Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

mes susiruosiam dazniausiai per 10min.,nes as jau bunu apsirengusi, kol sedi ant puodo,as ji aprengiu,jis issiima is dovanu maiselio senelio salcio lauktuves,tada einam mautis batuku,striukytes ir iseinam.kol pazadinu as ilgiau kartais uztrunku,atsimerkia,uzsimerkia,apsikabina,razosi....
Atsakyti
Mes gana greit susiruošiam į darželį gal per kokias 20 min, bet nelabai su noru mes ten einam... unsure.gif
Beto auklėtoja šiandien pasakė, kad mano dukrytė liūdna, be nuotaikos. Tai reiškia, kad jai kažkas nepatinka. Tiesa sakant man taip suskaudo širdį... verysad.gif
Matyt čia per visas tas ligas, nes kiek ji telankė darželį galima ant pirštų suskaičiuoti.

Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 12 10, 23:23)
mes išsiruošiam per max 20 min.  ax.gif

šaunu, kad jums taip greit pavyksta, gal įgusime ir mes blush2.gif šiaip nedaug ir mes atsiliekam, mat kol tetis atneša jogurtuko, mes dar geras 10 min pasivoliojam mūsų lovoj smile.gif

QUOTE(Kristina 25 @ 2006 12 11, 11:08)
Mes gana greit susiruošiam į darželį gal per kokias 20 min, bet nelabai su noru mes ten einam... unsure.gif
Beto auklėtoja šiandien pasakė, kad mano dukrytė liūdna, be nuotaikos. Tai reiškia, kad jai kažkas nepatinka. Tiesa sakant man taip suskaudo širdį... verysad.gif
Matyt čia per visas tas ligas, nes kiek ji telankė darželį galima ant pirštų suskaičiuoti.

linkiu, kad kuo greičiau atsirastų nuotaikėlė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda_saulė @ 2006 12 11, 11:41)
šiaip nedaug ir mes atsiliekam, mat kol tetis atneša jogurtuko, mes dar geras 10 min pasivoliojam mūsų lovoj smile.gif

pas mus irgi kartą buvo doh.gif niekada namie nevalgom pusryčių, tai vieną rytą jau liko tik paltuką apsimauti, o vaikas nuėjo į virtuvę ir pasiemė danonki pienuko doh.gif tai laukėm kol išgers, o gėrė tai labai skaniai ir ilgai lotuliukas.gif
Atsakyti
Jūs čia kalbat 20-30 min, na mums išeina visos 40 min....beje kol dar kokį jogurtuką ar sūrelį išgeria....
Beje,mamos ką duodat užkrimsti saviesiems prieš einat į darželį....manoji jokių košių nenori schmoll.gif , kokios tai pieniškos sriubytės taipogi schmoll.gif ...tai duodu sūrelį ar actimel jogurtuką, gal dar kokį lietuvišk sausainuką ...ar duoniuką pakramtyt...bet pas mus pusryčiai tik 9 val., jei nueinam 8.30..tai gal ir gerai, bet jei 7.45 iki 9 , su tuščiu skranduku manau nelabai gerai... doh.gif , bijau,kad kokių skrandžio ligų neįsivarytumėm...ir aplamai, man ji,kai pareina iš darželio mažai ką nori valgyt, ir apetitą tokia praradus ir pabalus paskutiniu metu g.gif g.gif g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 11 gruodžio 2006 - 13:13
o as tai nieko neduodu saviskiui ryte,iseinam i darzeli 7.30,paprasciausiai nespeju,o ir jis rytais taip anksti nenori valgyti,net savaitgali kol pusrycius pavalgom ilgai vargti reikia,o valgom tai kokia 9val. reikes ryte paklausti kai atsikels,ar jis nori valgyti.as kai pati nepusryciauju namie,tai net pamirsau vaikucio paklausti-ar jis nenori valgyti? doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(j7777 @ 2006 12 06, 20:06)
Sveikos mamytes, patarkit koks darzelis Klaipedoje geresnis? g.gif

