Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas ir svarstyklės

[quote=Roga,2008 11 09, 21:26]
1. ne schmoll.gif
2. ne schmoll.gif
3. taip, nemėgsta pakelto tono biggrin.gif
4. ne schmoll.gif
5. ne schmoll.gif
6. neįkirus, o priekabus mėgstantis tiksluma.

ax.gif keista 4u.gif
va dar pamirsau prideti: isrankus maistui, ir laaaabai paslaptingas, atrodo, kad saugo KGB paslaptis, uz kuriu isdavima, jam butu sakes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2008 11 09, 20:47)
va dar pamirsau prideti: isrankus maistui, ir laaaabai paslaptingas, atrodo, kad saugo KGB paslaptis, uz kuriu isdavima, jam butu sakes  smile.gif

nu keista, maistui neišrankus, o mėgstantis skaniai pavalgyti biggrin.gif
paslaptingas todėl,kad kol visko neapgalvojaar kas nesiseka nepasakys tol kol neišpres problemos schmoll.gif čia yra uždarumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 11 09, 21:51)
nu keista, maistui neišrankus, o mėgstantis skaniai pavalgyti biggrin.gif
paslaptingas todėl,kad kol visko neapgalvojaar kas nesiseka nepasakys tol kol neišpres problemos schmoll.gif čia yra uždarumas biggrin.gif

nea schmoll.gif pasakoja apie darba- nepasako iki galo savo planu, ka planuoja ir su kuo, pasakoja apie gimtadieni- nepasako iki galo, kuo viskas baigesi 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
jei nepabaigia minti tai išsiblaškęs,o jai slepia,tai visai kas kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 11 09, 22:00)
jei nepabaigia minti tai išsiblaškęs,o jai slepia,tai visai kas kita biggrin.gif

nezinau schmoll.gif
Atsakyti
tiesiog gali būti,kad tavęsnenori skaudinti,ar tiesiog tu pyksti dėl tam tikrų priežaščių,kurios tau nepatinka, todėl ir nesako iki galo schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 11 09, 22:10)
tiesiog gali būti,kad tavęsnenori skaudinti,ar tiesiog tu pyksti dėl tam tikrų priežaščių,kurios tau nepatinka, todėl ir nesako iki galo schmoll.gif

aisku, kad pykstu ir noriu o ka daryti, kai mus skiria tukstantis kilometru?
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2008 11 09, 21:27)
aisku, kad pykstu ir noriu o ka daryti, kai mus skiria tukstantis kilometru?

aišku, tada viskas kitaip unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2008 11 09, 19:16)
kartais norisi galva patrankyti i siena doh.gif

Dažna būsena ir pas mus doh.gif

QUOTE(Skaidre @ 2008 11 09, 19:47)
va dar pamirsau prideti: isrankus maistui

Tikrai džiaugiuosi, kad mano skorpionas maistui nėra išrankus thumbup.gif

O šiaip tai labai yra pavydus, atsargus, nemėgsta skubėti ir laikosi tokios taktikos, kad reikia išlaukti rolleyes.gif , dažnai būna be priežasties įtarus, bet gal čia todėl, kad pavydus g.gif
Atsakyti
, dažnai būna be priežasties įtarus, bet gal čia todėl, kad pavydus g.gif
g.gif nebeturiu, ka bepridurti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2008 11 10, 19:23)
g.gif nebeturiu, ka bepridurti blush2.gif

Suprantama........... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2008 11 09, 14:46)
Labas mergaites,
as irgi karts nuokarto pakovoju su skorpijonu. Kelios savybes, kuriomis jis pasizymi:
1. pavydus;
2. valdingas;
3. sako, kad nemegsta mano pakelto tono, nes vaikysteje ant jo niekas nereke; 4u.gif
4. savimyla( sako, kad geriausiai zaidzia krepsini, futobola,  sachmatais ir apskritai yra nerealus sportininkas, na turbut isskyrus, profesionalus, visi pavaldiniai jo bijo lotuliukas.gif )
5. megstantis buti kompanijos siela;
6. IKYRUS ( ir pats tai pripazista, kai pradeda klausineti ir kabinetis prie ne vietoje padeto kablelio ar ne vietoje pasakyto zodzio).
O as? o as vis dar stengiuosi ji pastatyti i vieta doh.gif

sveikos 4u.gif ,ir aš į šitą klubą jungiuosi lotuliukas.gif ,viskas kas parašyta aukščiau-tikra tiesa apie maniškį-tik tas dar pavydesnis ir turi savo" neginčijamą"nuomonę visais kl-ypač į netradicinių pažiūrų žmones-"kapojamės iki kraujo" tuo klausimu-esu lb liberali ir tolerantiška,o jis toks VISIŠKAI tradicinių lietuviškų-kaimiškų lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,bet ,kaip sako-pasibučiuojam ir toliau važiuojam-linksma gyvent,nors amžinai vėluoja,o aš -ypač punktuali rolleyes.gif-baisiai tas mane "biesina"
Atsakyti