Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas ir svarstyklės

QUOTE(liutukas @ 2008 09 03, 13:56)
Labas, mammux ir kitos mergaites 4u.gif

Pas mus tai taip - jei jau gerai, tai tiesiog nuostabiai, daugybe meiliu zodziu, o as tai ir jura, ir dangus, ir gelele, bet jau kai supyksta, tai nei pajudinti neina - suneria rankas arba ziuri i lubas ar koki kampa, dusauja ir masto. Giliai masto. Kol masto, tai klausiu ka idomaus masto, tai pradeda apeliuoti i mano sazine, koks jis dabar sioje situacijoje nelaimingas ir panasiai arba uzduoda daugybe klausimu i kuriuos reikia atsakymo, kad sekancia diena galetu pafilosofuoti. Ir vakar, kad uzpyko, kad soko is lovos, tai net pilva susuko is pykcio. Tai siandien paklausiau ar ilgai pyks, tai pirma paklause, as bus skirtumas jei pasakys taip arba ne, sakau, ne nebus, tai sake dvi savaites. Mane tiesa sakant, jau juokas nebeima.

Labutis , o visai kaip maniskis jam ir kai susipykstam o kartais net nera priezasties tai pats iesko priekabiu klausineja ir paskui kmita diena puola folosofuot ir dar tokias nesamones isfilosofuoja kad tada jau tikrai susiriejam , bet jau baigiu perprast ta jo taktika tai isigudrinau is kart pasakyt kai pamatau prie ko lenkia, kad vel nori pyktis ir ieskai priekabiu ir iseinu darbuotis kad neuzvest gincu, o jam to reikia nes pas ji prisikaupia ir paskui iesko progos isiliet o jei nera tai pats padaro tokia situacija ir tada liejasi doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liutukas @ 2008 07 02, 15:22)

liutuke, nesileisk taip valdoma, turėk savo nuomonę ir rėžk bei laikykis jos patinka jam ar ne. Juk taip jeigu nusileidinėsi, tai jis ir paims viršų bei pripras prie to ir vėliau jeigu panorėsi prieštarauti, jis gali pasidaryti dar ūmesnis `kaip čia taip iki šiol klausė, o dabar maištauja`... Jis per daug savininkiškas, tu nesi jo nuosavybė. Jis turi priprasti, kad šalia jo yra žmogus, turintis savo nuomonę, atskira asmenybė, o ne jo nuosavybės dalis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sufi: 09 rugsėjo 2008 - 16:31
QUOTE(Sufi @ 2008 09 09, 18:28)
liutuke, nesileisk taip valdoma, turėk savo nuomonę ir rėžk bei laikykis jos patinka jam ar ne. Juk taip jeigu nusileidinėsi, tai jis ir paims viršų bei pripras prie to ir vėliau jeigu panorėsi prieštarauti, jis gali pasidaryti dar ūmesnis `kaip čia taip iki šiol klausė, o dabar maištauja`... Jis per daug savininkiškas, tu nesi jo nuosavybė. Jis turi priprasti, kad šalia jo yra žmogus, turintis savo nuomonę, atskira asmenybė, o ne jo nuosavybės dalis.

Va va....as jau ir nebegaliu papriestarauti, jau manau per velu anksciau man reikejo galvoti, nes ei dabar papriestarauju tai jis butent kaip sakai Sufitaip ir galvoja kaip cia dabar taip visad sutikdavau nusileisdavau tai kaip as dabar taip maistauju... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmamux @ 2008 09 11, 19:20)
Va va....as jau ir nebegaliu papriestarauti

O as galiu dar priestarauti ir priestarauju, zinoma be pykciu ar kokiu issisokimu, bet step by step. Vis ieskau tinkamos progos pasakyti kokia naujove - prie mamos, kavineje ..., tai jo reakcija rami kaip aveles buna, ale klapsi akelem, issizioja ir ziuri i mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutukas @ 2008 09 12, 16:47)
O as galiu dar priestarauti ir priestarauju, zinoma be pykciu ar kokiu issisokimu, bet step by step. Vis ieskau tinkamos progos pasakyti kokia naujove - prie mamos, kavineje ..., tai jo reakcija rami kaip aveles buna, ale klapsi akelem, issizioja ir ziuri i mane  lotuliukas.gif

Saunu, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mmamux @ 2008 09 19, 19:25)

