Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip drėkinti buto orą?

QUOTE(laiminguole @ 2007 01 27, 09:53)
Gal atsakytumete i toki klausima:O tai eteriniai aliejai pilami tik i karsto garo drekintuvus? Vakar pirkom drekintuva uz 300 lt, dirba negarsiai, miegamajame galima laisvai laikyti. Tik noreciau eteriniu alieju panaudoti, kad ligas isvaikytumeme.. g.gif

Pas mane salto garo. Galima det. Bet turi buti spec. vieta. Tiesiai i bendra vandeni nededu. Pas mane bent jau negalima. Siaip instrukcijoje turetu buti parasyta.
Atsakyti
Sveikos super mamos,
jau ziuriu si temele apleista, o ji man dabar tokia aktuali. Gal kas pasisakys apie savo oro drekintuvus - valytuvus. Gal kas naujo atsirado ir Jus isigijote?
Atsakyti
Šią problemą išsprendžiau įrengdama namuose fontanėlį. Apie jį galvojau statant namui, todėl didelių investicijų jo įrengimui neprireikė.
Atsakyti
QUOTE(Filute @ 2007 01 21, 14:47)
Sveiki, nusipirkome neseniai Vitel firmos oro drekintuva is  Elektromarkt. Mokejom 200 Lt, veikia praktiskai be jokio garso, elektroninis valdymas, saltas garas, jonizavimo sistema (ji uztikrina, kad nenusestu baltos dulkeles ant baldu pavirsiu). Rekomenduoju-uz nedidele kaina labai geras produktas. Buvom pasiskoline is draugu Bionaire, bet veike daug triuksmingiau.

Kokiai patalpai tinka si drekintuvas? ar turi dregmes matuokli jis?
Atsakyti
Gera oro drekintuva pirkau Akropolyje maxsimoj jis vadinasi scarlett SC983 kainavo jis apie 80lt, salto garo generatorius (tiesa pirmas irenginys teatlaike kokia savaite veliau pakeiciau garantiniam skyriuj) geras tuo kad vandens talpa kazkur 6ltr tai nereikia daznai dapylinet. Sildymo sezono metu aparatas dirba istisa para isgarindamas apie 10l vandens. Kas pakelia drgme kazur iki50% (be garinimo buna apie30%)
Tiesa maksimaliom apsukom dirbdamas tiek prigarina kad aplinkui balos telkso. Kad balu nebutu as statau nedideli ventiliatoriuka, kuris isklaido garo srove. Manau galima pastatyt nedideli ventiliatoriu ir bedos nebus as naudoju ventiliatoriu is kompiuterio maitinimo bloko islupta.
Tikrai geras ir nrbrangus prietaisas, kuriuo as esu labai patenkintas smile.gif
Atsakyti
Gal kuri iš jūsų turit oro drėkintuvą Venta ??
Atsakyti
Sveikos. Keliu temą į viršų.

Norėjau paklausti gal kuri turite Dormeo oro drėkintuvą?

http://www.dormeo.lt...CFcSR3wodRjeAdQ

Ką manote apie jį?
Atsakyti
drekinu geliu purkstuvu pries miega ir dazniau. buna lyg lietaus prilyta. smile.gif
Atsakyti
Turim drekintuva Appliance. Jis ir drekina, ir sausina ora. Dar ir valo. Pasirenki funkcija ir pagalbininkas yra. tik erzina tas zirzimas. mes ji isigijome del vaiko, nes atsirado sloga nuolatine, tai paisule oro dregme susitvarkyti. Tai padejo.
Jei kabinasi sloga ilasinu kelis lasus eukalipto tai sako ir kvepavimo takams nekenkia. Galim siek tiek jodo ilasinti.
Atsakyti
Sveikos,

Kokiais būdais žiemą namuose drėkinate orą? Ar naudojat molinius indelius, kabinamus ant radiatoriaus, ar turit oro drėkintuvą?
Atsakyti