Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

Ar septinmeciui juo duodat mobilu telefona ?
Ir ar leidziat nesioti su savimi.
Atsakyti
kažkur jau buvo tokia tema smile.gif
Atsakyti
Aš manau, kad jokiu būdu nereikia duoti mobilaus į mokyklą. Bežaidžiant baikas gali jį lengvai sugadinti. doh.gif Na ir dėl santikių su kitais vaikais irgi: neduos telefono - užpyks, duos - vėlgi gali ka nors sugadinti. mad.gif Aš leidžiu imti mobilų nuo 9 metų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2004 09 27, 19:02)
Ar septinmeciui juo duodat mobilu telefona ?
Ir ar leidziat nesioti su savimi.

O jei trumpai - grieztai NE!
Atsakyti
į mokyklą neleidžiu, bet šiaip tai maniškis turi smile.gif
Atsakyti
maniskiai irgi turi ir leidziu nesiotis,nes mokykla toli ir jiems iki aukles eiti apie 10min.tai paskambina tada kai jau iseina is mokyklos ,arba paraso zinute kad uztruks.bet tam telefone tik mano mokytojos aukles tecio ir mociutes numeriai.tai gi cia nieko blogo nematau.nes demonstruotis tai neleidziu biggrin.gif #nu zinoma jei butu gallimybe paciai pasiimt tai tikrai jiems mobiliu nepirkciau smile.gif
Atsakyti
Ilgai nenorėjau saviškiui pirkti, maniau - jis bus reikalingas tik prieš draugus pasirodyti. Bet dabar džiaugiuosi kad turi - galiu bet kada su juo susisiekti. thumbup.gif Pati primenu, kad iš namų be tel. neišeitų (išskyrus mokyklą).
Atsakyti
as ir nelabai leidziu nesioti bijau kad neatimtu kas. Viena diena leidau nusinest i repeticija ir primokinau kad gatvej netrauktu is kisenes ir niekam nedemonstruotu.
Po valandos jai skambinu ir niekas nekelia, baisiausiai persigandau kad jau kaskas atsitiko. blink.gif
O kai grizo kai paklausiau kodel neatsiliepe, tai pasirodo jinai tada ejo namo ir bijojo istraukt telefona, kad nieks neatimtu biggrin.gif
Atsakyti
Maniske turi mobilu,bet i mokykla nesiotis vis bijau duot,nors kartais jis labai praverstu.Va kad ir vakar,dukra uztruko mokykloj,o as turejau griebt mazaja ir tarabanytis jos ieskot.
Bet baisu man nors tu ka,laikrasciai taip ir mirga apie telefonu atemimus ir ne tik is vaiku huh.gif.Ne tiek butu gaila telefono,kiek baisu,kad vaiko neisgasdintu ar nesumustu unsure.gif .
Atsakyti
Ši tema - ir mano galvos skausmas. Maniškė jau gal metus laiko zyzia mobiliako. Klasėje dalis vaikų juos nuolat nešiojasi. Panašu, kad pagrindinis "reikalas" yra žaidimai, melodijos ir panašūs navarotai, nes vaikučiai dar nesulaukė to amžiaus, kad turėtų draugų iš kito miesto galo ir po pamokų derintų susitikimo vietą kur nors centre... Kai ateis tas amžius, tada tikrai reikės, o dabar... Aš griežtai prieš dirbtinį poreikių formavimą, kurį įtakoja aplinka, reklama ir tt, kai pradeda "reikėti" to, ko iš tikrųjų tau nereikia. Stengiuosi tą nuolat aiškinti saviškei, mokau kritiškai žvelgti į televizijoje rodomas reklamas. Bet kartais nusvyra rankos, kaip ir šiuo atveju. Nors paskutiniu metu šia tema ji nekalba, bet tikrai žinau, kad nori to "žaislo".
Atsakyti
Mobilus telefonas reikalingas, jei jis tikai vaikui reikalingas biggrin.gif (jei vaikas gyvena toli nuo mokyklos,jei jam daznai savo laika reikia derinti su tevais ir t.t.).
Atsakyti


Своему сыну не даю мобильник-
1. Из-за соображений здоровья- телефоны вредны
2. Из-за безопасности, чтоб не отобрали и не навредили ребенку
3. Чтоб не вызывать зависть у однокласников, у которых нет телефона.

Мы живем очень далеко от школы, но я знаю по минутам когда мой сын должен приехать.
Atsakyti