Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

QUOTE(buciux @ 2006 12 08, 00:06)
krika, o ar Jūs namie neapsvarstėt galimybės, kad bent retkarčiais nedarbingumo lapelį imtų Tavo vyras. Bandau konstruktyviai patart  biggrin.gif . Mes taip sprendėm, nes ir mano darbas, ne vien jo , yra atsakingas, ir kartais būna tokių momentų, kai trūks plyš turi būt darbe ir niekam nerūpi asmeninės problemos.

MB darba irgi yra pats svarbiausias, bet jau pora kartų yra jis ėmęs biuletenį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 12 08, 09:42)
svarstėm ,bet MB kategoriškai atsisako sedėti namie, nes jo darbas yra pats svarbiausias. na nežinau, man pvz, ateina 17 val ir aš išeinu iš darbo, o jis grįžta kokią 18-19 val. ir tai paskui dūsauja kad kiek daug ko nepadarė. gal aš jį taip teisinu... bet šiandien, t.y. vakar dėl šiandienos, tai galva ir širdis plyšo - šiandien žūt būt turėjau būti darbe. aš jam taip ir pasakiau, kad jis liktų, o jis paprašė savo mamos kad ji sedėtų su anūke.

vakar su direktoriumi kalbėjau. jis man pats davė laisvą grafiką ir sakė, jei bus nepatenkintas kad manęs nėra darbe taip ir pasakys. o ir supranta, kad vaikus reikia užauginti, nes pats turi dukrą kuri turi porą vaikučių.... tai supratimą lyg ir gavau ...

tikrai supratingas direktorius thumbup.gif
kai mes ligoninej gulejom su matu,tai man vedeja vos ne kasdien skambino ir klause gal jau isleido jumis? doh.gif kol grieztai nepasakiau kad savaite neateisiu ir taskas rolleyes.gif o ji man dar sako ar tikrai niekaip palikt negali nors truputy vieno? wacko.gif ligoninej 2metu vaika....
o va mes net nesvarstem su MB kad jis imtu biulioteni,aisku neims,o ir as kazi ar noreciau,puse vaistu nesuduotu,arba isvis ne tuos duotu doh.gif nepasitikiu
umn.gif
Papildyta:
ale dar norejau aptart viena klausima su jumis mirksiukas.gif
del ryto kai ruosiates i darzeli...Man rytai jau tapo kazkokiu nervu tasymu,rytais as su savo klecku nesusisneku. doh.gif prabudint dar nieko,bet iskrapstyt is lovos tragedija,po to maldauju ir gainioju po kambarius kad rengtusi,o jis visa ta laika zyzia.Bet taip zyzia mega_shok.gif ir man "nenoriu i dadeli"as visa nugara slapia,nervai ant ribos.tada begom ,visad vos spejam ant pusryciu ir dar visa kelia as ji toki meska tysiu...neina ir viskas ir zyzia ph34r.gif grupej visi linksmai atsisveikina ir bega valgyt,o maniskis vis zyzia,as turiu prasyt kad eik jau kose ant stalo ir t.t
isenu,mane galima grezt.galvojau gal jam vel sedalia sirupo paduot g.gif bet dabar galvoju kad man paciai reikia ko raminancio wacko.gif
kada jus gulate,keliates?ar irgi tysiat ant ranku i darza,zodziu kaip susitvarkot g.gif beje ar duodat dar ka uzkast ryte?as dar koky bent jogurta,nes sake pusryciu isvis nevalgo g.gif
atsiprasau kad taip daug gavosi... 4u.gif
Atsakyti
Mano virsininke taip pat gana supratinga. Skambino kai buvom santariskese vis domejosi vaiko sveikata guode mane. Vis pabrezdama kad apie nieka negalvociau slaugyciau vaika ir galvociau tik apie dukrytes sveikata. O grafika ji jau sutvarke ir jokiu problemu thumbup.gif Tai mes dabar ir lepinames thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1971 @ 2006 12 08, 11:36)
Mano virsininke taip pat gana supratinga. Skambino kai buvom santariskese vis domejosi vaiko sveikata guode mane. Vis pabrezdama kad apie nieka negalvociau slaugyciau vaika ir galvociau tik apie dukrytes sveikata. O grafika ji jau sutvarke ir jokiu problemu thumbup.gif Tai mes dabar ir lepinames thumbup.gif

tuomet tai saunu,nes kai ir taip del vaiko pergyveni,o ir dar apie darba galvoji,tai doh.gif ziauriai sunku.
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 12 08, 10:35)
1. tikrai supratingas direktorius thumbup.gif

2. kada jus gulate,keliates?ar irgi tysiat ant ranku i darza,zodziu kaip susitvarkot g.gif beje ar duodat dar ka uzkast ryte?as dar koky bent jogurta,nes sake pusryciu isvis nevalgo g.gif

1. kai vaikas pirmą kartą susirgo, tai direktorius pasakė, kad jo vaikai nesirgo - tai man buvo didžiausias smūgis. kaip aš čia dabar, kai jo toks požiūris..... bet vakar susiėmiau ir pasakiau" jei nepatinka kad manęs darbe nebūna, tai taip ir pasakykit" doh.gif bo iš aplinkinių girdėjau, kad jis manęs kartą jau buvo pasigedęs. tai jis pasakė, kad tikrai pasakys. o pasakyti jis tai moka doh.gif

