Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

ir dar noriu papildyti ,užmiršau ax.gif .Reikia tą rastą išdžiovinti ir nužievinti .UŽUOJAUTA unsure.gif nes tai nežmoniškai sunkus darbelis .Betgi kitaip atrodys tarsi neišbaigta ,o kai dar po kiek laiko pradės pats luptis doh.gif tai nutarsi kad geriau jį paversti į kurą
Atsakyti
Arnela, aš irgi apželdintoja mirksiukas.gif O sodinsiu į rąstą žemuoges. Gyvenu vienkiemy sodyba užima apie 3 ha. doh.gif , nors gyvenam ne ūkiškai. Čia likimas iškrėtė miestietei pokštą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Tikiuosi bus smagu ir naudinga visoms bendrauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 08, 22:25)
Arnela, aš irgi apželdintoja  mirksiukas.gif  O sodinsiu į rąstą žemuoges. Gyvenu vienkiemy sodyba užima apie 3 ha.  doh.gif , nors gyvenam ne ūkiškai. Čia likimas iškrėtė miestietei pokštą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Tikiuosi bus smagu ir naudinga visoms bendrauti  drinks_cheers.gif

NU VOT BUSIU TRECIA gathering.gif As taip pat zeldintoja. Manau galesime pasidalinti patirtimi ax.gif
Atsakyti
O kur gi Jurgita&P prapuolė kad apie savo tvenkinį nieko nepasakoja. Keliose temose jos klausiu, bet ji tikriausiai iš džiaugsmo nuo jo neatsitraukia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Išdykėle tu kažka maišai. Tvenkinio aš nekasu ir net nemanau kasti, nebent mažiuka mažiuka fontaniuka pasidaryčiau. Aš tik daržus siūliausi jums padėti paravėti vasarą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 08, 23:15)
Išdykėle tu kažka maišai. Tvenkinio aš nekasu ir net nemanau kasti, nebent mažiuka mažiuka fontaniuka pasidaryčiau. Aš tik daržus siūliausi jums padėti paravėti vasarą smile.gif

Oi, labai atsiprašau 4u.gif Norėjau parašyti Jurgita123 doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gritė @ 2007 02 08, 12:37)
Ir gerai išėjo?

Dar nezinia, bus matyt kai suaugs. Kolkas tai gerai smile.gif

Oho kiek apzeldintoju turim, tai uzkamuosim jus klausimais. smile.gif ax.gif
Atsakyti
3k VALIO ,Pasirodo kad visai netikėtai radau bendraminčių-apželdintojų 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Išdykėlei noriu pasakyti kad gerai ,kad esi apželdintoja , nes tuomet tikrai rasi sprendimą kaip į tą rąstą žemuoges susodinti mirksiukas.gif ,ir tau tikrai nereikia mano patarimų .Juolab kad sodyba kaimiško stiliaus .Kurk ir džiaukis ,sėkmės . bigsmile.gif Okas dėl kilusių klausimų kitoms mergaitėms ,manau patarsim kiek tai įmanoma ir kiek nesikerta su mūsų darbu ,už kurį gaunam pinigėlių .juk negali žmogus visko žinoti ,mes pačios dar VISKO galim ir nežinoti verysad.gif .Be to kiekviena turim savo stilių .Aš asmeniškai patarsiu kiek galėsiu ,man smagu kai žmonės neabejingi grožiui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arnela @ 2007 02 09, 10:01)
3k VALIO  ,Pasirodo kad visai netikėtai radau bendraminčių-apželdintojų 4u.gif  4u.gif  4u.gif .Išdykėlei noriu pasakyti kad gerai ,kad esi apželdintoja , nes tuomet tikrai rasi sprendimą kaip į tą rąstą žemuoges susodinti  mirksiukas.gif ,ir tau tikrai nereikia mano patarimų .Juolab kad sodyba kaimiško stiliaus .Kurk ir džiaukis ,sėkmės . bigsmile.gif Okas dėl kilusių klausimų kitoms mergaitėms ,manau patarsim kiek tai įmanoma ir kiek nesikerta su mūsų darbu ,už kurį gaunam pinigėlių .juk negali žmogus visko žinoti ,mes pačios dar VISKO  galim ir nežinoti  verysad.gif .Be to kiekviena turim savo stilių .Aš asmeniškai patarsiu kiek galėsiu ,man smagu kai žmonės neabejingi grožiui  biggrin.gif

O kur to amato mokinaisi biggrin.gif ,įdomu gal kokių kursų būna,labai man patinka tokie dalykiukai wub.gif
Atsakyti
Zemkej, KTU - zemetvarka lygtais... As pati masciau stot, bet tai jau butu trecia specialybe. Tai galvoju su kokiais kursais greiciau prasisukt eitu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 02 09, 12:21)
Zemkej, KTU - zemetvarka lygtais... As pati masciau stot, bet tai jau butu trecia specialybe. Tai galvoju su kokiais kursais greiciau prasisukt eitu.

Mane daugiau ir domintų kursai,šiaip dėl saves norėčiau,na kaimynui kokį patarimą duoti,bet dirbti nesiruošiu.Todėl manau ir kursų gana.
Atsakyti
Kaune laisvės al. [tik nr neatsimenu ]yra toks mokymo centras ,,RIGVEDA''.Įsivesk šį pav .internete ir susirasi kontaktus.Tai ten yra berods ir visų modulių mokymas ,ir dar 3modulis ,tai kompiuterinis apželdinimas.Kursai labai patogiu laiku ,kiek žinau šeštadieniais iš ryto .žodžiu rasi tel. nr .ir viską sužinosi thumbup.gif .SĖKMĖSMOKSLE. drinks_cheers.gif
Atsakyti