QUOTE(MamyteVK @ 2007 02 06, 19:53)
Na tas geliu paradas tai liuks

, noreciau, bet si karta tai jau tikrai nepavyks

.
Jei kuri vaziuosit, tai prasom po to fotoreportaza ikelti

.
Beje, noriu paklausti, Jolaxus, kiek zinau ir tu turi zioveiniu prisipirkusi, ar dar neseji? Ant pakuotes parasyti, kad seti I-III men.
, gal jau laikas butu???
jei tik pavyks, tai fotoreportažas garantuotas
žioveinių masiškai dar nesėjau, bet pabandžiau daigumą patikrinti keletą sėklyčiu pasėjus, tai sudygo puikiai, bet tokie liaunučiai, ištysę, kad nusprendžiau, jog jiems dar šviesos mažoka, luktelėsiu kelias savaites turbūt

arba užeis koks "bizas" ir susėsiu ilgai nelaukus

arba iš viso, kaip sako draugaite, tiesiai į dirvą pavasarį, betgi to žydėjimo tai tikrai kuo ankstesnio norisi
QUOTE(Knifofija @ 2007 02 06, 23:24)
2000metais buvau Olandijoje per geliu parada, buvau Kaukenhofo parke, tikrai fantastika jei tik turite laiko ir lesu vaziuokite. Ispudziai visam gyvenimui. o as dar pataikiai kai susidubliavo paradas ir karalienes gimtadienis. Tai buvo isvis fantastiska. Pirma karta pamaciau kaip svencia uzsienieciai. Gatvese milijonai zmoniu, girtu nera, visi mandagus uzlipo ant kojos ir pusvalandi atsiprasineja. Veziausi anyta, tai mato kad eini su pagyvenusiu zmogum tai tau dar kelia pralaisvina i tuoleta be eiles leidzia ir t.t. nu buvau nustebinta nerealiai.
ačiū už įspūdžius, dar labiau susigundžiau
svarbiausia, kad vyras jau susitaikęs su mano aistra augmenijai, tai net nenustebo, kai jam savo ketinimus išreiškiau