Įkraunama...
Įkraunama...

Edvardso sindromas

Sveikutes 4u.gif Oi buvau uzsikasusi,niekaip nesuradau laiko prisesti parasyti. Sekmadieni savo panelyte krikstijome biggrin.gif . Tai beveik visa laika praverke,kol tik kunigas kalbejo cray.gif
Slogytes jau lyg baigia praeit. Sia savaite vaziuoti turetume skiepytis. Tik panele matyt sumaise,nakti su diena,nes miegot eine antra nakties g.gif
O siaip daugiau viskas lyg ir neblogai. Svoris sake gydytoja auga labai gerai. Stipreja mano saulyte thumbup.gif
kaip Zygutis begyvena ir jo mamyte? 4u.gif
Gal jau gyvenat sventinem nuotaikom? Mes tai kazkaip dar ne.
Limkejimai visoms nuo musu su mazyle oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2006 12 05, 14:44)
Sveikutes 4u.gif Oi buvau uzsikasusi,niekaip nesuradau laiko prisesti parasyti. Sekmadieni savo panelyte krikstijome biggrin.gif . Tai beveik visa laika praverke,kol tik kunigas kalbejo cray.gif
Slogytes jau lyg baigia praeit. Sia savaite vaziuoti turetume skiepytis. Tik panele matyt sumaise,nakti su diena,nes miegot eine antra nakties g.gif
O siaip daugiau viskas lyg ir neblogai. Svoris sake gydytoja auga labai gerai. Stipreja mano saulyte thumbup.gif
Limkejimai visoms nuo musu su mazyle oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

Tai sveikinam patapus krikscione thumbup.gif clap.gif
Su Zyguciu tai kariauju,nenori eit i mokyklele,verke,net vemt buvo nerviskai pradejes doh.gif tai einu dabar kartu i mokslus lotuliukas.gif puse dienos pabunu,poto jau isleidzia namo tongue.gif na nieko pripras per ilgai atostogavom po tos traumos,uztat ir adaptuojasi taip sunkiai verysad.gif
ir tavo mazylei linkejimai nuo Zygucio 4u.gif
Atsakyti

Smagu, kad stipreja mergina 4u.gif
O ar galima skiepyti, kaip tos salutines reakcijos?
Bandau paziureti, kaip kitur daro, bet kol kas nerandu. Inmesiu, jei rasiu.
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2006 12 05, 21:05)
Smagu, kad stipreja mergina  4u.gif
O ar galima skiepyti, kaip tos salutines reakcijos?
Bandau paziureti, kaip kitur daro, bet kol kas nerandu. Inmesiu, jei rasiu.

Gydytoja sako kad galima,net reikia. Mes imsime mokama skiepa,tai beveik jokiu salutiniu reakciju nebuna. o be to mes jau ne pirma kart,jau du skiepus turejom smile.gif
Atsakyti
Sveikos skiepykit savo vaikelius drasiai nes mano mergaite visais skiepas paskiepyta is karto bijojo gyd. skiepyt bet paskum man prasant kai jau nemire ir gyvenome toliau po metu tai ir pradejau skiepyt.
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif
Mūsų Rugilei šiandien 2 savaitės, kol kas tikslios diagnozės neturim, laukiam tyrimų rezultatų, bet gydytojai sako kad tai tas prakeiktas edvardsas doh.gif
Vir, jei gali, prašau papasakok plačiau, kas jums yra negerai blush2.gif Nes kai mums prisakė visą sąrašą negerumų, tai tikrai pagalvojau, kaip gali vaikas išgyventi , kai nėra nieko sveiko blink.gif Tikrai, jei nėra sunku, labai prašau papasakoti plačiau, su kokiais vidaus organais negerai, kas ne taip iš išvaizdos. Nes mums daktarai irgi prognozuoja neilgą gyvenimą, o jūs žiūriu jau kabinatės neblogai.
Ir pasitaikyk tu man, kad mūsų mergaitės Rugilės tongue.gif

Pas mus tai pirmo laipsnio smegenų kraujosruva, kažkas negerai su širdim, net nebeatsimenu kas, tik lyg sakė, kad ji per didelė ir neleido išsivystyti plaučiams, todėl mums vis dar reikia deguonies, per maži inkstai, deformuotos rankytės ir kojytės, per maži akių plyšiai, per plati nosis, per žemai ausys. Nu žinokt mamos, surašiau ką pamenu, o kiek dar nepamenu doh.gif Žinoma, valgo per zondą, nors po 3-5 ml suvalgo per čiulptuką.
Ai, dar norėjau paklausti, tai kaip jus išleido iš ligoninės su zondais, ar tu juos pati keiti g.gif O deguonies jums nereikia g.gif

Nepykit, kad tiek daug klausimų iš karto, bet man taip reikia kažkieno patarimo, daugiau infgormacijos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasve: 08 gruodžio 2006 - 22:16
Limkejimai visoms nuo musu su mazyle oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

SVEiKINAM JUS SU KRIKSTYNOM 4u.gif

user posted image

SVEIKATYTES JUMS...
Atsakyti
QUOTE(<Kiss> @ 2006 12 09, 11:25)
SVEiKINAM JUS SU KRIKSTYNOM 4u.gif

user posted image

SVEIKATYTES JUMS...

Aciu uz sveikinimus 4u.gif Galvojau pakrikstysim tai gal bus ramesne,bet cry.gif
nebebuna viena atsibudusi visai. Vis demesio reikalauja biggrin.gif Neleidzia net prie kompo sedeti,mat turi visa demesi jai skirt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2006 12 09, 13:08)
Aciu uz sveikinimus 4u.gif Galvojau pakrikstysim tai gal bus ramesne,bet cry.gif
nebebuna viena atsibudusi visai. Vis demesio reikalauja biggrin.gif Neleidzia net prie kompo sedeti,mat turi visa demesi jai skirt biggrin.gif

oi vir,zinok manoji ilgai taip buvo,iki metu tai diena nakti ant ranku su mama pakaitom,na o paskui prasiau kad kokiu raminamuju israsytu,iki pat siol naudojam.na kai gime antroji,sem buvo treji tai biski persilauze,suprato kad ne visas demesys bus jai biggrin.gif o is pradziu tiek prisipratinau,kad net bulves skutau kartu,tvarkiaus su ja ant ranku,ot turejau doh.gif na ir daba oziukus rodo,va sedi sale vezime,bet nepatenkinta kad as prie kompo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kada parodysi savo mergyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Kiss> @ 2006 12 09, 13:21)
kada parodysi savo mergyte 4u.gif

Oi butinai parodysiu. Tik niekaip man nepavyksta to internetinio albumo pasidaryt g.gif . Nu kai turesiu daugiau laisvo laiko prisesiu. Linkejimai Samantelei oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2006 12 10, 15:24)
Oi butinai parodysiu. Tik niekaip man nepavyksta to internetinio albumo pasidaryt g.gif . Nu kai turesiu daugiau laisvo laiko prisesiu. Linkejimai Samantelei  oro_buckis.gif

lauksim lauksim tavo grazuolytes wub.gif
Atsakyti
Kaip suprantu niekas su manim nesišneka, tiek to, gyvensim mes vienos su savo liga unsure.gif Ačiū už dėmesį 4u.gif
Atsakyti