Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 10 18, 19:13)
sveikos mamytes.ogogo kiek priraset!
mes jau trpty geriau atsisveikinam,be dideliu verksmu bet vistiek patempia lupa kai sakau jau atia.as uz duru paklausau,tai iskart nutyla kai iseinu rolleyes.gif
o darzeliu gaila kad dar nesildo,tikrai vesu grupese.va noriu jusu paklaust ar jusu maziai su pizama miega?as buvau palikuis bet aukletoja sake nereikia,kad su triusikeliais miega.bet dabar taip vesu,rytoj primygtinai paprasysiu kad uzdetu,nesuprantu kodel jos taip nenori tos pizamos,gal tingi rengti g.gif

Mums auklėtoja paaiškino, kad neprotinga yra miegoti vaikams su pižamom, kai taip šalta, nes tada prieš miegą juos reikia visai nurengti ir apvilkti šaltą pižamą. O kai išmiega, nuvelki ją ir apvelki šaltus rūbelius. Mes pritarėm, kad vaikai miegotų ne su pižamom. O kai taip šalta, tai vaikus palieka miegoti su pėdkelnėm ir maikėm ilgom rankovėm. Dar ir po antrą antklodę užkloja. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltike @ 2006 10 18, 23:23)
Priklauso nuo auklėtojų. Vyresnėlio grupę retkarčiais veda. Pavasarį net į Mini Zoo važiavo. Beje, vyresnėlio auklėtojos kitą rudenį mažiukus turės - mažu Auksė pas jas paklius. smile.gif

Matysim, į koki grupę eit. O kokioj grupėj yra Simonas, kas auklėtojos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 19 spalio 2006 - 14:00
QUOTE(ezra @ 2006 10 19, 14:57)
Matysim, į koki grupę eit. O kokioj grupėj yra Simonas, kas auklėtojos?

Na, kad pasirinkti gal nelabai išeis - paprastai sudaro vieną jau sulaukusių 3 metų, o kitą netrukus trimetukais tapsiančių grupę. Na, dar nebent į dabartinę Jokūbo grupę pagal amžių galėtumėte įsiprašyti (ale man ji g.gif ). O Simonas - "Skruzdėliukų" grupėje. Auklėtojos - Zita (pagrindinė) ir Genutė. Šiaip malonios su tėvais, energingos ir išradingos ir vaikai jas myli, tačiau į lauką tikrai mažokai veda, net ir labai geru oru.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2006 10 19, 17:39)
Na, kad pasirinkti gal nelabai išeis - paprastai sudaro vieną jau sulaukusių 3 metų, o kitą netrukus trimetukais tapsiančių grupę. Na, dar nebent į dabartinę Jokūbo grupę pagal amžių galėtumėte įsiprašyti (ale man ji  g.gif ). O Simonas - "Skruzdėliukų" grupėje. Auklėtojos - Zita (pagrindinė) ir Genutė. Šiaip malonios su tėvais, energingos ir išradingos ir vaikai jas myli, tačiau į lauką tikrai mažokai veda, net ir labai geru oru.

Vat ir man susidarė įspūdis, kad Simono beveik nematau lauke. O kurioj grupėj yra Jokūbas?
Atsakyti
[quote=ezra,2006 10 19, 14:57]
Mums auklėtoja paaiškino, kad neprotinga yra miegoti vaikams su pižamom, kai taip šalta, nes tada prieš miegą juos reikia visai nurengti ir apvilkti šaltą pižamą. O kai išmiega, nuvelki ją ir apvelki šaltus rūbelius. Mes pritarėm, kad vaikai miegotų ne su pižamom. O kai taip šalta, tai vaikus palieka miegoti su pėdkelnėm ir maikėm ilgom rankovėm. Dar ir po antrą antklodę užkloja. smile.gif
Papildyta:

