Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

Ačiū už patarimus dėl nykštuko biggrin.gif Ypač Paslaptingoji labai gražiai sugalvojo nykštuko kostiumą ax.gif Na bet man siuvimas ir kostiumų darymas yra labai sunki užduotis doh.gif Jau gavau šiek tiek per didelę nykštuko aprangą, tai teks nunešti siuvėjai pataisyti turbūt. Batus tai galvoju tos pačios spalvos tapkytes nupirkt gal g.gif
O dėl verksmų miegant aš taip jautriai nereaguočiau, tuo labiau, kad primas kartas, o dar raminamuosius kišti iškart blink.gif Gal vaikas kažką baisaus susapnavo ar dar kas. Vat pas mus naktim kažkur 3 kartus per savaitę irgi užeina isteriški klyksmai, kai dukrytė net aplinkoj atrodo nesiorentuoja, klykia ir tiek, nuramitni neina. Tai jau mes galvjom apie gydytoją...Bet nepanikuoju, žinau dar keletą vaikų, kur panašiai būna.
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2006 12 15, 11:33)
Ačiū už patarimus dėl nykštuko biggrin.gif Ypač Paslaptingoji labai gražiai sugalvojo nykštuko kostiumą ax.gif Na bet man siuvimas ir kostiumų darymas yra labai sunki užduotis doh.gif  Jau gavau šiek tiek per didelę nykštuko aprangą, tai teks nunešti siuvėjai pataisyti turbūt. Batus tai galvoju tos pačios spalvos tapkytes nupirkt gal g.gif
O dėl verksmų miegant aš taip jautriai nereaguočiau, tuo labiau, kad primas kartas, o dar raminamuosius kišti iškart blink.gif Gal vaikas kažką baisaus susapnavo ar dar kas. Vat pas mus naktim  kažkur 3 kartus per savaitę irgi užeina isteriški klyksmai, kai dukrytė net aplinkoj atrodo nesiorentuoja, klykia ir tiek, nuramitni neina. Tai jau mes galvjom apie gydytoją...Bet nepanikuoju, žinau dar keletą vaikų, kur panašiai būna.

as taip ir pagalvojau kad neimsiu labai i galva.pakalbejau su drauge sake ir jos pabunda daznai ir verkia g.gif gal pati aukletoja perlenke,kazkaip isgasdino mane doh.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Ar yra vedančių į Aitvarėlį?
Atsakyti
QUOTE(nekantrute @ 2006 12 12, 18:30)
Seikos mamytės, besidalinančios rūpestėliais apie savo darželinukus.
kiek permečiau supratau, kad Juoda Saule savo vaikutį veda i ąžuoliuką, tai norėčiau sužinoti atsiliepimus apie jį, tiksliau apie lopšelį, nes jis mums šalia namų, tai kaip ir vienas iš variantų..

vedam ir mes į Ąžuoliuką, man visai patinka, pereitais metais lankėm lopšį papuolėm į 6 grupę tai ten superinės auklėtojos thumbup.gif

QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 12 14, 18:56)
pas mus irgi visi bus nykstukai biggrin.gif
as tai pati apranga sumeistrausiu. tongue.gif nupirkau balta golfa prisiusiu prie jo didelius guzikus per pilva,pedkelnes raudona balta dryzuotos,raudoni bridzai(pasiskolinau is bendradarbes dukrytes raudonas kelnes ir atlenkiau kaip bridzus,apacia blizguciais padabinsiu)kepuryte pasiusiu su bumbulu,tik va batai tai jau nezinau ka daryt doh.gif
Papildyta:

kas čia dabar nykštukų metas lotuliukas.gif , mes irgi nykštukai tik ką baigiau siūti kostiumą vaikinui thumbup.gif
tai gal mes visi iš tos pačios chebros būsim a 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2006 12 18, 15:02)
vedam ir mes į Ąžuoliuką, man visai patinka, pereitais metais lankėm lopšį papuolėm į 6 grupę tai ten superinės auklėtojos  thumbup.gif
kas čia dabar nykštukų metas  lotuliukas.gif , mes irgi nykštukai tik ką baigiau siūti kostiumą vaikinui  thumbup.gif
tai gal mes visi iš tos pačios chebros būsim a  4u.gif

iš kokios grupės esat bigsmile.gif 2 g.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda_saulė @ 2006 12 18, 17:17)
iš kokios grupės esat bigsmile.gif 2 g.gif

būtent ax.gif , o jūs taip pat
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2006 12 18, 17:22)
būtent  ax.gif , o jūs taip pat

bigsmile.gif mes irgi biggrin.gif
Koks jūsų bernužėlio vardas? Manoji - tai Aušrinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda_saulė @ 2006 12 18, 18:45)
bigsmile.gif mes irgi biggrin.gif
Koks jūsų bernužėlio vardas? Manoji - tai Aušrinė biggrin.gif

ai tai mes pažystami thumbup.gif , buvom susitikę HBH drinks_cheers.gif
Atsakyti
naktibalda-pamačiau tavo liniuotę- labai sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
notworthy.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2006 12 19, 11:01)
ai tai mes pažystami  thumbup.gif , buvom susitikę HBH  drinks_cheers.gif

bigsmile.gif geras
Atsakyti
Sveiki, gal yra tokių kurių vaikai lanko Šaltinėlį?
Atsakyti