Įkraunama...
Įkraunama...

Įgimta infekcija

mes ryt einam pakartuoti genetinius (paskui reikes issiusti pastu ta siuntima su ats.,). kai sueis vienas menesiukas reikes pakartuoti kraujo tyrima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2007 07 11, 23:10)
mes ryt einam pakartuoti genetinius (paskui reikes issiusti pastu ta siuntima su ats.,). kai sueis vienas menesiukas reikes pakartuoti kraujo tyrima rolleyes.gif

Cia is kulniuko eme krauja,jei gerai supratau,tai toki tyrima visiems vaikuciams daro.
Atsakyti
QUOTE(Juritele @ 2007 07 12, 11:27)
Cia is kulniuko eme krauja,jei gerai supratau,tai toki tyrima visiems vaikuciams daro.

po du kartus? Mums antra karta siandien ims rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2007 07 12, 11:42)
po du kartus? Mums antra karta siandien ims  rolleyes.gif

Mums ir eme du kartus ax.gif
Atsakyti
Mano mergytė irgi gimė su kraujo infekcija. Dar gydytojai laiku nepastebėjo, nuo tos infekcijos dar ir meningitas atsirado verysad.gif Kai pakilo temperatura iki 39,7 ir prasidėjo traukuliai tada tik gydytojai iškvietė reanimobilį iš Vilniaus ir skubiai išvežė mano vaiką. Mergaitei jau buvo 10 parų. Prieš tai temperatura buvo nuo 37,3 iki 38,7 ir visi tvirtino kad vaikas perkaista, nes kitų simptomų juokių nebuvo (ir dar lauke +33-35). Tai reanimacijoje pragulejo vaikas 4 dienas, nustatė kraujo infekciją ir sunkios formos meningitą. Paskui dar išnešiotų naujagimių skyriuje gulėjome. Iš viso pragulėjom 21 dieną, leido 3 antibiotikus. Ačiū dievui viskai gerai baigėsi. Sakė kad labai retas atvėjis , kad be komplikacijų. Dabar mergaitė labai judri. Per metus daugiau nei karto nebuvo pakilusi tepperatūra, ir sloga buvo tik 2 kartus, tai galima sakyti kad ir nesirgom nei karto daugiau.
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2007 07 12, 14:22)
Mano mergytė irgi gimė su kraujo infekcija. Dar gydytojai laiku nepastebėjo, nuo tos infekcijos dar ir meningitas atsirado verysad.gif Kai pakilo temperatura iki 39,7 ir prasidėjo traukuliai tada tik gydytojai iškvietė reanimobilį iš Vilniaus ir skubiai išvežė mano vaiką. Mergaitei jau buvo 10 parų. Prieš tai temperatura buvo nuo 37,3 iki 38,7 ir visi tvirtino kad vaikas perkaista, nes kitų simptomų juokių nebuvo (ir dar lauke +33-35). Tai reanimacijoje pragulejo vaikas 4 dienas, nustatė kraujo infekciją ir sunkios formos meningitą. Paskui dar išnešiotų naujagimių skyriuje gulėjome. Iš viso pragulėjom 21 dieną, leido 3 antibiotikus. Ačiū dievui viskai gerai baigėsi. Sakė kad labai retas atvėjis , kad be komplikacijų. Dabar mergaitė labai judri. Per metus daugiau nei karto nebuvo pakilusi tepperatūra, ir sloga buvo tik 2 kartus, tai galima sakyti kad ir nesirgom nei karto daugiau.

