Laba diena. As labai noreciau suzinoti Palmyros Kelertienes kontaktus.... Gal kas galit pasakyti ? Aciu
Papildyta:
Tiesa pamirsau parasyti savo emaila. ramintaka@yahoo.com Aciu
Sveiki, gal ir man galėtumėt parašyt Palmiros kontaktus: laura.stepan@gmail.com
Sveiki, bukit geri, kas zinot, kaip rasti Palmira parasykite jos kontaktus ir az arba vilmantas@rygveda.lt. Busiu be galo dekinga

Sveiki visi
Matau, kad visus čia esančius domina tas pats klausimas. Dėja, aš irgi nežinau ponios Palmiros adreso, bei norėčiau jį gauti...
Kiek teko stebėti spaudoj bei matyti per TV, jos prognozės "pataiko", nors ir nevisada. Mane domina asmenininiai horoskopai. Gal kas žino, ar buvo užsakęs jį pas Palmira? Kiek tai kainuoja?
Skaičiau, kad Vilniuje yra toks centras Du Pasauliai (www.dupasaulai.com), ten irgi sudarinėja asmeninius horoskopus. Gal kam teko ten apsilankyti bei užsakyti horoskopą ? Kokie būtų atsiliepimai?

Matau, kad visus čia esančius domina tas pats klausimas. Dėja, aš irgi nežinau ponios Palmiros adreso, bei norėčiau jį gauti...
Kiek teko stebėti spaudoj bei matyti per TV, jos prognozės "pataiko", nors ir nevisada. Mane domina asmenininiai horoskopai. Gal kas žino, ar buvo užsakęs jį pas Palmira? Kiek tai kainuoja?
Skaičiau, kad Vilniuje yra toks centras Du Pasauliai (www.dupasaulai.com), ten irgi sudarinėja asmeninius horoskopus. Gal kam teko ten apsilankyti bei užsakyti horoskopą ? Kokie būtų atsiliepimai?
O jus pabandykit kreiptis i astrologe Saule, ar pasiskaitineti puslapyje horoskopas.lt

negaliu nieko gero pasakyti apie "Du pasaulius", buvau pries keleta menesiu, tai labai nepatiko, tik sumokejau pinigus, o naudos jokios-aferistu gauja.Visiskai ne i tema viska sake, net panasumo nera.Imone isteigta vien komercijos tikslais, pati ten daugiau neisiu ir kitiems nerekomenduoju.
niekas kontaktu neparaso, bet girdejau kad Palmyros horoskopas kainuoja nuo 500 lt... Jei kas daugiau informacijos turit, buciau dekinga...
sveikos mergaites, gal kuri zinote Palmiros kontaktinius duomenis. Jei galite atsiuskite rosandra@one.lt didelis aciu

QUOTE(ramkeka @ 2007 01 17, 18:55)
niekas kontaktu neparaso, bet girdejau kad Palmyros horoskopas kainuoja nuo 500 lt... Jei kas daugiau informacijos turit, buciau dekinga...

Taigi vien vardas kiek kainuoja