Mano dukra lanke "Pagranduka". Patenkinta buvau ir as ir mano mergyte. Jauciausi labai saugi ryte atvedusi. Ir visa diena galedavau nesirupinti, nes su dideliu noru ejo, su draugais sutardavo, aukletojos thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlas: 11 gruodžio 2006 - 13:49
Kadangi į darželį paprastai išeidavome 7.30-8.00 (dabar persikraustėme arčiau darželio, tai 15min "sutaupome"), o pusryčiai būna 8.30, tai ką nors valgomo gauna retai (jei patys paprašo) ir tai būna kokie vaisiai (švieži ar džiovinti), rečiau duoniukas su dešra ar sūriu, džiūvėsėlis. Tiesa, jei žinau, kad vaikas nevalgys pusryčių (nes nemėgsta ar skrandukas netoleruoja) ir turiu galimybę, tai namie pamaitinu normaliais pusryčiais (košė, varškėtukai, blyneliai ar pan.), o į darželį nuvedu jau po darželinių pusryčių (kad nerodytų blogo pavyzdžio vaikams, kurie pusryčių namie negavo). Bet tas retai būna, gal tik Jokūbėlį pirmais metais dažniau palepindavau, nes darželio valgiaraštis jautriam mažiaus skrandukui nelabai pritaikytas buvo.

O dėl kėlimosi, tai vyresnėlis didesnių problemų neturi, nes yra vyturiukas iš prigimties. Pirmą darželio lankymo pusmetį nekartą yra su drabužiais po pažasčia prie buto durų dar prieš 7val. ryto šaukęs: "Mama, į darželį!" O va antrasis sūnelis tipiškas pelėdžiukas. Ir nors vakare gulasi su broliais 21val. , bet retai kada užmiega anksčiau 23val., o ryte keliasi labai sunkiai (beje, ir su pietu miegu tas pats - dažnai užsnūsta tik tada, kai kiti darželio vaikai jau pradeda žadintis doh.gif ). Ne kartą ir ne du esame pusiau miegantį darželin nuvežę, tiesa, pėstute eidamas praisblaivo paprastai. Šiaip sunkiausiomis dienomis stengiuosi kėlimuisi (o ir ėjimui į darželį) palengvinti stimulų prigalvoti (papasakoti draugams ir auklėtojai kokį savo nuotykį ar įspūdžius, nunešti parodyti kokį įdomų daiktą, pasipuošti nauju drabužėliu, nunešti vaikams vaišių,...). Bet iš patirties žinau, kad būna dienų, kai niekas negelbsti.

O kiek užtrunkame rytais, sunku pasakyti. Mat stengiuosi, kad vaikai rengtųsi ir ruoštųsi patys, mat man dar ir mažiausiąjį aprengti reikia (aišku, kai matau, kad nespėjame, bandau ir vyresniems pagelbėti). Tai kartais ir per 15 minučių susiruošiame, o kartais ir valandos neužtenka (ale tada, tai jau ir rėkimo būna, ir ašarų blush2.gif ), dažniausiai reikia maždaug 30-40min, tai tiek ir planuoju vaikus žadindama...
Atsakyti
mums iseina 30-40min.kol issiruosiam.o uzkast tai duodu sureli ar jogurta,kazka ant greicio ax.gif beje jis dar pas mane piena pliumpina rytais tai dar + pieno butelka. rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Mes tai ruosdavomes apie 40 min vien plauku supinimas apie 20min kol gumytes isirenka dar actimel mirksiukas.gif O valgyt tai nieko nevalgo ir pusryciai darzelyje9.30 4u.gif
Atsakyti
nu va o mes susirgom,savaitgali temperaturos neturejo,tai vakar i darzeli isvedziau-rezultatas-vakare 38.6 temperatura,antibiotikus skyre gydytoja ir iki kitos savaites pertrauka nuo darzelio+kai isgysim pas lor gydytoja,nes sako 3-iju metu vaikams ten nosyje kazkas (nepamenu kaip ji ten minejo)isburksta,todel jiems darosi per nosi sunku kvepuoti,(mums taip ir yra kokias jau 3 sav.)o as galvojau del slogos,iseje i lauka prisikvepuoja salto oro,pasekme-gerkle ir temperatura,persalimas ir t.t verysad.gif
Atsakyti
mes jau anrtą savaitę namie sėdim - bet ačiū dievui, nėra temperatūros, tad bandom apsieiti be antibijotikų
Atsakyti