Svarbu viskas gerai mirksiukas.gif Musu irgi labai judri,nepagaunam biggrin.gif
Atsakyti
Musu mergaite gime su enterokoku, daktarai aiskina, kad tai nuo manes, bet galejo buti ir nuo kateteriu, kuriuos man state gimdymo metu. Kai mazyle gime viskas buvo gerai, dar daktarai juokavo, kad saunuole nepritrauke i plaucius mekonijaus, nes man vandenys gimdymo gale nubego zali, todel dare extra cezari. Deje, po valandos vaiko bukle eme sparciai blogeti, tada paaiskejo, kad visgi ji pritrauke i plauciukus verysad.gif Viskas buvo blogai, gavosi sepsis, infekcija isplito i krauja ir plaucius, is plauciuku pasirode kraujas, zodziu senai tiek verkusi nebuvau verysad.gif daktarai nieko gero nezadejo, bet po truputi mazyle pasveiko, man tai pats didziausias stebuklas 4u.gif
Keista kad Tau nepasake, kokia infekcija, nes siaip jie viska aiskiai papasakoja apie vaiko bukle g.gif
Atsakyti
Mes taip pat susidurem su sia problema verysad.gif , kai bandziua issiaiskinti, kas ir kodel, niekas is daktaru man taip ir neatsake...Tiktai tvirtino, kad tai nuo manes, bet kai pasakiau, kad niekuo nesirgau nestumo metu, aiskino, kad sloga gali sukelti igimta infekcija doh.gif Gavome antibijotikus 2 rusiu verysad.gif Idomiausia tai, kad kai imdavo pakartotinai kraujuka, kiekviena karta rezultatai buvo skirtingi, tai geri, tai vel blogi verysad.gif Po 10 dienu mus israse is lygonines, nusiunte i Santarishkes pasitikrinti, tai ten niekaip negalejo suprasti, ko as cia atvaziavau...O kai daremes pakartotinai genetini, tai sesele pasake man, kad tik is Raudonojo kryziaus lygonines vaikuciai atvaziuoja su tokia diognozee g.gif
Patys uzkrecia leliukus ir kad tik juos niekas neapkaltintu vercia visa kalte ant mamyciu... verysad.gif
Atsakyti
Mano sūnelis gimė taip pat su įgimta infekcija, pirmiausiai pasakė, kad neišnešiotas, vėliau jau tvirtino, kad parnešiotas. Dar vis Santariškėse reanimacijoj guli (jau 13 parų), bet dar neaišku kokia ta bakterija yra, tai leidžia krūvą antibiotikų ir žiūri kas bus. O kai paklausiau nuo ko ta infekcija atsirado, tai atsakymas buvo, kad ji yra įgimta, o atsirast galėjo nuo bet ko, nors aš ir niekuo nėštumo metu nesirgau... Pokalbio eigoje gydytoja pasakė, kad galėjo net ir nuo sugedusio danties, ar neplautų rankų, bet man tai atrodo visiškas apsurdas...
Atsakyti
Mano mažylis irgi gimė su įgimta infekcija, sekančią dieną po gimimo buvom nuvežti į santariškes ir ten 10 dienų leido antibiotikus trijų rūšių. Buvo žiauru, tokiam mažam žmogučiui į galvytę įstatė kateterį, o rankytės buvo pamėlusios nuo dažno kraujo ėmimo tyrimams. Kiekvieną dieną vis kažkokie tyrimai buvo atliekami.. priežasties nerado, bet gydytojai aiškino, kad infekcija nuo mamos. Bet juk neštumo metu jaučiausi gerai, viską atrodo buvau išsityrusi.. verysad.gif Santariškėse vaikšto viena gydytoja, kuri visoms mamoms moralus skaito dėl venerinių ligų, tai vos šoko negavau, kai išgirdau, kad jei vaikui įgimta infekcija, vadinasi aš nešioju kažkokią lytiniu būdu plintančią ligą blink.gif Prigąsdinta vėliau išsityriau, nemažai sumokėti reikėjo už visus tuos tyrimus, ir aišku pas mane nieko nerado.. Tik vėliau sutikau vieną tokią puikią pediatrę, kuri buvo pakraupusi tokiomis gydytojų kalbomis, ji man pasakė, kad galėjo man infekciją patys gydytojai perduoti, kai neštumo metu žiūrėjo kaklelį, ar net paties gimdymo metu užkrėsti. Variantų įvairių yra.
Atsakyti
4u.gif sveikos

as ir prisidedu prie tu mamyciu kuriu vaikuciai gime su igimta CRB infekcija, bet kaip ir jus manu kad tikrai cia ne nuo mamos galejo uzsikresti.
Mes gimem melynos kaip slyvos, o daktarai virtino kad cia normalu ir vaikam pasitaiko, nors man viena vaika parodykit kuris vaiksciotu melynu veiduku ir tai butu normalu doh.gif verysad.gif po 2 paru man pranese kad vaikas turi ta infekcija, mat ji istyre nes pasirode kad per baltas kazkoks gime doh.gif apsurdas, juk vaiko kunelis buvo raudonas kaip ir turi buti o veidukas melynas us daug kraujosruvu. manau cia gimdykloj kazkur yra ta infekcija ir daktarai apsidrausdami istyre kiekviena vaika o mamoms pasaku priseka del ko tyre kas jiems pasirode. tuomet isiunte i santariskes ir mumsa leido antibijotikus ir dar vienus vaistelius, buvo net graudu ziureti, kaip katik gimusi glezna mergaite ka patirti turi verysad.gif unsure.gif
grizus namo dar pienlige atsirado nuo antibijotiku ir visa veiduka tokias spuogeliasi baltiminiais ismete, kazkoks siaubas, doh.gif kiek tie vargsiukai turi patirti
Atsakyti
Manoji irgi turėjo įgimtą infekciją. Nėštumo pabaiga nebuvo sklandi - man pienligė atsirado+ėmė kilti spaudimas, kas baigėsi preeklampsija ir gimdymu 36 savaičių. Antibiotikus gavo kelias dienas, jau net nebepamenu, bet po savaitės buvom namie smile.gif
Tuoj bus 2 metukai, rimtesnių ligų nesam turėję, tfu tfu tfu. Tik slogytės kelios ir disbakteriozė sukakus maždaug pusei metukų, kuris buvo kelis kartus atsinaujinus, nors negėrė jokių antibų... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jangaja: 22 rugsėjo 2013 - 14:40