Sveikutes, persikelem i nauja buta ir turim papildomai dvi lovas, kurias neturiu kuo uztiesti.
Pasidalinkit patirtimi kuo jus uztiesiate savo lovas. Noreciau ko nors grazaus ir netradicinio. Turiu kelis variantus: siuti, pirkti parduotuveje(brangus ir negrazus) arba ieskoti pigiu rubu parduotuvese.
.......na va man irgi problemele,sestadieni pasistatem nauja lova,o uzklot nera kuo,seno nenoriu deti ant naujos lovos siandien biski vaisktinejau ir ziurinejau,bet,kad labai jau brangus ir kaip tu sakai tikrai nera grazus,kilo mintis,gal dirbtino kailio nusipirkt uzklota,man jie visai patinka
...........na grazu tas kailiukas,bet dulkes ir tie plaukai nuo jo tai sersis ........mano drauge svetainej uzsidejo dirbtino kailio uztiesalus ant kampo,nu labai grazu bet plauku tikrai daug,bent po tuo kailiu...........o miegamo lovoj,tai juk paklode bus po kailiu????
pas mane miegamojo lova uztiesta didziuliu storu dekiu, jis toks minkstas ir siltas, kartais susigundau ilyst po juo pasnaust o va salone stovi sena sofa, tai as ja uztesiau istrizai languota skraiste a la kaimas o po to nusipirkau didziuli kailini briedi, tai jis dabar karaliauja ant sofos
Pas mane visai grazu (man), nors ir neorginalu Persikelem i nauja buta, isigijom baldus, tai irgi ishkilo problemele kuo gi lova uztiesti. Parduotuveje lyg ir radau mazdaug ko noriu, bet arba spalva netikdavo, arba audinys, arba ishmatavimai... a paskui netycia atradau vieta, kur prekiauja savo produkcija "Padvaiskas ir Ko". Nieko ypatingo.. bet man visai patinka. Jei idomu, galit pasiziureti kazka panashaus:
...........mes "Padvaiskas&Ko" pirkom ciuzini,buvo ten priklotu tu lovu ivairiausiais uztiesimais,bet,kad nelabai man jie ten patiko,kazkaip nebuvo spalvu pasirinkimo,arba labai tamsus,arba labai margi ...o ir kaina 213 litu,
mes ir persikelem i savo buta.kadangi pinigeliu nera tiek,kad galetume leist juos uztiesalams,tai kol kas sukames,kaip ismanom. miegamajam lova uztiesiam avikailio (bauer ar pan firmos) uztiesalu.svetainej irgi buvom tokiu uztiese,bet nuemem,kadangi jis originalus ir ziauriai vrangus,be to,dovana,tai nesinorejo jo ten trint.tai laikinai uztiesem su paprastu senu uztiesalu.o dabar pati neriu marga deki,kuribus galima panaudot ir uztiest sofai.jauku ir smagu,netradiciska beje,labai fainu uztiesalu ar siaip dideliu medziagos gabalu,is kuriu galit siut uztiesalus,yra devetuose.va neseniai maciau sodriai melyna,kaip ir kailio imitacijos,bet nesiserianti,tai man labai patiko
O as visai nieko netiesiu ant lovos. Miegame tik miegam, tai tik is ryto graziai kaldras sukloju ir viskas. O svetainej kampas tamsiai zalias (medziaga kaip barchatas, su tokiu pukeliu, nezinau kaip vadinas). Tai ir nematau reikalo tiesti nieko. Kazkada galvojau miegame balto dirbtinio kailio padaryt uztiesala, bet vyrui kailiai nelabai, tai nieko ir netiesiam Ir problemu ner
O as visai nieko netiesiu ant lovos. Miegame tik miegam, tai tik is ryto graziai kaldras sukloju ir viskas. O svetainej kampas tamsiai zalias (medziaga kaip barchatas, su tokiu pukeliu, nezinau kaip vadinas). Tai ir nematau reikalo tiesti nieko. Kazkada galvojau miegame balto dirbtinio kailio padaryt uztiesala, bet vyrui kailiai nelabai, tai nieko ir netiesiam Ir problemu ner
Ir as taip darau.Pradzioj ieskojau,bet tinkamo kolorito neradau,tai ir pasiliko be uztiesalo.O dabar kaip patogu, sukisai patalyne ir viskas.O ir vaizdelis fainas-ciuzinio gobelenas sviesus,labai tinka.
Mano aukle labai graziai padarydavo is paltines arba kokios kitos storos ir minkstos medziagos nu kad butu prie kuno isiskarpo tokius kvadraciukus ar staciakampius galima ir tokias juostas per visa lova ir paskui jas baltu siulu tarpusavyje sumezga nu jau atrodo man tai fantastiskai kai pamaciau tai net supavydejau kad as tokia vepla ir nemoku taip graziai pasidaryti, ) arba dar galima is skiautiniu pasisiuti Pabandyk nueiti i foruma siuvimas mezgimas ten manau tikrai rasi geru patarimu http://www.supermama...wtopic=933&st=0
"Aš tikiu, kad draugai yra tylus angelai, kurie pakelia mus, kai patys sparnai aukštyn nepakyla."
.......jo cia sakyciau jau reikia turet kantrybes,kurios as neturiu,megzti moku,bet tokio dydzio lovos uztiesima,tai manau tikrai,kad ,jau geriau siusiu kazka is gabaliuku,vaziuosiu sestadieni i audiniu paduotuve ,prisipirksiu medziagos ir bandysiu kazka!