O kažin dar nešildo darželių?
musu "linelis" jau pateike prasyma ijungti anksciau sildyma,tik nezinia kada tai bus padaryta,tikiuosi iki sios savaites galo
QUOTE(jovana @ 2006 10 18, 12:57)
Kretingoje šiandien pradės darželius šildyti. o klaipėdos darželiai prašymą pajungti ankščiau šildymą pateikė tik du: "linelis" ir "radastėlė".
dar biski pasalsim ir greit visur prades sildyti

sveikos mamytes.ogogo kiek priraset!
mes jau trpty geriau atsisveikinam,be dideliu verksmu bet vistiek patempia lupa kai sakau jau atia.as uz duru paklausau,tai iskart nutyla kai iseinu
o darzeliu gaila kad dar nesildo,tikrai vesu grupese.va noriu jusu paklaust ar jusu maziai su pizama miega?as buvau palikuis bet aukletoja sake nereikia,kad su triusikeliais miega.bet dabar taip vesu,rytoj primygtinai paprasysiu kad uzdetu,nesuprantu kodel jos taip nenori tos pizamos,gal tingi rengti
beje kas del uzsiminejimo darzely,tai pas mus lopselio grupe,o ir piesia ir lipdo,kiekviena diena randu darbeliu.o ir seip tikrai pasikeitimu matau,toks savarankiskas paliko.o man dar klausimas iskilo tai jam kai sueis pavasary trys,tai vel bus nauja grupe ir nauja aukletoja?
mes jau trpty geriau atsisveikinam,be dideliu verksmu bet vistiek patempia lupa kai sakau jau atia.as uz duru paklausau,tai iskart nutyla kai iseinu

o darzeliu gaila kad dar nesildo,tikrai vesu grupese.va noriu jusu paklaust ar jusu maziai su pizama miega?as buvau palikuis bet aukletoja sake nereikia,kad su triusikeliais miega.bet dabar taip vesu,rytoj primygtinai paprasysiu kad uzdetu,nesuprantu kodel jos taip nenori tos pizamos,gal tingi rengti

beje kas del uzsiminejimo darzely,tai pas mus lopselio grupe,o ir piesia ir lipdo,kiekviena diena randu darbeliu.o ir seip tikrai pasikeitimu matau,toks savarankiskas paliko.o man dar klausimas iskilo tai jam kai sueis pavasary trys,tai vel bus nauja grupe ir nauja aukletoja?

QUOTE(lauricinaa @ 2006 10 18, 10:11)
siaip nera labai salta, nes sildo su savo radiatorium elektriniu, bet ner ir karsta, visada jo rankytes vesios ir nosis, bet dar lyg normaliai laikomes
QUOTE(Ramunėlė* @ 2006 10 18, 10:54)
sonatarin -pasiruošk viskam...sutikau anądien vieną pažystamą, sako mano vaiks jau 1 metai įdarželį eina, o pasilieka su ašraom,tarkim po ligos ,kai neina kokia 1 savaitę. Taip,kad kantrybės...
nu tai cia jam uzteko vienos dienos neiti

QUOTE(jovana @ 2006 10 18, 12:57)
nu kad ne, ryt klausiu aukletojos kada prades gal zinos
miegam su pizama, ir iskart prase kad atnestumem
QUOTE(ezra @ 2006 10 17, 12:31)
O ką, juos ir darželyje veda į ekskursijas? 

Priklauso nuo auklėtojų. Vyresnėlio grupę retkarčiais veda. Pavasarį net į Mini Zoo važiavo. Beje, vyresnėlio auklėtojos kitą rudenį mažiukus turės - mažu Auksė pas jas paklius.

1. pas mus jau sildo darzeli
2. aukeltojos jau visa savaite mauna pizamaz kurie atnese,nes salta buvo.
3. per susirinkima sake,kad mes su sitomis aukletojomis draugausim kas 2,o kas ir 3 metus

2. aukeltojos jau visa savaite mauna pizamaz kurie atnese,nes salta buvo.
3. per susirinkima sake,kad mes su sitomis aukletojomis draugausim kas 2,o kas ir 3 metus
Volungėlę jau šildo.Grupėse jauku ir šilta-nebejaučiau šį rytą drėgmės

o pas mus sake kad ryt zada jau pradet, jei neryt tai pirmadieni tikrai. o mes siandien vel su asarom issiskyrem, labai jau verke, bet poto aukletojai skambinau tai sake nurimo, bet vis prisimena ir verkia po truputi

QUOTE(Juračiuks @ 2006 10 19, 09:29)
Ania, kažkaip nežinojau, tai prirengiau kaip eilinį šaltą rytmetį su 3 megztiniais, tai kai atėjau pasiimti per pietus, visi 3 ant jos ir tebebuvo

nu dar truksta savarankiskumo,juk dar mazi pypliai