Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

Nesenai isbandziau as ta puslapi. Man visai patiko! smile.gif Ten viena karta nusiunti sutikima is telefono, kuri nori sekti, ir tada gali kiek nori tikrint kur tas telefonas yr!!!! thumbup.gif
Nu, tikslumas tai gal nelabai didelis, kazkur puses kilometro spindulyje smile.gif Dar kai kas keista pasirode... Kai kelis sykius tikrini telefona, kuris yra toje pacioje vietoje vis parodoma skirtinga vieta. Nezinau nuo ko cia priklauso, turbut zemes magnetinio lauko biggrin.gif Ai, kiekvienas patikrinimas kainuoja kazkiek centu, bet tiksliai neatsimenu kiek... Turbut kapeikos! smile.gif
Siaip tai geras daiktas sekt vaikui ir ypac - VYRAMS tongue.gif

Papildyta:
Cia as apie ta locator.lt smile.gif
Atsakyti
Cia as apie ta locator.lt smile.gif
[/quote]

Rekės pabandyti lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 29 gegužės 2007 - 18:53
Man irgi reikes isbandyti kai turesiu laiko bus labai idomu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
As katik isbandziau ir galiu daugiau papasakoti. Visu pirma tai naudotis gali tik Omnis, Bite ir ten visos ju korteles su virtualiais operatoriais. Tele2 tame sarasiuki nemaciau! tongue.gif
Prisiregistravau per minute, atejo SMS su laikinu slaptazodziu ir prisijungiau. Bandziau paziuret kurioje vietoje rodys mano telefona, tai paklaida gavosi ~700 metru (as pagal ju zemelapi ir masteli mazdaug ant monitoriaus pamatavau smile.gif ) Tai biski neigiamai nustebino, kiti pasakojo kad paklaida ~100 metru budavo ir mazesne. Matyt pas mane bokstu aplinklui nera blush2.gif
Kaip kitiem ispudziai, ar kas bandet? Man tai kyla ivairiausiu negeru minciu kaip sita panaudot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2007 05 21, 18:34)
Mes įsigijom telefoną tą pačią dieną, kai sūnus pradėjo eiti į mokyklą, bet neštis neleidžiam. Manau, kad nėra jokio reikalo laukti sumušto vaiko, ar bent jau verkenčio, kad atėmė.

Sveikintinas dalykas, kad sūnui neleidžiate neštis telefono į pamokas. Kai kurie mokiniai ( šiuo metu beveik visi ) per pamokas taip įninka į telefonus.. Moktyjas tikrai nespėja visų sužiūrėti.Ir žinutes rašo vieni kitims, ir "majekina", o svarbiausia, kai vaikai labai daug laiko praleidžia žaisdami telefonu.Niekas kitas jiems tampa nebeįdomu...Nors mokykloje yra direktorės įsakymas, kad mobiliuoju telefonu per pamokas naudotis negalima, vaikai nepaiso darudimo. O kai pagauni mokinį žaidžiant telefonu, rašinėjant žinutes ir t.t, paimi teleftoną, tai sulauki tokių tėvų žodinio elgesio proveržių, kad baisu darosi...O kaip kitaip elgtis mokytojai per pamoką, jei mokinys nesiklauso, ką aiškina, o naudojasi telefonu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2007 08 06, 15:18)
Sveikintinas  dalykas, kad  sūnui  neleidžiate  neštis  telefono  į  pamokas. Kai  kurie  mokiniai (  šiuo  metu  beveik  visi ) per  pamokas  taip  įninka  į telefonus..
O   kai  pagauni  mokinį  žaidžiant  telefonu, rašinėjant  žinutes  ir  t.t, paimi  teleftoną, tai  sulauki  tokių  tėvų  žodinio  elgesio proveržių, kad  baisu  darosi...O  kaip  kitaip  elgtis  mokytojai  per  pamoką, jei  mokinys  nesiklauso, ką  aiškina, o  naudojasi  telefonu? g.gif

Na, tai jau "siuolaikiniu" tevu problema: jei as nupirkau, mokytoja neturi zodzio! As ne mokytoja, bet kaikuriems tevams istikruju reiketu "iskarsti kaili", jeigu taip galima paskyti, o po to tik imtis vaiku auklejimo! g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 06 rugpjūčio 2007 - 22:06
QUOTE(ČIČI @ 2007 08 06, 22:06)
Na, tai jau "siuolaikiniu" tevu problema: jei as nupirkau, mokytoja neturi zodzio! As ne mokytoja, bet kaikuriems tevams istikruju reiketu "iskarsti kaili", jeigu taip galima paskyti, o po to tik imtis vaiku auklejimo!  g.gif

Dar kartą sutinku su ČIČI mintimis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš neįsivaizduoju, kaip galėčiau išleiti dukrą į mokyklą be telefono schmoll.gif Ji šiemet pradės eiti į mokyklą, tikiuosi, kad mokytoja leis turėti telefoną. mes su vyru ilgai dirbam, reikia pasiskambinti, kad žinotumėm, kur ji, ar dar prailgintoj grupėj, ar pasakyt, kad palauktų manes jei atvažiuosiu paimt, ar kad eitų namo pati, visokių gi situacijų būna. ax.gif
Atsakyti
manoji pirmokę vaikščiojo su telefonu,man buvo ramiau,jai tik 6 metukai tebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2007 08 14, 13:32)
manoji pirmokę vaikščiojo su telefonu,man buvo ramiau,jai tik 6 metukai tebuvo  smile.gif

Is vienos puses gal ir ramiau, o is kitos ... Maniskis eina i vidurine mokykla, o maziukai tikrai nezino, kad nereikia girtis, jog turi telefona doh.gif Jei man ko reikia, paskambinu mokytojai ir viskas buna aisku. Prailgintos grupes mokytojai paskambinu, kad pareitu namo dabar ar kad palauktu prie mokyklos. Kuo maziau vaikus kontroliusit, tuo savarankiskesni ir atsakingesni jie bus (gal daug kas ir nesutiks)
Atsakyti
Sutinku su ČIČI. Manau geriau mokytojam paskambinti, o ne vaikam telefonus nešiotis. Nes jie tokius kietus vaidina, o po to ir nukentėti gali. ax.gif
Bet kartais pats vaikas telefoną saugo, niekam nerodo, o išsitraukia tik kai reikia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Platina_ @ 2007 08 14, 18:22)
Sutinku su ČIČI. Manau geriau mokytojam paskambinti, o ne vaikam telefonus nešiotis. Nes jie tokius kietus vaidina, o po to ir nukentėti gali.  ax.gif 
Bet kartais pats vaikas telefoną saugo, niekam nerodo, o išsitraukia tik kai reikia.  g.gif

nežinau schmoll.gif nieko jie nevaidina,apie du mėnesius niekas ir nežinojo ,kad jis pas ja išviso yra.Gal ir gera mintis mokytojai skambint,bet juk mokiniu 28,ji viena smile.gif Manau ,daug nuo vaiko priklauso.Be to retai skambindavau aš.Kai ankščiau paleisdavo ,ar kas atsitikdavo-ji man skambino.O vaiku su telefonais jau senai nemažai.Tai "vaidinimams " prasmės nematau.Įprastas daiktas smile.gif
Atsakyti