama savo mazyli, gali nuspresti, kas vaikeliui geriausia wub.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyt apie tokia situacija. Mes darzelio nelankem dvi savaites, nuo antro turim gryst, bet grupej vejaraupiu karantinas, omes nesirge, ar man vel pazyma imt ar ir taip nereiks moket. g.gif
Atsakyti
domėjausi tuo klausimu. jei vaikas sėdi namie be ligos ir aš pasiruošus vis tiek mokėti už tas dienas, ar būtina pažyma iš gydytojo? auklėtoja sakė - būtina. nes jie juk nežino ar vaikas nesirgo, o gal praviduriavo, o gal ligoninėj tą savaitę prabuvo. dėl tos priežasties reikia pažymos ir vis viena mokėsi. o jei pažymoj nurodyta kad vaikas sirgo, tai tada nemokėsi
Atsakyti
QUOTE(Jurate1971 @ 2006 10 31, 14:45)
Gal kas galit pasakyt apie tokia situacija. Mes darzelio nelankem dvi savaites, nuo antro turim gryst, bet grupej vejaraupiu karantinas, omes nesirge, ar man vel pazyma imt ar ir taip nereiks moket. g.gif

Jeigu grupėj karantinas, o tu nenori, kad tavo susirgtų - tai nevedi, bet jei neturi pateisinamos priežasties (atostogos, pamaininis darbas ir pan.) tai mokėt reikia smile.gif . Eikit jūs į tą karantiną - prasirgsit ir rami galva paskui bus 4u.gif
Atsakyti
Dabar sirgt negalim nes ruosiames operacijai i Santariskes tai geriau sumokesiu uz tas kelias dienas, nes turiu pazyma is darbo g.gif Be to ir mano dickis nesirges, o jam manau butu ne kas tie vejaraupiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 10 31, 14:58)
domėjausi tuo klausimu. jei vaikas sėdi namie be ligos ir aš pasiruošus vis tiek mokėti už tas dienas, ar būtina pažyma iš gydytojo? auklėtoja sakė - būtina. nes jie juk nežino ar vaikas nesirgo, o gal praviduriavo, o gal ligoninėj tą savaitę prabuvo. dėl tos priežasties reikia pažymos ir vis viena mokėsi. o jei pažymoj nurodyta kad vaikas sirgo, tai tada nemokėsi

jei neini į darželį daugiau nei 3 (kai kur leidžia iki 5) dienas - gydytojo pažyma būtina (išskyrus jau aprašytas išimtis). Galima susitart su auklėtojom, kad žymėtų kaip esantį ir sumokėt už tas nelankytas dienas.

Krika, ne į temą ax.gif lėlės lovyčių tų didesnių yra Rududū pardėj Akropoly, tikrai telpa 40 cm lėlė mirksiukas.gif
Atsakyti
Slapux, ne į temą biggrin.gif reikės nulėkt 4u.gif
Atsakyti
O aš į klausimą apie šiaurinės dalies darželius. Kai rinkausi darželį pirmagimiui (prieš 5 metus maždaug) perėjau centre esančius Boružėlę, Svirpliuką ir Traukinuką, Sportininkų Drugelį ir Bitutę, Miško rajono Atžalyną, Obelėlę ir Varpelį. Žiūrėjau išorę ir vidų, kalbėjausi su vedėjomis, prašiau parodyti grupes, bent jau mažiausiųjų. Vienur mane priėmė geranoriškai, kitur nelabai. Pradžioje užrašiau sūnų į Svirpliuką (priimti žadėjo nuo 1,5m.), Atžalyną (tarėmės nuo 2m.) ir Varpelį (priima tik sulaukusius bent 3m.). Nuo 1m.9mėn. sūnus lanko Atžalyną ir dėl to nei kiek nesigailiu. Beje, ir pirmasis įspūdis būtent Atžalyne buvo pats geriausias, labiausiai dėl labai šilto personalo bendravimo. Siūlau ir Tau nepagailėti laiko, susirašyti klausimus, svarbiausius Tave dominančius dalykus ir apvažiuoti visus jums patogius darželius. (Geriau vedėjoms skambtelti iš anksto, pasako, kad joms patogus laikas pasikalbėti.) Kai jau turėsi konkretesnę nuomonę, patikusius darželius, tada galėsi ir mamyčių apie vieną kitą niuansą pasiklausinėti.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 10 31, 15:58)

idomu kodel kiekvienam darzely skirtinga tvarka g.gif galvojau kad visur bendros taisykles.bet pas jus krika man kazkaip per grieztai atrodo.mums pazyma reikalinga tik tuo atveju jei nenoriu moketi.jei man laisva diena ir as nusprendziau pabut su vaiku,tik paskambinu perspet kad neateisim.
Atsakyti