MOBILUSIS TELEFONAS VAIKUI-TIK TUO ATVEJU,JEI JIS JAM REIKALINGAS
Zinoma tai gera priemone surasti vaika,kada tau jo reikia.

Sunus turi mobilu tel. nuo tada, kai prireike ji palikineti viena namuose. T.y. turiu zinoti kur jis ir ka veikia, ar grizo is mokyklos ir t.t. Buvo atvejis, kai atostogu metu jis buvo vienas namuose ir kazkas eme ikyriai skambinti ir belsti i duris. Tai mano sunus paskambino man ir mes snekejome tol, kol "ikyrus svecias" nuejo nuo duru. Kita diena, sunus uzlipo ant sukes ir susizeide koja. Paskambino man, kad labai bega kraujas...
Zodziu telefonas mano atveju butinas. Bet i mokykla nestis neleidziu. Ten yra mokytojai, kurie, reikalui esant, gali man paskambinti. O nuo mokyklos iki namu - 50 metru.
Zinoma, gali buti ir cia problemu, pvz, sunus gali pamirsti rakta namuose. Nesulaukusi jo skambucio, nejuokais sunerimciau. Bet esame aptare, ka tokiu atveju daryti.
Visgi manau, kad uzpuolimas ir mob.tel.atemimas vaikui ivarytu daug daugiau siaubo, nei uzmirstas raktas.
Zodziu telefonas mano atveju butinas. Bet i mokykla nestis neleidziu. Ten yra mokytojai, kurie, reikalui esant, gali man paskambinti. O nuo mokyklos iki namu - 50 metru.
Zinoma, gali buti ir cia problemu, pvz, sunus gali pamirsti rakta namuose. Nesulaukusi jo skambucio, nejuokais sunerimciau. Bet esame aptare, ka tokiu atveju daryti.
Visgi manau, kad uzpuolimas ir mob.tel.atemimas vaikui ivarytu daug daugiau siaubo, nei uzmirstas raktas.
As nupirkau mobiliaka ,kai sukako 10 metu. Dauguma klasioku jau turejo. Pries tai pravedziau diiideli ir rimta aiskinamaji darba, kad nereikia demonstruotis, isijungti tik pertrauku metu ir po pamoku, nesiotis kuprinej ar po bliuzonu, jei jau kas nores atimti, tai ir atiduoti (kortele nupirkau extra, kad negautum simtiniu saskaitu). Po keliu savaiciu furoro, apsiprato, dabar ramu, kol kas problemu nera

As tai galvoju kad nieko blogo jai tai vaikui ugdomas savarankiskumas. Gi turedamas telefona jis daug ka gali padaryti pats, pries tai pasitares su tevais - grysti is mokyklos namo, nuvaziuoti i koki bureli kitoje miesto puseje. Ir mum gerai - visada gali pasiekti ir patikrinti kaip jam sekasi.
Tik nereikia perlenkti lazdos ir pirkti telefona pagal paskutini mados klyksma, nes vistik musu salyje, kaip bebutu liudna, egzistuoja didelis pavojus kad telefona atims:( ir dar vaikas papildoma stresa patirs
Tik nereikia perlenkti lazdos ir pirkti telefona pagal paskutini mados klyksma, nes vistik musu salyje, kaip bebutu liudna, egzistuoja didelis pavojus kad telefona atims:( ir dar vaikas papildoma stresa patirs
Telefonas guli namuose ir nesasi tik kai labai reikia. Zinoma geriau nesidemonstruoti, kad turi. Viena karta kai ejo namo, kazkokie paaugliai bande atimti, tik visa beda tame, kad tada jis mobilaus telefono neturejo...
Bet issigando.

