Įkraunama...
Įkraunama...

Edvardso sindromas

QUOTE(rasve @ 2007 10 11, 08:14)
Aš vis negaliu pamiršt jūsų valgymo  doh.gif  Mūsų dar buvo mažuliukė,ji taip nevargo  unsure.gif  Bet ką dabar,kaip aš sakau,gyveni ir tiek gyvas į žemę nelįsi. O jūsų mažulė jus vis džiugina savo pasiekimais  bigsmile.gif ir pilna burna dantukų, faina  thumbup.gif
darbe kaip darbe,nieko gero  tongue.gif  geriau buvo sėdėt namie  lotuliukas.gif  jau baiginėja paminklą, dar variau sakyt,kad pataisytų,nes man šis tas nepatiko. Bijau ir laukiu,ką jie ten man suraitys, sukonstruos, tikiuosi patiks  doh.gif  Jau turėtų greitai pastatyt  rolleyes.gif  Vaikis tai atšventė gimdienį savaitgalį, šoliuoja į daržą, nors keltis vis sunkiau darosi. Tamsu rytais,tai taip visi norim pamiegot  doh.gif Laukiu,kada uošviai pasiims biškį vaiką į kaimą,tada bent jau jis pailsės, paatostogaus  smile.gif  Ir tėveliai pailsės  lotuliukas.gif

Mano irgi mazesne taip nevargo,as ja net miegancia pamaitindavau,bet kai didesne tai vis sunkiau darosi. O dabar tai ji visai isgudrejo,kai reikia kist zonda iskisa liezuvi ir uspaudzia ir sypsosi patenkinta,kad neikisu tongue.gif Taip ir kariaujam doh.gif
O siap tai bijau prisikalbet,bet rami pasidariusi ir nakti miega, ir diena. Tai visiskai nebepavargstu smile.gif Didziausias jos dziaugsmas tai stoveti,tai visa laiminga buna thumbup.gif Na aisku as ja prilaikau,nes svyra i visas puses biggrin.gif Sedeti tai ne iseina,na pasedi kelias sekundes ir bumt doh.gif
Tai didziausi sveikinimai atsventus gimdiena Kristupui happybday.gif
Laikykis,zinau,kaip sunku... As tai vis sunkiau isivaizduoju,kaip gali ir mums nutikti... Jei anksciau dar galedavau pagalvot,tai dabar jau tos mintys nebepakeliamos...
Stengiuosi dziaugtis kiekviena minute 4u.gif
Atsakyti
Tai tu ir negalvok apie tokius dalykus mirksiukas.gif Jūsų coliukė stipresnė,ji ilgiau jus džiugins rolleyes.gif Padarė mums paminklą ,bet foto galiu nebent emailu atsiųst,čia kažkaip negaliu įkelt doh.gif
Atsakyti
Siandien gryzom is akiu gydytojo. Reikalingi akinukai smile.gif Kaip jau noretusi nors viena gera zinia isgirs,o tai kiekviena karta gryztu su asarom verysad.gif ,paskui vel kol atsigaunu,prireikia keliu dienu verysad.gif Neisivaizduoju,kaip mes juos nesiosim g.gif ,oi bus isteriju cry.gif Svarbiausia ,kad kai uzdesim nebenuimsim,nu aisku tik miegosim be akinuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2007 10 23, 14:02)
Siandien gryzom is akiu gydytojo. Reikalingi akinukai smile.gif  Kaip jau noretusi nors viena gera zinia isgirs,o tai kiekviena karta gryztu su asarom  verysad.gif ,paskui vel kol atsigaunu,prireikia keliu dienu verysad.gif Neisivaizduoju,kaip mes juos nesiosim g.gif ,oi bus isteriju  cry.gif  Svarbiausia ,kad kai uzdesim nebenuimsim,nu aisku tik miegosim be akinuku  4u.gif

laikykis mieloji, man taip pat budavo kai nueidavau su Vaida nieko gero neisgirsdavau o kai pasigyriau kad jin jau iskeliu zodziu dsakinuka paskao tai nusisaipe gydytojai verysad.gif as ir pergyvenau del akinuku ir galvojau kaip[... o jinai bejokiu vargu nesiojo nes jin su jais geriau mate ir nusiimdavo tik einant miegot.... thumbup.gif
Atsakyti
Kur dingot merginos?
retai čia apsilankot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 11 12, 14:07)
Kur dingot merginos?
retai čia apsilankot rolleyes.gif

