Įkraunama...
Įkraunama...

Edvardso sindromas

Jo nuo ligeliu ir bedeliu mes nepabeksim verysad.gif Bet reikia gyventi ir dziaugtis nors ir mazais pasiekimais.
Vakar mano gudruole mus labai nustebino. Nupirkom toki barskuti,nors ir neima i rankytes,bet labai juos stebi. Vakar as jai i rankyte idejau ta barskuti,ogi ziurejo ziurejo ir ziuriu kelia link burnytes biggrin.gif Galbut ir nevalingai cia jai isejo,bet neisivaizduojat kiek su vyru apturejom dziaugsmo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu bet šaunuolė jūsų mažulė thumbup.gif
O mūsų tai šnekorka baisi biggrin.gif Užeina moterai, nemiega, nori kalbėtis.Tai kai pradeda burkuoti mirk iš juoko thumbup.gif
O gydytoja mums sakė, kad dar nežinosi, kaip čia jų galvelė surašys, gal viską supras, o gal nieko. Svarbiausia dabar gerai, o apie rytojų nereikia sukti sau galvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 02 12, 15:27)
Nu bet šaunuolė jūsų mažulė  thumbup.gif 
O mūsų tai šnekorka baisi  biggrin.gif  Užeina moterai, nemiega, nori kalbėtis.Tai kai pradeda burkuoti mirk iš juoko  thumbup.gif
O gydytoja mums sakė, kad dar nežinosi, kaip čia jų galvelė surašys, gal viską supras, o gal nieko. Svarbiausia dabar gerai, o apie rytojų nereikia sukti sau galvos  mirksiukas.gif

Nu musu Rugiles panasios ir charakterio bruozais thumbup.gif Kad snekorkos tai tikra teisybe,na mano kazkaip dabar jau truputi maziau. Bet va vakar uzejo vaikui vakare toks graudus momentas. Tokiu graudziu gergzdzianciu balseliu kazka pasakojo,kad vyras net nubego kamera atnest bigsmile.gif O ji ziuri tiesiai i kamera ir toliau postringauja tongue.gif Su vyru net iki asaru juokemes lotuliukas.gif
Neaisku,kaip joms bus tom galvytem,bet paziurek Rasve kiek dziaugsmo jos mums suteikia thumbup.gif Gyvenkime sia diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 02 12, 14:27)
Svarbiausia dabar gerai, o apie rytojų nereikia sukti sau galvos  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
O jus jau vel is ligonines paleido g.gif
Atsakyti
Nu mes jau ir akytes pasitikrinom,tai gyd sake kad po kol kas viskas gerai thumbup.gif thumbup.gif Dar seimos gyd sako reiktu i Kauna vaziuot ausis pasitikrint. Bet man tai tikrai nera taip svarbu,zinau kad ji kazkiek girdi,nes reaguoja i garsus,dabar turim ir rimtesniu rupesciu,nei issiaiskint kiek ji girdi g.gif Ta kelione i Vilniu labai gazdina verysad.gif
Atsakyti
Gal biškį ir neramu, vis tik ilga kelionė, bet svarbiausia kad ten geras žinias pasakytų mirksiukas.gif Mums irgi dėl ausų reikėjo į kauną važiuot, bet dėl visokių ligelių teko atidėti, o mums ir nėra jau taip super svarbu ką ten pasakys.Girdi ji ta viena auyte ar negirdi, kiek ji abiem ausytėm girdi, tai ne svarbiausia dabar mums irgi.Kai sustiprėsim tada gal ir važiuosim.Nors mums gyvenimo nepakeis ką jie ten Kaune pasakys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 02 15, 15:53)
Gal biškį ir neramu, vis tik ilga kelionė, bet svarbiausia kad ten geras žinias pasakytų  mirksiukas.gif  Mums irgi dėl ausų reikėjo į kauną važiuot, bet dėl visokių ligelių teko atidėti, o mums ir nėra jau taip super svarbu ką ten pasakys.Girdi ji ta viena auyte ar negirdi, kiek ji abiem ausytėm girdi, tai ne svarbiausia dabar mums irgi.Kai sustiprėsim tada gal ir važiuosim.Nors mums gyvenimo nepakeis ką jie ten Kaune pasakys  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Visiskai sutinku. Ojei tai butu tik ausytes...o dabar istikruju atrodo,galetu ir visai negirdeti,kad tik jokiu kitu ligyciu nebutu... Okai tu kitu bedeliu tiek daug doh.gif ,tai tas girdejimas nera pats svarbiausias.
Atsakyti
as labai dziaugiuosi kad jus labai sauniai gyvenate, jusu vaikuciai auga vis kiekviena dienele ir stipreja ir vis sulauksite ko nors naujo ir malonaus ir dziugins jusu deineles........
mano panelyte bronhitu serga bet eina vis geryn.... senden leidau i koncerta nes labai grazi dienele buvo......... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 02 16, 20:42)
as labai dziaugiuosi kad jus labai sauniai gyvenate, jusu vaikuciai auga vis kiekviena dienele ir stipreja ir vis sulauksite ko nors naujo ir malonaus ir dziugins jusu deineles........
mano panelyte bronhitu serga bet eina vis geryn.... senden leidau i koncerta nes labai grazi dienele buvo......... 4u.gif

Sveikutes mergytes 4u.gif Vaidulei linkime greiciau pasveikti console.gif ir daugiau nebesirgti 4u.gif Kaip tau melodija sekas,kaip darbelis?
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2007 02 16, 20:42)

Sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti
Na va gryzom is Vilniaus kardiochirurgu konsultacijos verysad.gif Istikruju tai nieko gero nepasake... As lyg ir buvau susitaikiusi...bet vel matyti uzjauciancias gydytoju akis ir tyliu balsu sakoma,kad padeti beveik negalima... Tai isgyventi vis is naujo labai sunku... Jauciuosi lyg zeme slystu... As viska zinojau,bet labai tikejausi,kad mums pades... Bet... cry.gif cry.gif cry.gif
As ziuriu i ja verkiu,o ji man sypsosi... Nieko nebenoriu...Labai sunku....
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2007 02 20, 20:08)
Na va gryzom is Vilniaus kardiochirurgu konsultacijos verysad.gif Istikruju tai nieko gero nepasake... As lyg ir buvau susitaikiusi...bet vel matyti uzjauciancias gydytoju akis ir tyliu balsu sakoma,kad padeti beveik negalima... Tai isgyventi vis is naujo labai sunku... Jauciuosi lyg zeme slystu... As viska zinojau,bet labai tikejausi,kad mums pades... Bet... cry.gif  cry.gif  cry.gif
As ziuriu i ja verkiu,o ji man sypsosi... Nieko nebenoriu...Labai sunku....

Sveika,
visai netyčia čia užėjau, tikiuosi nesupyksi. Tavo žinutę skaičiau ir verkiau. Nežinau nei ką pasakyti, parašyti, tik labai tave suprantu. Pati tiesiog drebu dėl savo mažylės, tai jei kas rimčiau būtų kraustyčiaus iš proto. Kas vakarą meldžiuosi už savo mažylę. pasimelsiu ir už jus, gal gi viskas bus gerai.
stiprybės tau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 20 vasario 2007 - 21:42