Pripras, juk cia ne koks nusikaltimas iseiti be zinios i parduotuve. Ana diena, ryte isejo i darba, o as i lauka. Tai vakare pamate pirkinius, sako, kas, kur, kaip. Sakau, buvau parduotuveje. Ir nuo mano mieliausio veido sypsena taip greitai dingo, kad maniau sapnuoju lotuliukas.gif Sako, ir tu man nesakei. Krestelejo ant fotelio, lyg po susitikimo su ateiviu, pasieme laikrasti, sedi ir neva skaito, o mes sveciau laukem, tai as ir nekreipiu demesio i ji. Tai kad pasipyle klausimai - kur ejai, i kuria puse, kiek laiko buvai, ar kas uzkalbino, etc etc. Sakau as jam "ar kas atsitiko, pasikeite musu gyvenime, kad as isejau i parduotuve tau nepranesus ...". Zodziu, viskas geryn, aisku ne be pastangu, bet bent jau man tas diskomforto jausmas pamazel nyksta, o tai maniau kad jau stogas nuvaziuos. Vienu metu, jau galvojau susikrauti "cemodana" ir varyti nezinoma kryptimi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liutukas @ 2008 09 20, 12:01)
Zodziu, viskas geryn, aisku ne be pastangu, bet bent jau man tas diskomforto jausmas pamazel nyksta, o tai maniau kad jau stogas nuvaziuos.

Taip laikykis ir toliau mirksiukas.gif 4u.gif , nes mes juk neprivalom kiekvienam žingsnyje duoti ataskaitą rolleyes.gif , paskui dar prireiks skaičiuoti, kiek kartų per dieną į tualetą vaikštai doh.gif
Atsakyti
Labas visiems 4u.gif , keliu temelę į viršų ir sveikinu visas svarstykles, kurios švenčia gimtadienius 4u.gif 4u.gif 4u.gif , taip pat ir mūsų nepaprastus skorpionus, jiems irgi artėja didžioji diena bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites,
as irgi karts nuokarto pakovoju su skorpijonu. Kelios savybes, kuriomis jis pasizymi:
1. pavydus;
2. valdingas;
3. sako, kad nemegsta mano pakelto tono, nes vaikysteje ant jo niekas nereke; 4u.gif
4. savimyla( sako, kad geriausiai zaidzia krepsini, futobola, sachmatais ir apskritai yra nerealus sportininkas, na turbut isskyrus, profesionalus, visi pavaldiniai jo bijo lotuliukas.gif )
5. megstantis buti kompanijos siela;
6. IKYRUS ( ir pats tai pripazista, kai pradeda klausineti ir kabinetis prie ne vietoje padeto kablelio ar ne vietoje pasakyto zodzio).
O as? o as vis dar stengiuosi ji pastatyti i vieta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2008 11 09, 13:46)
* megstantis buti kompanijos siela;
**o as vis dar stengiuosi ji pastatyti i vieta doh.gif

*Manasis skorpionas kažkaip šitos savybės neturi rolleyes.gif
**Čia geras pastebėjimas lotuliukas.gif , ir aš tuom užsiimu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir kaip sekasi? Mums kartais pasiseka, o kartais norisi galva patrankyti i siena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2008 11 09, 14:46)
Labas mergaites,
as irgi karts nuokarto pakovoju su skorpijonu. Kelios savybes, kuriomis jis pasizymi:
1. pavydus;
2. valdingas;
3. sako, kad nemegsta mano pakelto tono, nes vaikysteje ant jo niekas nereke; 4u.gif
4. savimyla( sako, kad geriausiai zaidzia krepsini, futobola,  sachmatais ir apskritai yra nerealus sportininkas, na turbut isskyrus, profesionalus, visi pavaldiniai jo bijo lotuliukas.gif )
5. megstantis buti kompanijos siela;
6. IKYRUS ( ir pats tai pripazista, kai pradeda klausineti ir kabinetis prie ne vietoje padeto kablelio ar ne vietoje pasakyto zodzio).
O as? o as vis dar stengiuosi ji pastatyti i vieta doh.gif

1. ne schmoll.gif
2. ne schmoll.gif
3. taip, nemėgsta pakelto tono biggrin.gif
4. ne schmoll.gif
5. ne schmoll.gif
6. neįkirus, o priekabus mėgstantis tiksluma.

aš nesistengiu savo skorpiono pastatyta į vieta,o tiesiog suprasti, biggrin.gif
Atsakyti