Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atitolinti mėnesines?

QUOTE(Šilko Namai @ 2007 06 13, 09:22)
Paankstint turėtų pirtis, bet ir tai tik 1-2 dienas. Citrina man kazkaip logiskai nepasigrindzia...

Tai kad pumpicai reikia ne paankstinti, o užtempti. Nežinau kaip su tuo logiškumu dėl citrinos, tik kad ir mama ir močiutė šitą būdą žinojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 06 13, 12:54)
Tai kad pumpicai reikia ne paankstinti, o užtempti. Nežinau kaip su tuo logiškumu dėl citrinos, tik kad ir mama ir močiutė šitą būdą žinojo  smile.gif

neskaičiau visos temos, bet viena drauge buvo išbadžiusi viena būdą - kažkuom gal siejasi su citrina g.gif ji kelios dienos iki planuojamu mmm gerdavo dideles dozes gruno vitamino C.to baisiausio ir rūgčščiausio blink.gif kal keturis kartus didesnes dozes. jai padejo. ir man siūlė, bet neišdrįsau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 06 13, 12:03)
neskaičiau visos temos, bet viena drauge buvo išbadžiusi viena būdą - kažkuom gal siejasi su citrina  g.gif  ji kelios dienos iki planuojamu mmm gerdavo dideles dozes gruno vitamino C.to baisiausio ir rūgčščiausio  blink.gif kal keturis kartus didesnes dozes. jai padejo. ir man siūlė, bet neišdrįsau  unsure.gif

Galima ir to vit C, bet gi citrina natūralus produktas, tad nepakenks. Vienžo, vienu ar kitu atveju ,reikia ko nors rūgštaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 06 13, 09:54)
Tai kad pumpicai reikia ne paankstinti, o užtempti. Nežinau kaip su tuo logiškumu dėl citrinos, tik kad ir mama ir močiutė šitą būdą žinojo  smile.gif

Ne ne, man idealiausias variantas būtent paankstint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 06 12, 23:17)
O tai ką man dabar daryt  verysad.gif Melstis kad anksčiau prasidėtų?  doh.gif  biggrin.gif
Nu man tereiktų tik kokią savaitę, max dvi juos pagert...gal nuo tiek nieko nebūtų? jei jau bus kas blogai -mesiu gert ir tiek  g.gif

nu va, man karta taip buvo. nusprendem atideti savo atostogas savaitei, o tos mmm kaip tycia ir pavelavo savaite ir vis tiek as ant ju uzsiroviau doh.gif
Atsakyti
Pumpica, tikrai geriau nerizikuok su tais KT, man buvo išvis kraujavimas kokią savaitę prasidėjęs su baisiais migrenos priepuoliais ir nuolatiniu galvos skausmu tarp jų, ir tęsėsi apie metus , nors KT iškart nutraukiau. ir ne man vienai taip būna.doh.gif tai jau geriau mėnesinės. aišku tau gali ir nieko tokio nebūti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 06 12, 20:14)
Ar nieko nebus, jei pradėsiu gert šiek tiek vėliau? mėnesinių kokią trečią dieną, nes dabar pradėjau sirgt g.gif

Nieko nebus, galima pradet gert, tik tada visa ta gerimo menesi reikia papildomos apsaugos. As tai gal rizikuociau gert KT, kokiu mazesniu doziu. Bet cia kiekvienos sprendimas.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 06 13, 17:17)
Nieko nebus, galima pradet gert, tik tada visa ta gerimo menesi reikia papildomos apsaugos. As tai gal rizikuociau gert KT, kokiu mazesniu doziu. Bet cia kiekvienos sprendimas.

Dėl apsaugos tai aš mažiausiai rūpinuos, nes mano jaunikaitis kol kas užsienyje, tai celibatas vistiek man biggrin.gif Tik vat tos mėnesinės nervus gadina...o kas iš KT turi mažiausią hormonų kiekį? Gal pleistras? gal bandyt pleistrą užsiklijuot dabar porai savaičių g.gif o nuėmus ir prasidėtų mėnesinės... anksčiau nei turėtų šiaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 06 13, 19:52)
Dėl apsaugos tai aš mažiausiai rūpinuos, nes mano jaunikaitis kol kas užsienyje, tai celibatas vistiek man  biggrin.gif Tik vat tos mėnesinės nervus gadina...o kas iš KT turi mažiausią hormonų kiekį? Gal pleistras? gal bandyt pleistrą užsiklijuot dabar porai savaičių  g.gif o nuėmus ir prasidėtų mėnesinės... anksčiau nei turėtų šiaip mirksiukas.gif

Na is maziau kiekio tai pvz. Harmonet, Yasminelle. O pleistras ne taip ir mazai turi, ir is jo pastoviai i krauja skirias hormonai. Jei tik del menesiniu, KT geriau.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 06 13, 21:52)
Dėl apsaugos tai aš mažiausiai rūpinuos, nes mano jaunikaitis kol kas užsienyje, tai celibatas vistiek man  biggrin.gif Tik vat tos mėnesinės nervus gadina...o kas iš KT turi mažiausią hormonų kiekį? Gal pleistras? gal bandyt pleistrą užsiklijuot dabar porai savaičių  g.gif o nuėmus ir prasidėtų mėnesinės... anksčiau nei turėtų šiaip mirksiukas.gif

Kodel 2 savaites??? Jeigu jau gert - tai gert pagal instrukcijas. Nes sitaip "ai pagersiu savaite arba dvi" ir prisizaidziama iki skaudziu pasekmiu nono.gif Be to pirma menesi didele tikimybe kad teplios (ypac geriant KT su maza doze hormonu), taigi metodas veikia tik jeigu iki vestuviu ne maziau kaip du menesiai.
Atsakyti
O ta citrina reik valgyt be cukraus? blink.gif g.gif as ziauriai nemegstu rukstumo, bet kita savaite isvaziuoju porai dienu i trakus ir kaip tik antra diena buvimo ten turetu prasidet...kontraceptiku tikrai nesiruosiu gert del tu 2 dienu, bet va citrina, jei su cukrum galima....Beje ten bus ir pirtis tai ta citrina gali ir nepadet unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine7: 21 birželio 2007 - 13:06
Sveikos dar karta geguzes pabaigoje rasiau kad nusipirkau ir pradejau vartoti femoden kad atitolinti menesines. Sakiau pasakysiu kaip sekesi. O sekesi puikiai nejauciau jokio salutinio poveikio absoliuciai geriau tabletes savaite kol atostogavau. Kai baigiau gerti po 2 dienu atsirado menesines. Dabar galiu teigti kad tai patikimas budas atitolinti menesines. Zinau kad rizikavau bet nieko blogo neatsitiko.
Atsakyti