Mano atveju ir penkiametem labai reikalingas telefonas,nes per kamscius kartais nespeju pasiimti is mokyklos,ar paskambinu kad pasiims toks ir toks zmogus, nes i mokykla neileidziami pasaliniai zmones.
Lanko bureliu reikia zinot ir kada ten pasiimti, ar kaip namie buna vienos or pasakyt kad tuoj ateis kas nors pas jas kad atidarytu vartus....etc.
Niekada nenorejau duot penkiamtem bet taip isejo kad reikia
.
Lanko bureliu reikia zinot ir kada ten pasiimti, ar kaip namie buna vienos or pasakyt kad tuoj ateis kas nors pas jas kad atidarytu vartus....etc.
Niekada nenorejau duot penkiamtem bet taip isejo kad reikia

Mano irgi dukra turi, bet į mokyklą nesineša.Nešasi tik į treniruotes.
Mano pirmokėlis taip pat turi mob.Iš pradžių neleisdavau neštis į m-klą,buvo namuose,Kai grįždavo paskambindavo.Dabar jau LIEPIU pasiimti,kadangi būna,kad kartais pamoka pasibaigia anksčiau,ar mokytojai kokių reikaliukų atsiranad,ir laukia tada atsistojęs koridoriuje kada mama atvažiuos..
Šiaip,pasiima kasdien,bet įsijungia TIK PO PAMOKŲ.Per pertraukas taip pat išjungtas.
O dėl atėmimo:jei nesidemonstruos prieš vyresnius tai ir neatims,nes klasiokai,tai tikrai neatims .
O be to,nepirkit tokiemspypliukams telefonų kainuojančių šimtais ir būsit ramios,kad niekas nesikėsins...

Šiaip,pasiima kasdien,bet įsijungia TIK PO PAMOKŲ.Per pertraukas taip pat išjungtas.
O dėl atėmimo:jei nesidemonstruos prieš vyresnius tai ir neatims,nes klasiokai,tai tikrai neatims .
O be to,nepirkit tokiemspypliukams telefonų kainuojančių šimtais ir būsit ramios,kad niekas nesikėsins...
Telefonas yra butinas, jei vaikas buna vienas namuose. Maniskis mobiliuoju naudojasi nuo pirmos klases. Naujo nepirkau, atidaviau savo sena. Zinoma i mokykla, kiema nestis neleidziu. (Tik isskirtiniais atvejais). Nepatarciau tureti abonenta, geriau korteles su papildymais.
Savo sūnui nupirkau mobilųjį trečioje klasėje, nes jis yra būtinas. Sūnus per visą miestą važiuoja į mokyklą, lanko būrelius, užsuka pas draugus, gyvenančius prie mokyklos. Kaip jis mane informuos, kad užtruks? Todėl ir nupirkom. Mokytoja neleidžia mokykloje turėti telefonų, nes vienam vaikui pavogė (argi tėvai protingai elgiasi, trečiokui nupirkdami brangų telefoną?), bet aš paprašiau ir leido. Telefoną sūnus nešiojasi prie diržo, po megztiniu, kad nesimatytų. Naudojasi, kai kiti nemato.
O apskritai, kaip mokytoja, pasakysiu,- telefonai vaikams mokykloje trukdo. Jie siuntinėja vienas kitam žinutes, "švyturiuoja", vienas kitą fotografuoja ir filmuoja. Vyresnėse klasėse ant kiekvieno suolo guli mobilieji telefonai. Vaikus jie tarsi hipnotizuoja. Vaikai nebegali be jų! Tai kaip liga...
O apskritai, kaip mokytoja, pasakysiu,- telefonai vaikams mokykloje trukdo. Jie siuntinėja vienas kitam žinutes, "švyturiuoja", vienas kitą fotografuoja ir filmuoja. Vyresnėse klasėse ant kiekvieno suolo guli mobilieji telefonai. Vaikus jie tarsi hipnotizuoja. Vaikai nebegali be jų! Tai kaip liga...
Aš saviškiams tik šiemet įtaisiau mobiliakus,ir dabar niekaip negaliu pripratinti, kad nešiotųsi.Amžinai namie pamiršta.Telefonai tokie prieštvaniniai, kad jei atims,tikimybė nedidelė, ir nuostolio didelio nebus.O normalius, brangesnius, planuoju jiems įtaisyti po metų, gal dviejų, kai bus ne taip baisu, kad atims ar pames.Vis dėlto gerai, jei mokykloje užtrunka,ar koks užklasinis renginys, nereikia jaudintis, o gali paskambinti, ir įsitikinti, kad viskas tvarkoj.