Vakar mano gudruole mus labai nustebino. Nupirkom toki barskuti,nors ir neima i rankytes,bet labai juos stebi. Vakar as jai i rankyte idejau ta barskuti,ogi ziurejo ziurejo ir ziuriu kelia link burnytes
Jo nuo ligeliu ir bedeliu mes nepabeksim
Bet reikia gyventi ir dziaugtis nors ir mazais pasiekimais.
Vakar mano gudruole mus labai nustebino. Nupirkom toki barskuti,nors ir neima i rankytes,bet labai juos stebi. Vakar as jai i rankyte idejau ta barskuti,ogi ziurejo ziurejo ir ziuriu kelia link burnytes
Galbut ir nevalingai cia jai isejo,bet neisivaizduojat kiek su vyru apturejom dziaugsmo
Nu bet šaunuolė jūsų mažulė
O mūsų tai šnekorka baisi
Užeina moterai, nemiega, nori kalbėtis.Tai kai pradeda burkuoti mirk iš juoko
O gydytoja mums sakė, kad dar nežinosi, kaip čia jų galvelė surašys, gal viską supras, o gal nieko. Svarbiausia dabar gerai, o apie rytojų nereikia sukti sau galvos
O gydytoja mums sakė, kad dar nežinosi, kaip čia jų galvelė surašys, gal viską supras, o gal nieko. Svarbiausia dabar gerai, o apie rytojų nereikia sukti sau galvos
QUOTE(rasve @ 2007 02 12, 15:27)
Nu bet šaunuolė jūsų mažulė
Užeina moterai, nemiega, nori kalbėtis.Tai kai pradeda burkuoti mirk iš juoko
Nu musu Rugiles panasios ir charakterio bruozais
Neaisku,kaip joms bus tom galvytem,bet paziurek Rasve kiek dziaugsmo jos mums suteikia
QUOTE(rasve @ 2007 02 12, 14:27)
O jus jau vel is ligonines paleido
Nu mes jau ir akytes pasitikrinom,tai gyd sake kad po kol kas viskas gerai
Dar seimos gyd sako reiktu i Kauna vaziuot ausis pasitikrint. Bet man tai tikrai nera taip svarbu,zinau kad ji kazkiek girdi,nes reaguoja i garsus,dabar turim ir rimtesniu rupesciu,nei issiaiskint kiek ji girdi
Ta kelione i Vilniu labai gazdina
Gal biškį ir neramu, vis tik ilga kelionė, bet svarbiausia kad ten geras žinias pasakytų
Mums irgi dėl ausų reikėjo į kauną važiuot, bet dėl visokių ligelių teko atidėti, o mums ir nėra jau taip super svarbu ką ten pasakys.Girdi ji ta viena auyte ar negirdi, kiek ji abiem ausytėm girdi, tai ne svarbiausia dabar mums irgi.Kai sustiprėsim tada gal ir važiuosim.Nors mums gyvenimo nepakeis ką jie ten Kaune pasakys
QUOTE(rasve @ 2007 02 15, 15:53)
Gal biškį ir neramu, vis tik ilga kelionė, bet svarbiausia kad ten geras žinias pasakytų
Mums irgi dėl ausų reikėjo į kauną važiuot, bet dėl visokių ligelių teko atidėti, o mums ir nėra jau taip super svarbu ką ten pasakys.Girdi ji ta viena auyte ar negirdi, kiek ji abiem ausytėm girdi, tai ne svarbiausia dabar mums irgi.Kai sustiprėsim tada gal ir važiuosim.Nors mums gyvenimo nepakeis ką jie ten Kaune pasakys 
as labai dziaugiuosi kad jus labai sauniai gyvenate, jusu vaikuciai auga vis kiekviena dienele ir stipreja ir vis sulauksite ko nors naujo ir malonaus ir dziugins jusu deineles........
mano panelyte bronhitu serga bet eina vis geryn.... senden leidau i koncerta nes labai grazi dienele buvo.........
mano panelyte bronhitu serga bet eina vis geryn.... senden leidau i koncerta nes labai grazi dienele buvo.........
QUOTE(melodija @ 2007 02 16, 20:42)
as labai dziaugiuosi kad jus labai sauniai gyvenate, jusu vaikuciai auga vis kiekviena dienele ir stipreja ir vis sulauksite ko nors naujo ir malonaus ir dziugins jusu deineles........
Sveikutes mergytes
QUOTE(melodija @ 2007 02 16, 20:42)
Sveikit greiciau
Na va gryzom is Vilniaus kardiochirurgu konsultacijos
Istikruju tai nieko gero nepasake... As lyg ir buvau susitaikiusi...bet vel matyti uzjauciancias gydytoju akis ir tyliu balsu sakoma,kad padeti beveik negalima... Tai isgyventi vis is naujo labai sunku... Jauciuosi lyg zeme slystu... As viska zinojau,bet labai tikejausi,kad mums pades... Bet...
As ziuriu i ja verkiu,o ji man sypsosi... Nieko nebenoriu...Labai sunku....
QUOTE(Vir81 @ 2007 02 20, 20:08)
Na va gryzom is Vilniaus kardiochirurgu konsultacijos
Istikruju tai nieko gero nepasake... As lyg ir buvau susitaikiusi...bet vel matyti uzjauciancias gydytoju akis ir tyliu balsu sakoma,kad padeti beveik negalima... Tai isgyventi vis is naujo labai sunku... Jauciuosi lyg zeme slystu... As viska zinojau,bet labai tikejausi,kad mums pades... Bet...
Sveika,
visai netyčia čia užėjau, tikiuosi nesupyksi. Tavo žinutę skaičiau ir verkiau. Nežinau nei ką pasakyti, parašyti, tik labai tave suprantu. Pati tiesiog drebu dėl savo mažylės, tai jei kas rimčiau būtų kraustyčiaus iš proto. Kas vakarą meldžiuosi už savo mažylę. pasimelsiu ir už jus, gal gi viskas bus gerai.
stiprybės tau