Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atitolinti mėnesines?

QUOTE(Smurka @ 2005 09 29, 13:50)
O gal kas žinote kokių patikrintų patikimų būdų, kaip tas mėnesines kokiom dviem dienom anksčiau "iškviesti"?

jei geri KT,negert paskutinių kelių tablečių.
o jei negeri,tai didelis fizinis krūvis-man 60km per dvi dienas pėsčiom mėnesines iššaukė visa savaite anksčiau doh.gif
Atsakyti
Tai visdelto, citrinos padetu atitolinti 3-4 dienom, ar ne g.gif ir dar skaiciau viename forume, kad geria Dicynone blink.gif zinau, kad nelabai gal gerai sveikatai, bet jei reikia tik vieninteli karta, tai gal nieko g.gif
Atsakyti
gal kas zinot kokiu budu, kaip butu galima sustabdyti jau prasidejusias menstruacijas doh.gif
Atsakyti
Sveika, kaip visikai sustabdyti nezinau, taciau patrumpinti jas tikrai galima geriant vitamina C didesnem dozem, tik aisku neperdozuok doh.gif . Jos bus ne tokios gausios ir greiciau baigsis. Ben jau as taip sutrumpinu 2 dienom gerdama super C Citrus, bet gali gerti ir paprasta ascorbo rugsti tai ir yra vitaminas C 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazee @ 2006 02 04, 14:19)
Sveika, kaip visikai sustabdyti nezinau, taciau patrumpinti jas tikrai galima geriant vitamina C didesnem dozem, tik aisku neperdozuok  doh.gif . Jos bus ne tokios gausios ir greiciau baigsis. Ben jau as taip sutrumpinu 2 dienom gerdama super C Citrus, bet gali gerti ir paprasta ascorbo rugsti tai ir yra vitaminas C 4u.gif

O tai kokios tos didesnės dozės? Aš geriu į dieną vieną tabletę, galima daugiau?
Atsakyti
Na vietoj vitamino C galima porą citrinų suvalgyti.Poveikis tas pats. Dar kažką buvau girdėjus apie cinamoną, tipo jis irgi stabdo.Ai jo, esu mačius kaip paničkos cinamone citrinos skilteles pavolioja ir valgo smile.gif Bet čia jaučiu nesąmonė.Ir skonis turėtų būti liux biggrin.gif
Atsakyti
O tai tas citrinas dramblio dozemis cia kada reikia pradet valgyt? g.gif Pries pat *dziaugsmus*, ar pries kokia savaite? g.gif
Atsakyti
O tai tas citrinas dramblio dozemis cia kada reikia pradet valgyt?  Pries pat *dziaugsmus*, ar pries kokia savaite?

pries kelias dienas ir nereikia dozemis valgyti nes skrandzio rugstingumas padides tongue.gif
Atsakyti
ZInau gera liaudiska buda is senoliu patirties... kaip pristabdyti ar sumazinti kraujavima...
Reikia gerti dilgeliu arbatos nuovira stipru,bet negalima ilgiau kaip 2dienas gerti!!!!
Nusiperki is vaistines dilgeliu arbatos pakeliais ir kokiu pora pakeliu uzsiplykai ir per diena isgeri karta ar du tos arbatos.
Man ypac padeda,kai labai gausios menesines, kai atrodo plusta viskas,nespeji begioti... tai tikrai padeda thumbup.gif ISBANDYTA...
Aisku ir C vitaminas padeda...
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2005 01 10, 14:28)
Sveikos, merginos,
isivaizduojate, Femodenas man is tikruju padejo. Jis isgelbejo mano atostogas  smile.gif Taigi, menesines pavyko atitolinti kazkur 2 savaitem.  thumbup.gif

Jokiu salutiniu poveikiu nebuvo...Tai nereiskia, kad as patariu visoms taip daryt (juk aisku, kad nesveika), bet kai padetis kritine - tai nebloga iseitis.  thumbup.gif

Kiek dienų prieš mmmm pradejai gert tabletes?prieš savaitę, kelias dienas ir t.t.?Labai aktualu dabar 4u.gif
Atsakyti

isskrendu pas vyra uz pusantros savaites ir tikrai rytoj is ryto begu pirkti FEMODENO,nes net mns neleisiu sutrugdyti musu pasimatymo po triju menesiu wub.gif del sito susitikimo galiu iskesti net salutinius poveikius tongue.gif
Atsakyti
man irgi ta pati problema .Išskrendu atostogauti per patį mmmm laikotarpį doh.gif . Tiek lauktos atostogos , o išeina taip kad jas kažkas sugadinti turi g.gif .Nors bandysiu eiti pas ginekologa ir pasitarti.Parašysiu ir jums , ką jis rekomenduos .
Atsakyti