esu girdejusi kad daug kur taip migdo,su pedkelnem.bet man tai neatrodo gerai,nes vaikai susyla miegodami,suprakaituoja kojytes, o paskui vel su tom paciom pedklenem,taip ir susala. g.gif kazkaip man atrodo pizama tinkamiausia visdelto miegui.
Papildyta:
QUOTE(sonatarin @ 2006 10 19, 12:20)
o pas mus sake kad ryt zada jau pradet, jei neryt tai pirmadieni tikrai. o mes siandien vel su asarom issiskyrem, labai jau verke, bet poto aukletojai skambinau tai sake nurimo, bet vis prisimena ir verkia po truputi doh.gif  verysad.gif

mums irgi taip buvo,kaip ir daugeliui.dar ir dabar patempia lupa,bet viskas vis geryn.Praeis manau ir jums,stiprybes,optimizmo ir viskas pageres.
as va pati irgi praejau adaptacijos perioda,taip sunku budavo,apie nieka galvot negaledavau,toks nerimas visa diena kankindavo ,o dabar ir man jau lengviau ir maziui.sekmes ir jums 4u.gif
Atsakyti
Paslaptingoji
esu girdejusi kad daug kur taip migdo,su pedkelnem.bet man tai neatrodo gerai,nes vaikai susyla miegodami,suprakaituoja kojytes, o paskui vel su tom paciom pedklenem,taip ir susala.  kazkaip man atrodo pizama tinkamiausia visdelto miegui.

Kai taip šalta buvo, pėdutės tikrai nesuprakaituodavo su pėdkelnėm net mano mažosios, kuri yra tikras prakaityšius. smile.gif

O vakar po pietų įjungė šildymą daržely. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2006 10 20, 08:27)
O vakar po pietų įjungė šildymą daržely. clap.gif

o pas mus dar ne verysad.gif ryte koridoriuj radijatorius apčiupinėjau - šalti.

vaiką apmuturiavau ir dar norėjau vilnones kojinytės įdėti, kad grupėj su jom būtų, bet tada į sandalus neįkištų kojos doh.gif teko ant pėdkelnių dar medvilnines užmauti
Atsakyti
o pas mus vakar darzelyje buvo svente - sokiai,dainos, saldainiai,tik nezinau kokia proga- nespejau ryte aukletojos paklausti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2006 10 19, 17:59)
Vat ir man susidarė įspūdis, kad Simono beveik nematau lauke. O kurioj grupėj yra Jokūbas?

Jokūbas pas "Bitutes".
Atsakyti
o musu aukletojos kiekviena diena veda i lauka thumbup.gif ,tik kai darzelyje buvo salta ir lauke,tai 2 dienas nejo,nes gryzus is lauko,nebutu kaip susilti,jei susaltu lauke rolleyes.gif .reikes paklausti ar dar mauna pizamas,nes dabar jau sildomos grupes,ir dar plastikiniai langai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 10 20, 09:05)
o pas mus dar ne  verysad.gif ryte koridoriuj radijatorius apčiupinėjau - šalti.

o pas mus jau sildo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir siandien ryte masinoj issiverkem, grupei dar pasikalbejom ir palikau kai valge, tyliai ramiai isejau.nu tikiuos ramiai jam ten viskas rolleyes.gif
Atsakyti
Sonatarin, visada galvojau, kad berniukai "vyriškai" ištveria išsisikyrimus ir neverkia, nes maniškė ir Liepa tuo metu ašarodavo... daba žiūriu, kad ir berniukai pakankamai jautrūs... Žinai, man jis su akinukais toks protingas atrodo biggrin.gif:
Atsakyti
ką ten berniukai irnesakyk.gif va šį rytą mane auklėtojos ramino. sakė buvo keletas berniukų, kurie eidami į priešmokyklinę grupę verkdavo, kitas į langą kaip katinas įsilipęs rankom "per stiklą eidavo". lopšelio auklėtoja savo sūnų, sakė, vesdavo į mokyklą su ašarom doh.gif
Atsakyti