Įkraunama...
Įkraunama...

Edvardso sindromas

QUOTE(Vir81 @ 2007 09 13, 18:46)
Apyranke gavau siandien thumbup.gif  Dabar abi jau turim thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Aciu tau Rasve  aciuks.gif
Kelione sekesi neblogai. Nuvaziuojant pramiegojo,parvaziuojant irgi rami buvo smile.gif

O ką jumspasakė gydytojai?
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2007 09 13, 18:46)
Apyranke gavau siandien thumbup.gif  Dabar abi jau turim thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Aciu tau Rasve  aciuks.gif
Kelione sekesi neblogai. Nuvaziuojant pramiegojo,parvaziuojant irgi rami buvo smile.gif

thumbup.gif VALIOOOOOO Labai šaunu ir labai džiaugiuosi dėl apyrankės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai faina kad patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip tai mes vaziavom tik del vaistuku. Nes svoris po truputi auga ir reikia didinti dozes. Bet gydytoja vienus vaistukus net nueme thumbup.gif Ir pasiklausiusi sirdute sake,kad siuo momentu viskas normaliai,ritmas kaip sveiko vaiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O kaip bus toliau-vienas Dievas tezino.
kaip tau Rasve? Ar jau eini i darbuka?
Melodija kur prapuolei? Kaip Vaidutei sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2007 09 20, 17:56)
kaip tau Rasve? Ar jau eini i darbuka?

O man tai nieko,dabar su paminklu vargstam.Tiksliau kariauju su meistrais doh.gif Jau tris mėnesiu žada padaryt,bet vis nepabaigia doh.gif Tai jau dabar griežtai ėmiausi,tai bent kažkiek pajudėjo darbai blink.gif
Į darbą jau varau, oi kol kas kaip sunku blink.gif Nieko nepamenu,visai tundra jaučiuosi blush2.gif
O jūs tai gastroliantės patapot,ane tongue.gif Kaip jūsų sloga,vis dar vargstat g.gif Nors mūsų vaikis irgi iš daržo su sloga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 09 21, 19:54)
O man tai nieko,dabar su paminklu vargstam.Tiksliau kariauju su meistrais  doh.gif  Jau tris mėnesiu žada padaryt,bet vis nepabaigia  doh.gif  Tai jau dabar griežtai ėmiausi,tai bent kažkiek pajudėjo darbai  blink.gif
Į darbą jau varau, oi kol kas kaip sunku  blink.gif  Nieko nepamenu,visai tundra jaučiuosi  blush2.gif
O jūs tai gastroliantės patapot,ane  tongue.gif  Kaip jūsų sloga,vis dar vargstat  g.gif Nors mūsų vaikis irgi iš daržo su sloga  doh.gif

Nu dabar jau ta sloga nezymi,bet visai nepametam.
Kas cia su tais paminklais visi vargsta. Kaip tie meistrai prisizada padaryt,o paskui tempia guma. TIkiuosi viskas jums greitai issispres.
Mano mazoji tai lovytej karusele lauzo doh.gif ,kai pagauna su abiem rankytem tai meskiukai lekia zemen doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2007 09 24, 21:26)
Mano mazoji tai lovytej karusele lauzo doh.gif ,kai pagauna su abiem rankytem tai meskiukai lekia zemen doh.gif  lotuliukas.gif

Nu šaunuolė thumbup.gif tai tuoj mamai sprandą nusuks lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes auginame dantukus toliau,turime jau 8 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Virsuj ir apacioj po keturis bigsmile.gif Tetukas musu sako kad apatiniai kreivi kaip tvora,bet vistiek grazuole mergina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2007 10 03, 22:28)
Sveikos 4u.gif
Mes auginame dantukus toliau,turime jau 8  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Virsuj ir apacioj po keturis bigsmile.gif Tetukas musu sako kad apatiniai kreivi kaip tvora,bet vistiek grazuole mergina tongue.gif

Džiaugiuosi, kad jūs šauniai laikotės ir lenkiat mus su dantukais 4u.gif wub.gif , mes tk 6 turim blush2.gif
Dabar sloguojam ir kosejam abi verysad.gif Gabyte vezu į masažus kad atsikosėtų, tai jie tokie nemalonūs, daug ašarų būna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 10 04, 14:34)
Džiaugiuosi, kad jūs šauniai laikotės ir lenkiat mus su dantukais 4u.gif  wub.gif , mes tk 6 turim  blush2.gif
Dabar sloguojam ir kosejam abi verysad.gif Gabyte vezu į masažus kad atsikosėtų, tai jie tokie nemalonūs, daug ašarų būna verysad.gif

Sveika 4u.gif O kur i masazus vaziuojat?
Sveikatytes Gabytei ir jos mamytei 4u.gif Nu va pralemkem jus su dantukais tongue.gif ,bet jus daugiau viskuo mus gerokai lenkiat tongue.gif Svarbiausiai tai kad mes turim tas mazas pupytes 4u.gif ir jos mus dziugina kiekviena savaip biggrin.gif
Atsakyti
Vir81, tai jums greitai dantys dygsta blink.gif kaip grybai po lietaus tongue.gif Kaip jums sekasi valgyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 10 09, 08:06)
Vir81, tai jums greitai dantys dygsta  blink.gif  kaip grybai po lietaus  tongue.gif  Kaip jums sekasi valgyti  g.gif

Sveika 4u.gif Valgyti tai sekasi sunkokai. Jau buvo pradejusi,net tris paras valge pati irgan neblogai thumbup.gif bet vel kazkas jai uzejo,nebenori valgyt g.gif Na bet vistiek zonduoju vis reciau.
kaip tau sekasi darbuke? Kaip siaip jautiesi? Kaip Kristupas gyvena?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2007 10 10, 11:50)
Sveika 4u.gif Valgyti tai sekasi sunkokai. Jau buvo pradejusi,net tris paras valge pati irgan neblogai thumbup.gif bet vel kazkas jai uzejo,nebenori valgyt g.gif Na bet vistiek zonduoju vis reciau.
kaip tau sekasi darbuke? Kaip siaip jautiesi? Kaip Kristupas gyvena?
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš vis negaliu pamiršt jūsų valgymo doh.gif Mūsų dar buvo mažuliukė,ji taip nevargo unsure.gif Bet ką dabar,kaip aš sakau,gyveni ir tiek gyvas į žemę nelįsi. O jūsų mažulė jus vis džiugina savo pasiekimais bigsmile.gif ir pilna burna dantukų, faina thumbup.gif
darbe kaip darbe,nieko gero tongue.gif geriau buvo sėdėt namie lotuliukas.gif jau baiginėja paminklą, dar variau sakyt,kad pataisytų,nes man šis tas nepatiko. Bijau ir laukiu,ką jie ten man suraitys, sukonstruos, tikiuosi patiks doh.gif Jau turėtų greitai pastatyt rolleyes.gif Vaikis tai atšventė gimdienį savaitgalį, šoliuoja į daržą, nors keltis vis sunkiau darosi. Tamsu rytais,tai taip visi norim pamiegot doh.gif Laukiu,kada uošviai pasiims biškį vaiką į kaimą,tada bent jau jis pailsės, paatostogaus smile.gif Ir tėveliai pailsės lotuliukas.gif
Atsakyti