Jooo, labai retai. Buvau išlėkusi į Londoną, į večius, tai dabar per tas gastroles darbais apsivertusi doh.gif
Vir81, kaip laikotės, kaip jūsų dama begyvena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 11 13, 00:15)
Jooo, labai retai. Buvau išlėkusi į Londoną, į večius, tai dabar per tas gastroles darbais apsivertusi  doh.gif

Sveika rasve,tai parsiblaškėt biški thumbup.gif
Kaip savijauta? Kaip laikaisi?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano dama laikosi neblogai smile.gif Dabar pradejo nesioti akinius,atrodo kaip kokia profesore biggrin.gif thumbup.gif Galvojau nenores,bet jokio jai skirtumo uzdejom ir labai nesipriesina smile.gif Kartais aisku ne akytes ziuri pro akinukus,o nosyte arba lupytes lotuliukas.gif nusmaukia ji juos kartais g.gif ,bet nieko nesiojam sekmingai. Dabar akys tokios dideles bigsmile.gif thumbup.gif
Kaip tu Rasve? Kaip kelione? Ka ten veikei?
Atsakyti
Oi, meržina, atsiųsk nuotrauką, kaip jūsų profesorka atrodo biggrin.gif

Skridom pas savo krikštadukrą į pirmąjį gimtadienį ax.gif O krikštadukra mūsų irgi Rugilė ir tik mėnesiu vyresnė už mūsų cibulikę ax.gif Tai žiūriu mano vyriškiui labiau patiko su ta panėčka pažaisti, sakė darysim sesytę, biškį vėliau blush2.gif Žodžiu, pabuvo, pasižmonėjom, svarbiausia po pardes lotuliukas.gif ir aišku viskas vaikui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 11 14, 09:04)
Oi, meržina, atsiųsk nuotrauką, kaip jūsų profesorka atrodo  biggrin.gif

Skridom pas savo krikštadukrą į pirmąjį gimtadienį  ax.gif  O krikštadukra mūsų irgi Rugilė ir tik mėnesiu vyresnė už mūsų cibulikę  ax.gif  Tai žiūriu mano vyriškiui labiau patiko su ta panėčka pažaisti, sakė darysim sesytę, biškį vėliau  blush2.gif  Žodžiu, pabuvo, pasižmonėjom, svarbiausia po pardes  lotuliukas.gif ir aišku viskas vaikui  lotuliukas.gif

Atsiusiu butinai nuotraukike biggrin.gif o siaip tai ji pries miega plesia juos zemen abiem rankom,tai jau kai plesia suprask ruosiasi eiti miegot lotuliukas.gif
Ka gero papirkai? Mano drauge gryzo is Londono laaabai fainu drabuziu prisipirkus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2007 11 14, 15:57)
Atsiusiu butinai nuotraukike biggrin.gif  o siaip tai ji pries miega plesia juos zemen abiem rankom,tai jau kai plesia suprask ruosiasi  eiti miegot lotuliukas.gif
Ka gero papirkai? Mano drauge gryzo is Londono laaabai fainu drabuziu prisipirkus thumbup.gif

Jooo, gudra megička lotuliukas.gif
Nu o ką papirkau, tai vaikui rūbų daugiausiai, nes vaikams ten tai superiniai rūbeliai wub.gif sau tai paltuką, rankinuką lotuliukas.gif ( kurių turiu bilekiek, jau vyras juokais miršta ale vis perku lotuliukas.gif ) ir šiaip visokių babakų. Skanios labai arbatos, tai kai kavos negeriu arbatų prisipirkau tongue.gif

kaip sekasi valgyti jūsų moteriškaitei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 11 16, 10:40)
kaip sekasi valgyti jūsų moteriškaitei  ax.gif

Suvalgymu tai visaip buna,bet zonduoju tik du kartus thumbup.gif ,o daugiau koseles su saukstu bandom. Buna valgo gerai tik ryja ryja,bet uzeina tai laiko i burna prisisemus doh.gif ir nieko jai nepadarysi. O sokalada kaip ragauja tai mirk is juoko thumbup.gif ,tik cepsena ir cepsena lotuliukas.gif
Atsakyti