Įkraunama...
Įkraunama...

Edvardso sindromas

QUOTE(Vir81 @ 2007 02 20, 19:08)
Na va gryzom is Vilniaus kardiochirurgu konsultacijos verysad.gif Istikruju tai nieko gero nepasake... As lyg ir buvau susitaikiusi...bet vel matyti uzjauciancias gydytoju akis ir tyliu balsu sakoma,kad padeti beveik negalima... Tai isgyventi vis is naujo labai sunku... Jauciuosi lyg zeme slystu... As viska zinojau,bet labai tikejausi,kad mums pades... Bet... cry.gif  cry.gif  cry.gif
As ziuriu i ja verkiu,o ji man sypsosi... Nieko nebenoriu...Labai sunku....

Rugilyte yra laiminga turedama nuostabius tevelius jausdama ju siluma rupesti meile jei todel jin sypsosi budama laiminga ir gyvendama tas laimingas dieneles su jumi todel buk ir tu laiminga kad esate kartu sendien kas bus rytoj negalvok gal rytojus bus dar grazesnis uz sendien o jos sirduke isikapstys is dideliu bedu ir stabilizuosis gydytojai daug ka prisneka bet ne jiems sprest kas kiek gyvens as tikiu kad gyvensis ilgai ilgai.......... sypsokis padek mazytei savo sypsotis.....
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 21, 15:23)
maniske nuo gimimo su viena ausim negirdi,santariskese jai dave lasiuku,primigde truputi ir jau sujunge laidelius ant galvos,beliko tik i ausis ikist. oi patikekit kas ten dejosi.ten kazkaip kai ikisa i sausis ten tada spaudzia bugneli,sake kad suauges nepernesa tokio tyrimo,o cia mano mazutei 6men,ji taip verke,net melynuot pradejo,kvepavimas buvo sustojes. o tos vistiek ten kisa. stveriau vaika ir islekiau is ten. dabar tai visom kas siulo ta tyrima padaryt,sakau su jos sygebejimais,tai uztenka kad viena uasim girdi. sake kad narkoze duos. bet nenoriu vaiko kankint. uztenka jai tu narkoziu thumbup.gif

blink.gif blink.gif blink.gif

user posted image cia RUGILYTEMS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 02 25, 17:23)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
user posted image cia RUGILYTEMS mirksiukas.gif

4u.gif o kam tiek daug tokiu? blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 25, 16:28)
4u.gif o kam tiek daug tokiu? blink.gif ?

nu man kazkaip kosmariskai nuskabejo user posted image
Atsakyti
[quote=Vir81,2007 02 25, 13:07]

Zygutis siuncia Rugilytei daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 02 25, 17:31)
nu man kazkaip kosmariskai nuskabejo user posted image

tai tau taip nuskambejo,o man ten asaros kaip pupos riedejo,jos ja laiko ir kisa i ausis,ir sako reikia mamyte reikia.....
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 25, 19:21)
tai tau  taip nuskambejo,o man ten asaros kaip pupos riedejo,jos ja laiko ir kisa i ausis,ir sako reikia mamyte reikia.....

doh.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 25, 18:21)
tai tau  taip nuskambejo,o man ten asaros kaip pupos riedejo,jos ja laiko ir kisa i ausis,ir sako reikia mamyte reikia.....

nu tai ir sakau, kad siaubas user posted image
Atsakyti
Nu prisiskaičius čia apie tuos tyrimus tai fantazija atšoksta blink.gif Nors mudu su vyru tai jau nebegalvojam važiuot ausyčių coliukei tikrint, kol kas tai mažiausia bėda tos ausytės ax.gif
O aš paidžiaugiau kad mūsų mažulė rami, tai šiandien motera nerimsta doh.gif
Atsakyti
aha manajai irgi dare toki tyrima , i karta kai buvo 3mėn, poto 6mėn, poto 9mėn.,na šiaip tai nėra jau jis lb baisus, bet vaikui juk nepasaysi gulėk ramiai, ir dar tokiam mazam.
o su narkoze mes darėm tą tyrima, kai buvo 11mėn.
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2007 02 25, 20:43)
aha manajai irgi dare toki tyrima , i karta kai buvo 3mėn, poto 6mėn, poto 9mėn.,na šiaip tai nėra jau jis lb baisus, bet vaikui juk nepasaysi gulėk ramiai, ir dar tokiam mazam.
o su narkoze mes darėm tą tyrima, kai buvo 11mėn.

Tai kodėl taip dažnai tuos tyrimus jums darė g.gif
Papildyta:
Vir81, nu mūsų ciocikės tai labai panašios rolleyes.gif O sakyk kada jūsų mažulė galvytę pradėjo tvirtai laikyt g.gif
Atsakyti
Vir81, nu ir kaip judviejų naktelė ax.gif Aš tai būsiu prisigyrusi, vis nerami mūsų coliukė doh.gif
Atsakyti