na pavyzdžiui aš negaliu pakęsti moliūgo. Jo nei valgau nei noriu... Bet mano mažoji jį dievina... tai ką man nebeduoti jai moliūgo? Aš nugalėjau save. Perku- ruošiu (nors kartais pačiai net priklu) vaiko norai ir poreikiai man svarbiau už maniškius kvailus įsitikinimus, kad moliūgas- šlykštu... nevalgomas...
Dabar dar: pomidoras: daviau paragauti čia prisiskaičiusi- sugadinau košę, vaikas nevalgė.
Dėl užšaldymo- šaldau tik ką nupirktą mėsą. Savo darytų produktų nešaldau- dingsta dalis naudingų medžiagų, vitaminų...
Dėl šildymų: šildau tik tą dieną gamintą maistą- 1 kartą duodu ką tik pagamintą- su mėsa, antrą kartą jau pašildau daržoves, tada sumalu ir duodu (ir tai širdelę sopa, bet studijuoju, lankau kursus, dar vyrui pietus paruošt reikia, namus sutvarkyt... nespėju kitaip, košę dar ryte išverdu, pietūs ir švieži, bet vat vakarienė nukenčia

)
poro dar nedaviau- bet jei galima duosiu duosiu.
Kiaušinio trynį dabar- alergijos amžiuje pataria duoti tik nuo 1 metų.
Kepenėles daviau paragauti- tačiau tik 1 kartą nors ir patiko- bet nustojau- pagalvojau, kad daug sunkiųjų metalų...
Kaip aš darau košes? Kaip ir visi:
Grikiai, morkos, žalioji cukinija. Viskas išvirta, pagardinta truputuką sviestuko (bet dažniausiai jei tik nevalgo) jei sudedu lygiomis dalimis- valgo- jei pagrindas grikiai- ne. Maniškė nemėgsta kruopų.
Ryžiai moliūgas bulvė. Šią valgo bet kokiomis proporcijomis- jei prasčiau valgo vėlgi truputuką sviestuko (kaimiško) ir viskas
mėsiškos pietų košės:
Jautiena(kiaulienos išpjova, vištienos, kalakutienos file)- bulvė, morka, o tada jau interpretacijos skoniui suteikti

arba truputukas žaliosios cukinijos, ar kalafijoro, ar (žiedinis kopūstas) ar briuselio kopūsto, ar paprasto kopūsto žirniais ar be nieko. Čia nededu nei sviesto nei kito riebalo... manau kad sultinyje vis tiek yra kažkiek riebaliuko...
Visokios greito paruošimo košelės mano princesei iš viso nepatinka... retais atvejais suvalgo pora šaukštelių. ir 1 kartą yra suvalgius gal net 50ml.bet aš bent į savaitę kartą duodu paragauti (dėl įvairovės)