QUOTE(krika @ 2006 12 08, 09:42)
svarstėm ,bet MB kategoriškai atsisako sedėti namie, nes jo darbas yra pats svarbiausias. na nežinau, man pvz, ateina 17 val ir aš išeinu iš darbo, o jis grįžta kokią 18-19 val. ir tai paskui dūsauja kad kiek daug ko nepadarė. gal aš jį taip teisinu... bet šiandien, t.y. vakar dėl šiandienos, tai galva ir širdis plyšo - šiandien žūt būt turėjau būti darbe. aš jam taip ir pasakiau, kad jis liktų, o jis paprašė savo mamos kad ji sedėtų su anūke.
vakar su direktoriumi kalbėjau. jis man pats davė laisvą grafiką ir sakė, jei bus nepatenkintas kad manęs nėra darbe taip ir pasakys. o ir supranta, kad vaikus reikia užauginti, nes pats turi dukrą kuri turi porą vaikučių.... tai supratimą lyg ir gavau ...
tikrai supratingas direktorius
kai mes ligoninej gulejom su matu,tai man vedeja vos ne kasdien skambino ir klause gal jau isleido jumis?

kol grieztai nepasakiau kad savaite neateisiu ir taskas

o ji man dar sako ar tikrai niekaip palikt negali nors truputy vieno?

ligoninej 2metu vaika....
o va mes net nesvarstem su MB kad jis imtu biulioteni,aisku neims,o ir as kazi ar noreciau,puse vaistu nesuduotu,arba isvis ne tuos duotu

nepasitikiu
Papildyta:
ale dar norejau aptart viena klausima su jumis
del ryto kai ruosiates i darzeli...Man rytai jau tapo kazkokiu nervu tasymu,rytais as su savo klecku nesusisneku.

prabudint dar nieko,bet iskrapstyt is lovos tragedija,po to maldauju ir gainioju po kambarius kad rengtusi,o jis visa ta laika zyzia.Bet taip zyzia

ir man "nenoriu i dadeli"as visa nugara slapia,nervai ant ribos.tada begom ,visad vos spejam ant pusryciu ir dar visa kelia as ji toki meska tysiu...neina ir viskas ir zyzia

grupej visi linksmai atsisveikina ir bega valgyt,o maniskis vis zyzia,as turiu prasyt kad eik jau kose ant stalo ir t.t
isenu,mane galima grezt.galvojau gal jam vel sedalia sirupo paduot

bet dabar galvoju kad man paciai reikia ko raminancio
kada jus gulate,keliates?ar irgi tysiat ant ranku i darza,zodziu kaip susitvarkot

beje ar duodat dar ka uzkast ryte?as dar koky bent jogurta,nes sake pusryciu isvis nevalgo
atsiprasau kad taip daug gavosi...