Įkraunama...
Įkraunama...

Lovų užtiesalai

QUOTE(kaiga @ 2012 03 23, 16:54)
Lovų užtiesalai gali būti ir kailiniai iš kokiu kailiuku susiūti, mačiau labai įspūdingai atrodo ...

As irgi maciau, grazus, bet gana dideli, reikia vietos kur deti uztiesala nakciai. Ir vasara tokio nesinores, ziema i juos vis ziurejau, o atejus pavasariui jau nebenoriu. O man ir netinka, nes musu siena gyvuliuko kailio imitacija, tai butu labai daug kailio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 03 23, 18:43)
As irgi maciau, grazus, bet gana dideli, reikia vietos kur deti uztiesala nakciai. Ir vasara tokio nesinores, ziema i juos vis ziurejau, o atejus pavasariui jau nebenoriu. O man ir netinka, nes musu siena gyvuliuko kailio imitacija, tai butu labai daug kailio  biggrin.gif

na taip vasara kailio tiek daug nesinori kai už lango šilta, aš ta pledą mačiau internetinej svetaineje lygtais interjeras.lt. ten tokiais kvadrateliais susiutas tik dydžio man mazesnio reiktų nei ten pateiktas. smile.gif
Atsakyti
man graziausi ir prabangiausi uztiesalai is kailio - lapes ar audines. zinoma, jie labai brangus, taciau nera ka lyginti su visais kitais! ka manote, mielosios?
Atsakyti
QUOTE(Veronique @ 2012 04 19, 12:57)
man graziausi ir prabangiausi uztiesalai is kailio - lapes ar audines. zinoma, jie labai brangus, taciau nera ka lyginti su visais kitais! ka manote, mielosios?

Dar nemaciau lovos uztiesalo is TIKRO kailio g.gif
Bet maciau daug graziu netikru kailiuku, taip, grazu, net sau galvojau toki nusipirkti, bet pagalvojau, kambarys nedidelis, didziausia dali uzima lova, tai puse kambario butu - kailis blink.gif biggrin.gif Plius prie to, pas mus tapetai kaliuko imitacija biggrin.gif O kailiniu pagalveliu neatsisakyciau ir prie lovos jau nusiziurejau balta kailini kilimeli wub.gif biggrin.gif Skonio reikalas ir svarbiausia atsizvelgti i viso kambario interjera 4u.gif V
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 04 19, 14:08)
Dar nemaciau lovos uztiesalo is TIKRO kailio  g.gif
Bet maciau daug graziu netikru kailiuku, taip, grazu, net sau galvojau toki nusipirkti, bet pagalvojau, kambarys nedidelis, didziausia dali uzima lova, tai puse kambario butu - kailis  blink.gif  biggrin.gif Plius prie to, pas mus tapetai kaliuko imitacija  biggrin.gif  O kailiniu pagalveliu neatsisakyciau ir prie lovos jau nusiziurejau balta kailini kilimeli  wub.gif    biggrin.gif Skonio reikalas ir svarbiausia atsizvelgti i viso kambario interjera  4u.gif V

O aš ne tik mačiau,bet ir turėjau, nepatiko, neeee...dulka, šeriasi, nieko gera, vienu žodžiu...geriau dirbtinis, išsitepė- išskalbei ir taškas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 04 19, 13:08)
Dar nemaciau lovos uztiesalo is TIKRO kailio  g.gif
Bet maciau daug graziu netikru kailiuku, taip, grazu, net sau galvojau toki nusipirkti, bet pagalvojau, kambarys nedidelis, didziausia dali uzima lova, tai puse kambario butu - kailis  blink.gif  biggrin.gif Plius prie to, pas mus tapetai kaliuko imitacija  biggrin.gif  O kailiniu pagalveliu neatsisakyciau ir prie lovos jau nusiziurejau balta kailini kilimeli  wub.gif    biggrin.gif Skonio reikalas ir svarbiausia atsizvelgti i viso kambario interjera  4u.gif V

tikrai yra kailiniu uztiesalu maciau kazkuriame skelbimu portale pardavinėja bebro kailio labai simpatiska pagalvėles ustiesala ir pleda ar uzklota.
Atsakyti
O jus ar perkate tokias prekes internetu?  rolleyes.gif

As irgi pirkau lovatiese internetu, irgi nenuvyle, ypac patiko, kad sudetyje yra medvilnes ir kad is dvieju pusiu galima naudoti. Pirkom tokia, tik rastas kitas, tik lyg pigiau mokejom, kaina truputi pakele , bet sita man net grazesne uz musu wub.gif

http://pigu.lt/balda...iese?id=3393197
Atsakyti
Prisidedu prie paskutinių komentarų, kad bent manęs pirktos internetu nei kiek nenuvylė. smile.gif
Atsakyti
Turime lovos uztiesala siuta is medziagos kaip ir naktines musu miegamojo uzuolaidos, taciau uztiesusi buvau gal pora kartu.. Mums tai visiskai nereikalingas daiktas. Kadangi gyvename name, i miegamaji jokie sveciai tikrai nedaeina smile.gif o ir patys ryte patalyne pasiklojame tvarkingai, man musu patalyne pati savaime grazi ir lova puosia, svari visuomet, ir uztiesimo nebereikia..
Atsakyti
Sveiki,

ar būna kur nors pirkti užtiesalų sofai-kampui? Ar tik siutis pačiam? ax.gif
Atsakyti