Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

QUOTE(gozė @ 2007 08 14, 17:59)
nežinau schmoll.gif nieko jie nevaidina,apie du mėnesius niekas ir nežinojo ,kad jis pas ja išviso yra.Gal ir gera mintis mokytojai skambint,bet juk mokiniu 28,ji viena smile.gif Manau ,daug nuo vaiko priklauso.Be to retai skambindavau aš.Kai ankščiau paleisdavo ,ar kas atsitikdavo-ji man skambino.O vaiku su telefonais jau senai nemažai.Tai "vaidinimams " prasmės nematau.Įprastas daiktas  smile.gif

Bet mokiniai vis dar "keliasi" turėdami ir rodydami telefonus.Vis dar yra mokinių, kurie turi labai gerus, brangius, telefonus ir juos demonstruoja.Ir tikrai tokių mokinių yra labai daug. Be to, per pamokas beveik visi mokiniai naudojasi telefonu, kai moytojas nemato.Siunčia ir žuinutes, ir internete " nardo", ir "majekina" vieni kitiems. Šitaip jie negirdi, kas sakoma, apie ką kalbama, ką reikia daryti.Mobilieji telefonai - ypač didžiulė problema mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2007 08 14, 20:02)
Bet  mokiniai vis  dar "keliasi"    turėdami  ir  rodydami  telefonus.Vis  dar  yra  mokinių, kurie  turi  labai  gerus, brangius, telefonus  ir  juos  demonstruoja.Ir  tikrai  tokių  mokinių  yra  labai  daug. Be  to, per  pamokas  beveik  visi  mokiniai  naudojasi  telefonu, kai  moytojas  nemato.Siunčia  ir  žuinutes, ir  internete " nardo", ir  "majekina"  vieni  kitiems. Šitaip  jie  negirdi, kas  sakoma, apie  ką  kalbama, ką  reikia  daryti.Mobilieji  telefonai  -  ypač  didžiulė  problema  mokykloje.

taip,sutinku,kad kultūros,naudotis telefonais,dar nedaug drinks_cheers.gif Bet turim vaikui ,prieš išleidžiant į mokyklą paaiškint dėl to.O ir patys turim elgtis tinkamai.Nes mes pavyzdys smile.gif
Atsakyti
Su amziumi ir elgesys keisis smile.gif Manu reiktu truputi palaukt iki kokiu 10m. taad vaikui bus atsibode visokie telefonai ir t.t. Kantrybes-stai ko reikia.
Atsakyti
QUOTE(Platina_ @ 2007 08 14, 18:22)

Bet kartais pats vaikas telefoną saugo, niekam nerodo, o išsitraukia tik kai reikia.  g.gif

Sutinku, siaip ir raktus nuo namu duodame, ir pinigus pietums pats nusinesa ...
Bet telefono dar neisinesa
Papildyta:
QUOTE(gozė @ 2007 08 14, 18:59)
O vaiku su telefonais jau senai nemažai.Tai "vaidinimams " prasmės nematau.Įprastas daiktas  smile.gif

Nors ir iprastas daiktas, bet kai paduodi ji vaikui pirma karta - paziurek i jo veida. Jame tikrai matosi dziugesys, pasididziavimas. Tai kaip kitiems neparodyti. Vaikai megsta pasigirti.
Dziugu, kad Jusiske netokia siuo atveju.
Mes irgi ir del rakto, ir del pinigu "liepem" nesigirti, kolkas nebuvo problemu (tris kartus nusispjaunu).
Siaip musu klaseje, matyt, dar nedaug vaiku nesiojasi telefonus, nes mokytoja dar nesiskunde. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2007 08 15, 11:11)
Sutinku, siaip ir raktus nuo namu duodame, ir pinigus pietums pats nusinesa ...
Bet telefono dar neisinesa
Papildyta:
Nors ir iprastas daiktas, bet kai paduodi ji vaikui pirma karta - paziurek i jo veida. Jame tikrai matosi dziugesys, pasididziavimas. Tai kaip kitiems neparodyti. Vaikai megsta pasigirti.
Dziugu, kad Jusiske netokia siuo atveju.
Mes irgi ir del rakto, ir del pinigu "liepem" nesigirti, kolkas nebuvo problemu (tris kartus nusispjaunu).
Siaip musu klaseje, matyt, dar nedaug vaiku nesiojasi telefonus, nes mokytoja dar nesiskunde.  rolleyes.gif

