labai aciu
sveiki, nezinau ar cia zino kas , bet buciau dekinka jei kas parashytu man Kelertienes kontaktus, registracijos nr ar kazka panasaus i AZ.
labai aciu
labai aciu
O ar skaitete sestadienineje TV antenoje apie Palmyros prognozes zymiems zmonems BTV Sestadienio pusryciu laidose ?
Kiek pranasauta, tiek ne i tema ! Geriausia tai su Zvonkum: kad zmona rinktis tik ne ruse, o jau kai paaiskejo, kad ruse, tai kad tik ne Vandenis - o Zvonke, pasirodo, Vandene
QUOTE(ypata @ 2007 01 29, 22:27)
O ar skaitete sestadienineje TV antenoje apie Palmyros prognozes zymiems zmonems BTV Sestadienio pusryciu laidose ?
Kiek pranasauta, tiek ne i tema ! Geriausia tai su Zvonkum: kad zmona rinktis tik ne ruse, o jau kai paaiskejo, kad ruse, tai kad tik ne Vandenis - o Zvonke, pasirodo, Vandene 
Rimtai QUOTE(ypata @ 2007 01 29, 21:27)
kaip ten palmira lai kosi ar nors vyra ji turi
QUOTE(alius @ 2007 01 31, 23:21)
O ar vyro turėjimas/neturėjimas yra labai svarbus jos karjerai?
Sveiki, gal parasytumete kontaktus Palmiros i AZ? labai is anksto dekoju
Kodėl visos taip plėšotės dėl Palmiros? Jums reikia rekomendacijų, o ne jos kontaktų, taip paprasčiau patekti. Aš asmeniškai ja tikiu 50/50, nes per vienus rinkimus pranašavo, kad Lietuvos prezidentu taps A.Paulauskas
Buvau užsisakiusi horoskopą sau ir sūnui pas V.Azanovą (kažkas čia stebėjosi, kad jis astrologas) prieš 5 m. Labai patenkinta, daug kas išsipildė, žmogus išmano šitą reikaliuką. Atrodo, pasako kažką lyg netyčia, o paskui taip ir atsitinka...
Jo kontaktus internete lengvai rasit.
Buvau užsisakiusi horoskopą sau ir sūnui pas V.Azanovą (kažkas čia stebėjosi, kad jis astrologas) prieš 5 m. Labai patenkinta, daug kas išsipildė, žmogus išmano šitą reikaliuką. Atrodo, pasako kažką lyg netyčia, o paskui taip ir atsitinka...
QUOTE(Cerlina @ 2007 02 04, 17:15)
Kodėl visos taip plėšotės dėl Palmiros? Jums reikia rekomendacijų, o ne jos kontaktų, taip paprasčiau patekti. Aš asmeniškai ja tikiu 50/50, nes per vienus rinkimus pranašavo, kad Lietuvos prezidentu taps A.Paulauskas
Jo kontaktus internete lengvai rasit.
Matyt dabar Kelertienes bumas Buvau užsisakiusi horoskopą sau ir sūnui pas V.Azanovą (kažkas čia stebėjosi, kad jis astrologas) prieš 5 m. Labai patenkinta, daug kas išsipildė, žmogus išmano šitą reikaliuką. Atrodo, pasako kažką lyg netyčia, o paskui taip ir atsitinka...
Sveiki. Kas turit P. Kelertienės telefoną ar emailą, jeigu nesunku, atsiūskite į AŽ, arba Jurte5000@gmail.com Būsiu labai dėkinga.
QUOTE(vėtrė @ 2007 03 04, 00:03)
Sveiki. Kas turit P. Kelertienės telefoną ar emailą, jeigu nesunku, atsiūskite į AŽ, arba Jurte5000@gmail.com Būsiu labai dėkinga.
man ji gerai ispranasavo anais metais,pasake,kad apsives gyvenimas ...ir apsiverte,turiu vaika