Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 02 06, 08:55)
GĖLIŲ PARADAS OLANDIJOJE
(2007 m. balandžio 18 – 23 d.)

Labai aciu uz info 4u.gif .Tikiuosi, kad niekas nesutrukdys nuvykt to grozio paziuret.
Atsakyti
Na tas geliu paradas tai liuks thumbup.gif , noreciau, bet si karta tai jau tikrai nepavyks schmoll.gif .
Jei kuri vaziuosit, tai prasom po to fotoreportaza ikelti 4u.gif .

Beje, noriu paklausti, Jolaxus, kiek zinau ir tu turi zioveiniu prisipirkusi, ar dar neseji? Ant pakuotes parasyti, kad seti I-III men. g.gif , gal jau laikas butu???
Atsakyti
Ir vėl žiema spardosi verysad.gif Girdėjot kiek šalčio pranešė? o aš taip pavasario laukiu unsure.gif Kažkaip pagalvojau: mes tuos augalus dangstom, popinam, o kaip jie žiemoja tokiuose dideliuose prekybos centruose kaip Kika? Juk ten visi augalai vazonuos auga. kaip jie nenušąla? g.gif g.gif g.gif Kažkokios žieminės mintys užpuolė unsure.gif
Atsakyti
As irgi labai jau nekantrauju, kada galesiu lauke kuistis pradeti.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 02 06, 09:55)
Merginos, žinokit beveik sėdžiu ant lagaminų rolleyes.gif  gal kas krausit juos kartu, daigelius išpikiavę? Nesu nė karto ten buvusi, bet slaptą viltį vis puoselėjau ax.gif ir programa tokia turininga, tiek visokių objektų numatyta aplankyti, nu taip mane užkabino, kad negaliu ax.gif

As irgi svajoju kada nors ten nuvykti pasiziureti. Bet tik ne siemet verysad.gif , nes balandzio 18 d. man gimdymo terminas... biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš svajoju jau ne vienus metus tą parodą aplankyti, bet vis tenka atidėti kitiems metams verysad.gif
Atsakyti
Beje, noriu paklausti, Jolaxus, kiek zinau ir tu turi zioveiniu prisipirkusi, ar dar neseji? Ant pakuotes parasyti, kad seti I-III men. g.gif , gal jau laikas butu???
[/quote]
as irgi zioveniu nusipirkau, bet be kovo pradzios tikrai nesesiu.
siaip su zioveniais man labiausiai patinka, leist jiem patiem uzsiset: jie pas mane gyvenamuoju plotu su tulpem dalinasi, tai pavasari raviu atsargiai: ziovenius palieku. sodo kaimyne sausi seja, tai pas ja maksimum dviem savaitem anksciau prazysta, o dazniausiai tuo paciu metu.
paskaiciavau, kad jau kazkur penkis metus nesejau zioveniu, tai biski issiveise: spalvos visu labai panasios ir beveik vien zemaugiai liko. Siemet uzsiimsiu atnaujinimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo draugaite: 06 vasario 2007 - 20:37
2000metais buvau Olandijoje per geliu parada, buvau Kaukenhofo parke, tikrai fantastika jei tik turite laiko ir lesu vaziuokite. Ispudziai visam gyvenimui. o as dar pataikiai kai susidubliavo paradas ir karalienes gimtadienis. Tai buvo isvis fantastiska. Pirma karta pamaciau kaip svencia uzsienieciai. Gatvese milijonai zmoniu, girtu nera, visi mandagus uzlipo ant kojos ir pusvalandi atsiprasineja. Veziausi anyta, tai mato kad eini su pagyvenusiu zmogum tai tau dar kelia pralaisvina i tuoleta be eiles leidzia ir t.t. nu buvau nustebinta nerealiai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2007 02 06, 19:53)
Na tas geliu paradas tai liuks  thumbup.gif , noreciau, bet si karta tai jau tikrai nepavyks  schmoll.gif .
Jei kuri vaziuosit, tai prasom po to fotoreportaza ikelti  4u.gif .
Beje, noriu paklausti, Jolaxus, kiek zinau ir tu turi zioveiniu prisipirkusi, ar dar neseji? Ant pakuotes parasyti, kad seti I-III men.  g.gif , gal jau laikas butu???

jei tik pavyks, tai fotoreportažas garantuotas drinks_cheers.gif
žioveinių masiškai dar nesėjau, bet pabandžiau daigumą patikrinti keletą sėklyčiu pasėjus, tai sudygo puikiai, bet tokie liaunučiai, ištysę, kad nusprendžiau, jog jiems dar šviesos mažoka, luktelėsiu kelias savaites turbūt unsure.gif arba užeis koks "bizas" ir susėsiu ilgai nelaukus biggrin.gif arba iš viso, kaip sako draugaite, tiesiai į dirvą pavasarį, betgi to žydėjimo tai tikrai kuo ankstesnio norisi ax.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 02 06, 23:24)
2000metais buvau Olandijoje per geliu parada, buvau Kaukenhofo parke, tikrai fantastika jei tik turite laiko ir lesu vaziuokite. Ispudziai visam gyvenimui. o as dar pataikiai kai susidubliavo paradas ir karalienes gimtadienis. Tai buvo isvis fantastiska. Pirma karta pamaciau kaip svencia uzsienieciai. Gatvese milijonai zmoniu, girtu nera, visi mandagus uzlipo ant kojos ir pusvalandi atsiprasineja. Veziausi anyta, tai mato kad eini su pagyvenusiu zmogum tai tau dar kelia pralaisvina i tuoleta be eiles leidzia ir t.t. nu buvau nustebinta nerealiai. thumbup.gif

ačiū už įspūdžius, dar labiau susigundžiau bigsmile.gif
svarbiausia, kad vyras jau susitaikęs su mano aistra augmenijai, tai net nenustebo, kai jam savo ketinimus išreiškiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 07 vasario 2007 - 08:22
Apgavau hiacintus biggrin.gif

user posted image

Sorry, už nuotraukos kokybę, fotografavau mobiliaku, nes fotoaparato neturiu ax.gif
Atsakyti
svarstau dėl važiavimo į parodą Olandijoj g.gif .Suprantama kad ten pažiūrėti yra ką blink.gif tik aš esu tokia realistė ir mėgstu suderinti naudinga su malonumu .todėl noriu kad parašytų tie kas buvo ,bet ne tie ,kurie žavisi bet kuo ,kas žalia .Užsiimu apželdinimu todėl noriu ne tik pamatyti ,bet ir turėti galimybę parsivežti kažkokį retesnį augalėlį .Ar ten yra tokių galimybių schmoll.gif
Atsakyti
As tai jei kada vaziuosiu, tai be agenturos, o savarankiskai.
Atsakyti