šiaip, ir dėl nauju žaislu, akis ir veidas nušvinta smile.gif Užtai saviškiai neduodam ,vis dar, raktu nuo namu.Pinigus taip,duodam,ir kartais nemažus(pagal vaiku skaičiavimus).Taip,manau,pasisekė, kad mūsiške tuo atžvilgiu ne pagyrūnė.O gal dar per maža g.gif tik 7 metai dabar.....
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2007 08 15, 11:33)
šiaip, ir dėl nauju žaislu, akis ir veidas nušvinta  smile.gif Užtai saviškiai neduodam ,vis dar, raktu nuo namu.Pinigus taip,duodam,ir kartais nemažus(pagal vaiku skaičiavimus).Taip,manau,pasisekė, kad mūsiške tuo atžvilgiu ne pagyrūnė.O gal dar per maža  g.gif tik 7 metai dabar.....

Manau, tai charakterio savybe, kuri nuo amziaus nepriklauso thumbup.gif nors gal netgi kuo mazesnis tuo labiau nori pasigirti, didesnis daugiau supranta kas galima, o kas ne. Saunuole Jusu mergaite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2007 08 15, 13:01)
Manau, tai charakterio savybe, kuri nuo amziaus nepriklauso  thumbup.gif  nors gal netgi kuo mazesnis tuo labiau nori pasigirti, didesnis daugiau supranta kas galima, o kas ne. Saunuole Jusu mergaite  thumbup.gif

ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2007 08 15, 13:12)

Nėra už ką. aš norėčiau, kad mano mažoji tokia būtų, kol kas ji visai nieko nesaugo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Thin @ 2007 08 14, 23:02)
Su amziumi ir elgesys keisis  smile.gif Manu reiktu truputi palaukt iki kokiu 10m. taad vaikui bus atsibode visokie telefonai ir t.t. Kantrybes-stai ko reikia.

vyresnėse klasėse nereikalingos pamokos "stumiamos" rašinėjant sms'us... tad su amžium nelabai kas keičias, na nebent tada nelabai rūpi telefono modelis ir pan.. smile.gif
Atsakyti
šiais laikais tiesiog būtinas mob. telef. Man daug ramiau kai mano vaikas visada ir bet kur pasiekiamas, nereikia lakstyt per kiemus, pas vaiko draugus jo ieškant. Taip pat nuėjusi į mokyklą maniškė visada man skambtelėje, kad jau esanti mokykloje...Ir man daug ramiau būna...Taigi mob.tel. yra BŪTINAS... bigsmile.gif
Atsakyti
Na, kadangi musu mokykla vos ne kieme, as nesijaudinu kai isena i mokykla bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2007 08 15, 19:01)
vyresnėse klasėse nereikalingos pamokos "stumiamos" rašinėjant sms'us... tad su amžium nelabai kas keičias, na nebent tada nelabai rūpi telefono modelis ir pan.. smile.gif

Su amžiumi nesikeičia.Telefono modelis, noras išbandyti ir turėti tokius tel., kokius turi draugas - tai 100% gyvenimo tikrovė.Patikėkite tenka tokių dalykų iš mokinių išgirsti apie telefonus ir jų savininkus. Pagal telefoną atsirenkami bendrauti draugai. Nesakau, kad visur, bet pastaruoju metu daug kur. Mokiniai žino kas turi kokį telefoną.O per pamokas juo NAUDOJASI VISI MOKINIAI, kurie tik turi telefoną.Čia ir yra didžiausia problema: kaip tel uždrausti, kai mamos įduoda juos vaikams? Nesakau, kad tel. nereikalingas, nes svarbu žinoti, kur dukra ar sūnus yra. Bet ... bet ... Pamokoje jau mums, mokytojams, tenka kovoti biggrin.gif
Atsakyti