2. kai į daržą ėjo, tai guldavosi g.gif net nežinau kada, nes užmigdavo vis viena apie 23 val. blink.gif o keldavau 7.
dabar kai neina pietų numigdyti, tai užmiega apie 21,30. bet ir miega iki 9 blink.gif
o keldavosi į daržą tai ramiai - nebedegu kambarį šviesos. su šviesa atsikeldavo zirzianti. tai uždegu koridoriuj šviesą. atsisėdu šalia, tada ji atropoja pas mane, taip pasėdim palinguojam minutę, o tada jau rengiamės - tfu tfu tfu, bet gainiojimosi nėra schmoll.gif
Atsakyti
Tai ir baisiausiai kai virsininkai pamirsta kaip augino savo vaikus blush2.gif Buvusioje darbovieteje tai labai buvo nepriimtini bilioteniai tai buvo labai sunku tardavausi su savo gydytoja ir sirgdavau pati mirksiukas.gif
Atsakyti
mes siaip gan lengvai keliames, tfu tfu tfu neprisisneket, atsinesu is antro auksto, einam paziuret kaledu kojines, ir tada rengiames.kartais leidziu ziureti koki multika ir tada ir rengiames.namie kartais ir ka uzkremta, nors darzelyje atejes ir viska suvalgo, ner priblemu.kartais net po du sumustinius namie susveicia, ir dar darzeli koses lekste ax.gif nu kai kartais nueina velai miegot tada sunkiau, bet gaudyt negaudau schmoll.gif pasakau kad paliksiu viena namie, ir isvaziuosiu, o namie bus dar tamsu, gali ateiti koks dede ir klaust kur mamyte o tada ir issigasti gali.bet siaip per daug ner problemu smile.gif
Atsakyti
o aš bijau net pagalvoti kad nuo kitos savaotės teks savo pupas kelt anksti... verysad.gif
ir kaip jos atsikels prieš 7 ?
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 12 08, 10:35)
ale dar norejau aptart viena klausima su jumis mirksiukas.gif
del ryto kai ruosiates i darzeli...Man rytai jau tapo kazkokiu nervu tasymu,rytais as su savo klecku nesusisneku. doh.gif prabudint dar nieko,bet iskrapstyt is lovos tragedija,po to maldauju ir gainioju po kambarius kad rengtusi,o jis visa ta laika zyzia.Bet taip zyzia mega_shok.gif ir man "nenoriu i dadeli"as visa nugara slapia,nervai ant ribos.tada begom ,visad vos spejam ant pusryciu ir dar visa kelia as ji toki meska tysiu...neina ir viskas ir zyzia ph34r.gif grupej visi linksmai atsisveikina ir bega valgyt,o maniskis vis zyzia,as turiu prasyt kad eik jau kose ant stalo ir t.t
isenu,mane galima grezt.galvojau gal jam vel sedalia sirupo paduot g.gif bet dabar galvoju kad man paciai reikia ko raminancio wacko.gif
kada jus gulate,keliates?ar irgi tysiat ant ranku i darza,zodziu kaip susitvarkot g.gif beje ar duodat dar ka uzkast ryte?as dar koky bent jogurta,nes sake pusryciu isvis nevalgo g.gif

sunkūs rytai ir man doh.gif labiausiai vargina plaukų tvarkymas, pupa nenusėdi, plaukai slysta, galiausiai susinervinu doh.gif kas rytą tas pats, nors kiekvieną sykį sakau, kad viskas eisis kaip iš pypkės, be jokių barnių cool.gif keliamės pusę septynių, išsiruošiam per 40 min. dėl valgio, tai tik nubudus geria jogurtą. darželyje, retai visą porciją suvalgo ir ne tik pusryčių doh.gif
Atsakyti
mes išsiruošiam per max 20 min. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida g. @ 2006 12 07, 02:11)
tik neliudek taip schmoll.gif
cia visom dirbanciom mamytem turbut taip ax.gif man truputi kitaip,nes mano vyras labai uzsiima su vaiku,o man tik gryzus puodai ,kambariai,skalbiniai doh.gif nera kada pasidziaugti verysad.gif jei ko nori tai i teti krepiasi blush2.gif
AS PAVYDZIU VYRUI SAVO VAIKO blink.gif  bash.gif

Mano vienai kolegei kaip tik buvo tokia situacija, tai ji labai blogai jautėsi. Bet su laiku situacija pasikeitė (kai vyras baigė studijuot ir pradėjo dirbti).

Jūsų vaikai serga. O aš susirgau pati doh.gif Tik be tempos, o ir biuletenio imt negaliu nes turiu neatidėliotinų darbų. Kankinuosi. Bijau užkrėsti vaiką. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 10 gruodžio 2006 - 23:55
QUOTE(krika @ 2006 12 10, 23:23)
mes išsiruošiam per max 20 min.  ax.gif

Mes irgi per 20 min., kartais net nešukuoju.. daržely tą padarau unsure.gif
Atsakyti