QUOTE(Dilma @ 2006 10 31, 11:46)
Kaip čia pasakius... Jau nebeina

- kaip susirgom, taip jau trečia savaitė namie sėdim

. O įspūdis - darželis kaip darželis, galbūt dėmesio vaikams daugiau galima skirti, nes grupėj - 3 suaugę žmonės. Vienžo, kiek mačiau, man patiko
Aišku, ačiū

Sveikite greičiau
Aš buvau ten nuėjusi, dar tiesiog neturiu su kuo lyginti...

Bet jau labai mažai laiko lieka, apie Kalėdas jau reikia rašytis kur nors į darželį..
Papildyta:
QUOTE(Baltike @ 2006 10 31, 17:47)
O aš į klausimą apie šiaurinės dalies darželius. Kai rinkausi darželį pirmagimiui (prieš 5 metus maždaug) perėjau centre esančius Boružėlę, Svirpliuką ir Traukinuką, Sportininkų Drugelį ir Bitutę, Miško rajono Atžalyną, Obelėlę ir Varpelį. Žiūrėjau išorę ir vidų, kalbėjausi su vedėjomis, prašiau parodyti grupes, bent jau mažiausiųjų. Vienur mane priėmė geranoriškai, kitur nelabai. Pradžioje užrašiau sūnų į Svirpliuką (priimti žadėjo nuo 1,5m.), Atžalyną (tarėmės nuo 2m.) ir Varpelį (priima tik sulaukusius bent 3m.). Nuo 1m.9mėn. sūnus lanko Atžalyną ir dėl to nei kiek nesigailiu. Beje, ir pirmasis įspūdis būtent Atžalyne buvo pats geriausias, labiausiai dėl labai šilto personalo bendravimo. Siūlau ir Tau nepagailėti laiko, susirašyti klausimus, svarbiausius Tave dominančius dalykus ir apvažiuoti visus jums patogius darželius. (Geriau vedėjoms skambtelti iš anksto, pasako, kad joms patogus laikas pasikalbėti.) Kai jau turėsi konkretesnę nuomonę, patikusius darželius, tada galėsi ir mamyčių apie vieną kitą niuansą pasiklausinėti.
Baltike, tu šaunuolė

. O visur geranoriškai įleido ir atsakė į visus klausimus?

O kokie klausimai tau buvo aktualiausi?
O kaip su ta situacija, kad į darželius reikia registruotis švietimo skyriuje? Ar negalioja ir vis tiek reikia dar pas vedėją užsirašyti?