QUOTE(sirenita @ 2007 06 08, 18:52)
Sveikos..zodziu ir as papasakosiu savo istorija...gimusi AMANDA buvo ivertinta geriausiu ivertinimu pagal apgar skale...viskas buvo gerai uz poros valandu man ja vel atnese maitinti...as jai duodu valgyti o jinai klykia ne savo balsu...
nzn ka daryt juk pirmas vaikas ir panasiai,vyras iskviete seseles,nei viena nenuramino...isnese ja i is musu palatos...
grista daktare ir sako jai uzdeta deguonies kauke nes jai truksta oro
ir jinai sianakt bus spec.skyriui...as uzmikt negaliu verkiu baisiausiai...ateina 2 valanda nakties sako...atvaziuoja isvest jusu vaika nes mes neturi me spec.aparatu kokius turi Kauno Klinikos...As gimdziau MAZYLYJE...tai va nakti isveze vaika...vyras paskambino i klinikas sako ar viskas gerai?sako jo viskas gerai atvaziuokit ...tai po pietu nuvaziuojam...vyras jau uzsake privacia palata kad visi trys ten paguletume viena diena ar ten dvi...atvaziuojam ir mane priveda prie mano dukrytes
o jinai guli po aparatais...su deguonies kauke,rankytej idurta adata ir per ja leidzia antibijotikus...Mes klausiam kas yra juk mums sake kad jinai sveika...O DAKTARE ATSAKE JAI IGIMTA KRAUJO INFEKCIJA...
PRAGULEJOM 10 DIENU...bet mano dukra NUO PAT GIMIMO buvo labai nerami
klykdavo naktim...2 dienas per visus metukus jinai miegojo visai be verkimu
ir tai va viena naktis buvo visai neseniai...dabar jai jau virs metu aisku ir dabar megeja paverkt nes yra jautresne negu kai kurie vaikai...bet dabar pasidarius labai aktyvi...
nzn ar kalta ta infekcija ar kas del vaiko jautrumo...bet as tik taip speju...nes nemanau Kad yra gerai paros kudikiui gauti 2 kartus i diena antibijotikus...ir taip 10 dienu 

Mano ir mergaite labai judri,net kartais pagalvoju,as rami vyras irgi,o jau mergaite tai speju gaudyt,ir dar dabar niekur nelieka viena visur nori but su manim

Norejau paklaust,o gal tau aiskino,del ko ta igimta infekcija?