QUOTE(Vir81 @ 2006 11 21, 14:58)
Sveikuciai
Mes dar truputuka sloguojam. Bet siaip viskas kaip ir buve. Stipreja mano panelyte po truputi. Labai nenuorama palikus
,nebuna nei vienos minutes viena. Nori,kad butu salia. Jau po truputi pradeda sypsotis
.
Dziaugiuosi,kad Zygutis jau pasveiko
. Ir linkiu nebesirgti daugiau

Dziaugiuosi,kad Zygutis jau pasveiko

Kaip smagu,o toliau sypsosis vis dazniau ir dazniau

QUOTE(Daniella @ 2006 11 21, 15:20)
Saunuole panelyte
neprapulkit ilgam, vis parasykit kaip sekasi, bo nedrasu kamantinet.
Ar bando ka nors dar daryti? - imti zaislus, kalbinti?

Ar bando ka nors dar daryti? - imti zaislus, kalbinti?
ims ims ir zaisliukus ir zodeli istars mama ir teti tik visa tai labai labai suletinta tai bus tik kitais metais o jie jau nebetoli

Vir81 Sveikinu su pirmaja sypsenele dukrytes

Aciukas jums visoms uz palaikyma
Kazkaip paskaitinejau kiek zmoniu cia mumis domisi ir taip gera paliko
Zaisliuko aisku dar neima,bet mamos pirsta laiko tvirtai
ir siaip jau galvyte pati pradeda kelt.
Ciauska ji labai. Mes netgi jau pasikalbam,tik gaila kad nieko nesuprantu
As ja pakalbinu,tai ji tada akytes isputus kaska ciauska chi.
Mokomes valgyt intensyviau,bet pro asaras nieko nematydamos
Kazkaip geriau sekasi is svirkstelio nei is buteliuko. Lokopede mus nudziugino,kad pazanga jau darom
Tik sakau ta slogyte,labai nervoja mazyte. Gal kas gali duoti kokiu patarimu,kaip palengvinti kvepavima? Mes lasinames vaistukus i nosyte,tai lyg ir padeda. Sekmes visoms

Zaisliuko aisku dar neima,bet mamos pirsta laiko tvirtai

Ciauska ji labai. Mes netgi jau pasikalbam,tik gaila kad nieko nesuprantu

Mokomes valgyt intensyviau,bet pro asaras nieko nematydamos

Kazkaip geriau sekasi is svirkstelio nei is buteliuko. Lokopede mus nudziugino,kad pazanga jau darom

Tik sakau ta slogyte,labai nervoja mazyte. Gal kas gali duoti kokiu patarimu,kaip palengvinti kvepavima? Mes lasinames vaistukus i nosyte,tai lyg ir padeda. Sekmes visoms

Mes irgi daznai vargstam su ta sloga
as tai Zygiui duodu sinupreta,jis suskystina sekreta,tai kai pradeda ciaudet buna aptaskytos visos sienos
bet uztat nepatenka i vidu
tik nezinau ar leliukam galima,reik pasikonsultuot su gydytojais
bet dalykas geras,tik kad reikia spet valyt nosi

Sveikutes, mano panele labai sloguodavo, prisimenu kad ligonineja vidurnakti atbego sesele man ir sako bek tavo dukra dusta, tik gaila kad tuo metu tebuvo naftizinas as jo ilasindavau kai jin nebegaledavo kvepuot ir kluri laika vel budavo gerai. O kiek antibijotiku esame prigere net baisu... Vasara saulute padeda mums ir juodas ridikas jis tai jega
tik reik atsargei su juo kad nenudegint zanduku det dviguba merle mazesniem net triguba ir stebet gi ir ridikai vieni labai astrus kiti ne isbandykit tik bukit atsargios, grezineli ridiko det reik ant sinuso daubu sekmes...

QUOTE(Vir81 @ 2006 11 25, 00:06)
Sveikutes
Nu <Kiss>,kol maniske prades taip sypsotis,kaip tavo Samantele
,tai dar toli. Bet svarbiausia,kad jau pradeda savo tevelius dziuginti nors tom mazom
. O atsiurbeju yra lyg pirkti vaistinese,ar gal reikia uzsakyt as tiksliai nezinau,o kainyte tai apie 500lt.

labuka.
na mano samantuska nebe sypsosi o zvengia

buvom kaune pas daktutu su ja pries kelias dienas,tai tiek visiem einant sypsojos,kur ten zypsojos,balsu klegejo,tai net man biski nejauku buvo

niu parodyk kada savo brangenybe

Kaip sloguotoja?
QUOTE(Daniella @ 2006 11 28, 21:23)
Kaip sloguotoja?
OT. Nezinau, kur rasyt, gal cia, nes tik sitoj sio skyrelio temoj rasineju.
Tai va, ilindau i mama.lt

Laukiam ziniu is Vir.

Na ir kaip Rugiliuke su savo mamyte gyvena?