Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

QUOTE(Jurate1971 @ 2006 10 31, 15:09)
Dabar sirgt negalim nes ruosiames operacijai i Santariskes tai geriau sumokesiu uz tas kelias dienas, nes turiu pazyma is darbo g.gif Be to ir mano dickis nesirges, o jam manau butu ne kas tie vejaraupiai g.gif

Jurate- nevesk Godos dabar i darzeli, juolab kad operacija laukia. O Tomą paskiepyti gali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 10 31, 18:32)
idomu kodel kiekvienam darzely skirtinga tvarka g.gif galvojau kad visur bendros taisykles.bet pas jus krika man kazkaip per grieztai atrodo.mums pazyma reikalinga tik tuo atveju jei nenoriu moketi.jei man laisva diena ir as nusprendziau pabut su vaiku,tik paskambinu perspet kad neateisim.

tai ir pas mus galima paskambinti ir paprašyti kad pažymėtų jog yra grupėje. bet eina kalba apie ilgesnį laiką be skambučio
Atsakyti
Mano vaikai lenko,tą patį darželį,kur ir Krikos Liepužė mirksiukas.gif Šiaip man ta tvarka kaip tvarta.Tik atsimenu vieną nepatikusį atvejį.Dar mažųjų nebuvo.Darbe visus varė neapmokamų atostogų,tai man darže pasakė,kad jei atostogos ne kasmetinės,o neapmokamos,tai reik mokėti už daržą,jei neina vaikas blink.gif Gal dabar jau pasikeitė kas nors,nes šiuo metu tai neaktualu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2006 11 01, 15:10)
Mano vaikai lenko,tą patį darželį,kur ir Krikos Liepužė mirksiukas.gif Šiaip man ta tvarka kaip tvarta.Tik atsimenu vieną nepatikusį atvejį.Dar mažųjų nebuvo.Darbe visus varė neapmokamų atostogų,tai man darže pasakė,kad jei atostogos ne kasmetinės,o neapmokamos,tai reik mokėti už daržą,jei neina vaikas blink.gif Gal dabar jau pasikeitė kas nors,nes šiuo metu tai neaktualu biggrin.gif

Šiaip, tai visiškai nesvarbu, kokiose atostogose esi, už tas dienas nereikia mokėti. Jei tada darželis reikalavo mokėti, tai jis pažeidė įstaymus.
Atsakyti
O kai pas mus buvo vėjaraupiai darželyje,tai mes pasiėmėm pažyma iš gydytojos kad nelankom darželio dėl vėjaraupių karantino ir nereikėjo mums mokėti už darželį mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus darželyje šiandien pakabino raštą, kad nereikia mokėti už darželį, jei broliui ar sesei yra atostogos ir darželinukas neina į darželį. thumbup.gif Nors man tai koks skirtumas, juk Auksė dar vienturtė. blush2.gif
Atsakyti
O pas mus darzeli paliko nemokamas tik velykines ir kaledines moksleiviu atostogas tongue.gif O sios rudenines jau nebepriklauso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 10 31, 22:47)
tai ir pas mus galima paskambinti ir paprašyti kad pažymėtų jog yra grupėje. bet eina kalba apie ilgesnį laiką be skambučio

aha tada supratau.pas mus galima neit tris dienas be pazymos,o vat jei savaite tai ir pas mus reik pazymos.tik va kai buvau atostogose aukletoja nieko nesake o as nezinojau ir kai nejo vistiek mokejau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 11 02, 20:37)
tik va kai buvau atostogose aukletoja nieko nesake o as nezinojau ir kai nejo vistiek mokejau. doh.gif

mokėjai švietimo skyriui o ne darželiui. nes kai vieną dieną norėjau nevesti dukros į daržą (su savaitgaliu būtų susidarę 3 dienos), tai auklėtoja ir perspėjo, kam mokėti švietimo skyriui, kuris paskui už tuos pinigus važinėja į keliones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2006 10 31, 11:46)
Kaip čia pasakius... Jau nebeina  biggrin.gif  - kaip susirgom, taip jau trečia savaitė namie sėdim doh.gif . O įspūdis - darželis kaip darželis, galbūt dėmesio vaikams daugiau galima skirti, nes grupėj - 3 suaugę žmonės. Vienžo, kiek mačiau, man patiko thumbup.gif  4u.gif

Aišku, ačiū 4u.gif Sveikite greičiau 4u.gif
Aš buvau ten nuėjusi, dar tiesiog neturiu su kuo lyginti... g.gif Bet jau labai mažai laiko lieka, apie Kalėdas jau reikia rašytis kur nors į darželį.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltike @ 2006 10 31, 17:47)
O aš į klausimą apie šiaurinės dalies darželius. Kai rinkausi darželį pirmagimiui (prieš 5 metus maždaug) perėjau centre esančius Boružėlę, Svirpliuką ir Traukinuką, Sportininkų Drugelį ir Bitutę, Miško rajono Atžalyną, Obelėlę ir Varpelį. Žiūrėjau išorę ir vidų, kalbėjausi su vedėjomis, prašiau parodyti grupes, bent jau mažiausiųjų. Vienur mane priėmė geranoriškai, kitur nelabai. Pradžioje užrašiau sūnų į Svirpliuką (priimti žadėjo nuo 1,5m.), Atžalyną (tarėmės nuo 2m.) ir Varpelį (priima tik sulaukusius bent 3m.). Nuo 1m.9mėn. sūnus lanko Atžalyną ir dėl to nei kiek nesigailiu. Beje, ir pirmasis įspūdis būtent Atžalyne buvo pats geriausias, labiausiai dėl labai šilto personalo bendravimo. Siūlau ir Tau nepagailėti laiko, susirašyti klausimus, svarbiausius Tave dominančius dalykus ir apvažiuoti visus jums patogius darželius. (Geriau vedėjoms skambtelti iš anksto, pasako, kad joms patogus laikas pasikalbėti.) Kai jau turėsi konkretesnę nuomonę, patikusius darželius, tada galėsi ir mamyčių apie vieną kitą niuansą pasiklausinėti.

Baltike, tu šaunuolė wub.gif . O visur geranoriškai įleido ir atsakė į visus klausimus? g.gif O kokie klausimai tau buvo aktualiausi? g.gif
O kaip su ta situacija, kad į darželius reikia registruotis švietimo skyriuje? Ar negalioja ir vis tiek reikia dar pas vedėją užsirašyti?
Atsakyti
o pas mus antradieni spektakliukas darzelyje bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2006 11 03, 14:06)
o pas mus antradieni spektakliukas darzelyje bus  thumbup.gif

O pas mus darželyje tie spektakliukai ir koncertukai dažnai būna. Vaikams labai patinka. thumbup.gif
Atsakyti